This version of the page http://cnap.khmelnytsky.com/147-shanovni-pidpriemtsi (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-23. The original page over time could change.
Шановні підприємці!

Шановні підприємці!

Нагадуємо, що з 1 січня 2012 року набрав законної сили національний класифікатор України ДК 009:2010 "Класифікація видів економічної діяльності".

Тому, всі юридичні особи та фізичні особи-підприємці, зареєстровані в період до 2012 року, зобов'язані до 31 грудня 2012 року привести КВЕДи у відповідність до чинного законодавства.

 

Для цього фізичним особам-підприємцям, юридичним особам або їх представникам необхідно звернутися до державних реєстраторів із відповідними документами, а саме: реєстраційна картка за формою №11 (для фізичних осіб) або реєстраційна картка за формою №4 (для юридичних осіб), паспорт та довіреність (у разі подання документів представником).

Зміна видів діяльності проводиться безоплатно.

Для визначення видів економічної діяльності за новою класифікацією рекомендуємо скористатися сервісом для визначення кодів видів економічної діяльності на офіційному сайті Держстату: kved.ukrstat.gov.ua, на якому при введені старого КВЕДу з’явиться новий, з тими ж видами економічної діяльності.

Також, консультаційну допомогу з питань зміни КВЕДів можна отримати безпосередньо у державних реєстраторів.

 

Шановні підприємці звертаємо увагу, що до завершення терміну перереєстрації КВЕДів залишилось 1,5 місяці!

З метою запобігання виникненню черг, що можуть ускладнити та вповільнити процес державної реєстрації юридичних та фізичних осіб, відділ державної реєстрації запрошує здійснити перереєстрацію КВЕДів не відкладаючи це на кінець року.

Відділ державної реєстрації знаходиться у приміщенні Центру надання адміністративних послуг, який розташований за адресою: вул. Соборна, 16.

Привітання міського голови Сергія Мельника

 

 

(с) Центр надання адміністративних послуг міста Хмельницького

(с) Сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"

шаблоны для joomla 2.5 русские темы Wordpress быстрые диеты