This version of the page http://24tv.ua/home/showNews.do?sim_zirok&videoMenuId=57 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-23. The original page over time could change.
Відео - Програми - Більше програм - Сім зірок
Підписка на новини дає унікальну можливість читати тільки ті новини, які Ви хочете бачити!
За замовчуванням усі новини будуть відображатись в розділі Мої новини,
а також, на Ваш вибір, в одному з запропонованих сервісів.
Зберегти налаштування
Для подальшої зміни способу отримання Моїх новин зайдіть в налаштування свого профілю.
Коментарі доступні для наступних соцмереж:
  • НОВИНИ
  • УКРАЇНА
  • СВІТ
  • БЛОГИ
  • ФУТБОЛ 24
УКР РУС
LIVE
Вхід
ОНЛАЙН
НОВИНИ
ПРОГРАМИ
Спортивні
Пізнавальні
Більше програм
Найкраще з YouTube
Розкішні готелі
Спортивна Історія
Тюнінгоманія
Моменти гордості
Сім зірок
Ближній бій
Дизайн
Фактум
Ресторани світу
Митці України
Відеоігри
Феномен злочину
Інтернет-тренди
Соціальні мережі
Нова тема
Мегаспоруди
Порада Банкіра
Територія слави
Актив
Вболіваємо разом
Олімпійські факти

СІМ ЗІРОК

Слідкувати

Сім зірок
ТОП-7 російських олігархів
Російські олігархи. Про них придумують анекдоти, пишуть статі-розслідування про те, як вони заробили перші рублі, критикують і заздрять. Але вони продовжують заробляти і потихеньку скуповувати Європу. Найбагатші росіяни - далі у рейтингу.
31.05.13 13:50
Програми
ТОП-7 найвпливовіших жінок світу
Якщо хтось досі думає, що світом керують чоловіки, то це не про цих жінок. Своїм авторитетом вони можуть викликати комплекс неповноцінності у будь-якого політика чи мільярдера у штанах. Найвпливовіші жінки планети - далі у рейтингу.
25.05.13 22:40
Програми
ТОП-7 найприбутковіших бейсболістів
Бейсбол - не надто зрозуміла для європейців гра. Але за океаном, американці просто шаленіють від цього виду спорту.
16.05.13 23:18
Програми
ТОП-7 міст із найбільшими заторами
Просидіти у них можна годинами. Зіпсувати настрій собі й усім навколо. Корки - головний біль усіх автомобілістів, ну і людей, які користуються громадським транспортом, - теж. Далі рейтинг міст, які найбільше потерпають від заторів.
14.05.13 12:04
Програми
ТОП-7 найкращих аеропортів світу
Це одні з найважливіших стратегічних точок в сучасному світі. Без них важко уявити наше життя. Через них проходять мільйони людей за день і всіх треба обслужити ідеально. Аеропорти. Хто із них найкрутіший - у рейтингу найкращих аеропортів на планеті.
04.05.13 22:00
Програми
Шанхайське автошоу: 1300 нових моделей для китайців
Усі автофани поспішають до Китаю! Саме там, у діловій столиці країни - в Шанхаї - відбувається одна з найбільших автомобільних виставок в Азійсько-Тихоокеанському регіоні.
25.04.13 22:10
Програми
ТОП-7 найбагатших футболістів
За рік часу ці 7 хлопців у бутсах принесли прибутків більше, ніж деякі всесвітні корпорації. Їм платять гроші за дві речі - за те, що вони грають у футбол і знімаються у рекламах. Далі рейтинг найприбутковіших футболістів планети.
23.04.13 22:10
Програми
ТОП-7 найдорожчих десертів світу
Шоколад, морозиво чи тірамісу - в кожного свої смаки. Про найдорожчі десерти - далі у рейтингу.
17.04.13 22:26
Програми
ТОП-7 найдорожчих у світі канікул
Знайти людину, яка не обожнювала б відпочинок, дуже складно. Всі мріють про ті дні, коли ти пакуєш валізи і тікаєш далеко-далеко. Але на усе потрібні гроші. Далі - рейтинг найдорожчих канікул.
10.04.13 22:20
Програми
ТОП-7 найдорожчих бургерів на планеті
Так, можливо, це не дуже корисно. Але коли дуже голодний, нічого кращого немає ніж бургер. Соковите м’ясо, пухка булка... аж слина тече. Це “Сім зірок”, тому найдорожчі бургери на планеті.
02.04.13 23:40
Програми
ТОП-7 найбагатших жінок у 2013 році
Ці дами настільки самодостатні, що у будь-якого чоловіка на планеті поряд із ними розвиватиметься комплекс неповноцінності. Вони мають усе, що хочуть. Найбагатші жінки на планеті - далі у рейтингу.
28.03.13 07:16
Програми
ТОП-7 найстаріших мільярдерів світу
Ці люди купаються у мільйонах чималу частину свого життя, дехто в мільярдах із народження. Їхні прізвища давно асоціюються із грошима. Рейтинг найстарших мільярдерів на планеті.
20.03.13 04:23
Програми
Топ-7 найбагатших футбольних магнатів
У них є усе, чого душа забажає. Мільярди на рахунках, безмежна влада і повага - але їм все чогось не вистачало. Віддушиною став футбол. Далі - рейтинг найбагатших футбольних мільярдерів на палнеті Земля.
15.03.13 02:42
Програми
ТОП-7 найбагатших австрійців
Віденська опера, Арнольд Шварценеггер, гірськолижні курорти і стриманість. Це все - Австрія. Австрійці - це такі собі німці зі слов’янською душею. Хто з них найбагатший - далі у рейтингу австрійських мільярдерів.
11.03.13 22:39
Програми
ТОП-7 найприбутковіших селебрітіс
Вони заробляють гроші на тому, що розважають людей. Ні, вони - не клоуни, а люди, які ідеально побудували свій бізнес. Створили конвеєри в сучасному шоу-бізі, які постійно приносять їм гроші. Найприбутковіші селебрітіс далі у рейтингу.
27.02.13 07:22

1 2 3 4 5 6 7 8 9

ТЕМИ ДНЯ

АТО

Головне за 22 серпня:"Гуманітарний конвой" рушив до Луганська, терористи збили Мі-24 Найактуальніші кадри 22 серпня: "гуманітарка" в Луганську, послання Леніна Путіну    Нам дуже бракує важкого озброєння, що віднімемо у терористів – тим і воюємо, - боєць   

ГОЛОВНІ НОВИНИ

У "гуманітарних" вантажівках росіяни можуть вивезти зброю і тіла терористів, — Лисенко   У "гуманітарному" вторгненні є особливість - її визнає Путін, — Кравчук    США вимагає, щоб Путін негайно забрав усю свою техніку з території України 

БОЙОВІ ДІЇ НА СХОДІ УКРАЇНИ

Україна не контролює більше сотні кілометрів кордону з РФ, — Держприкордонслужба   НАТО визнало, що артилерія РФ обстрілює територію України  В Україні діють підрозділи російської армії, — НАТО 

Якщо Ви виявили помилку на сайті, повідомте нам про це