Закрити

Урядова «гаряча лінія» для громадян, які виїжджають із східних регіонів та АР Крим

Подорожуйте із Києва до Трускавця поїздами Інтерсіті+

Розклад руху пасажирських поїздів

Організація логістичної роботи з перевезення вантажів залізничним транспортом

Електронний квиток скоро в усіх поїздах внутрішнього сполучення

Розклад руху приміських поїздів

Новини

23.08.2014

Відновлено рух поїздів по непарній колії на перегоні Корсунь – Городище

Сьогодні, 23 серпня, відновлено рух поїздів по непарній колії на перегоні Корсунь – Городище, де учора стався схід цистерн із нафтою. Поки що поїздам встановлено обмеження швидкості руху – 25 км/год на цій ділянці. Опівночі усі цистерни за допомогою тягової та кранової техніки відбудовних поїздів, було піднято та прибрано з колії. Колійники уклали 159 м рейко-шпальної решітки непарної колії. Електрики відновлюють пошкоджену контактну мережу.
22.08.2014

Борис Остапюк поставив завдання будівельним підрозділам залізничної галузі негайно розпочати відновлення житла мешканців, пошкодженого через загоряння цистерн

Генеральний директор Укрзалізниці Борис Остапюк розпорядився вже 23 серпня розпочати роботи із ремонту та відновлення житлових будинків, які зазнали пошкоджень через загоряння цистерн із нафтою на Черкащині. Відновлення помешкання місцевих жителів здійснюватиметься за кошти Укрзалізниці силами будівельних підрозділів залізничної галузі. Про це генеральний директор Укрзалізниці повідомив у ході розслідування причин сходу цистерн із нафтою з рейок та їх загоряння.