This version of the page http://naiu.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-22. The original page over time could change.
Національна Асамблея інвалідів України

Актуальні новини

  • Щиро вітаю вас з Днем Незалежності України!

    Наша країна, наш народ святкує вже в котре річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія українців - бути господарями на своїй прекрасній і чарівній землі. Майже тисячу років, з часів Київської Русі, українці прагнули вільно жити, сповідувати свої традиції та звичаї не зазнаючи при цьому поневірянь та утисків. Та саме нам судилося стати учасниками творення новітньої української...

    Детальніше
  • 1000 екземплярів дитячої казки «Лисичка та Журавель» вже на днях отримають перші читачі

    В четвер відправлено першу партію української народної казки «Лисичка та Журавель», надрукованої в рамках Всеукраїнського благодійного проекту «Читати на рівних» (книжка шрифтом Брайля для дітей з вадами зору). 1000 екземплярів дитячої книги вже на днях отримають перші читачі: вихованці спеціалізованих навчальних закладів для дітей з порушеннями зору, обласні дитячі бібліотеки, бібліотеки та підприємства сфери УTOC,а...

    Детальніше
  • Планета людей

    Всі ми повинні розуміти, що навіть маленька допомога є дуже важливою Мешканці Донецької і Луганської областей через терористів змушені тікати з власного дому, залишати роботу, друзів і їхати внікуди туди, де немає бойових дій. Не рідко ця вимушена подорож відбувається з кількома копійками в кишені. Українці в різних областях не залишають співвітчизників у біді. Так,...

    Детальніше
  • Маршрутчиков Сум будут контролировать люди с инвалидностью

    Представители общественных организаций инвалидов  Сум  объявили войну тем  маршрутчикам, которые злостно нарушают правила перевозки людей с  особыми потребностями.  В  частности активисты совместно с  членами комитета доступности мониторят такой транспорт, делают фото и видеофиксацию нарушений во время  посадки и высадки такой категории пассажиров на остановках.

    Детальніше
  • Лист НАІУ щодо опрацювання проекту Закону України

     Лист НАІУ щодо опрацювання проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо віднесення питань медико-соціальної експертизи до компетенції центрального органу виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері соціального захисту населення»

    Детальніше
  • Скандинавська ходьба може допомогти інвалідам і хворим із Сум

    Все завдяки новому способу лікування. У п’ятдесят життя тільки починається, впевнено стверджує пан Олександр. Чотири роки тому доля цього чоловіка перевернулася з ніг на голову. Він пережив інсульт. Та хворобі вирішив так просто не здаватися, і знайшов дієвий метод проти неї.

    Детальніше
  • Коли маєш любов у серці — допомагати іншим легко…

    Війна увірвалася в наше життя, немов цунамі, вихор, шторм, землетрус. Увірвалася і перекроїла все – плани на літо і на майбутнє, родинні і дружні зв’язки, спокій та впевненість у завтрашньому дні. Цю гібридну війну вітчизняні ЗМІ називають АТО, військовим конфліктом і т. д., але суть від цього, на жаль, не змінюється. І як тепер бути?

    Детальніше

Підписка

Останні видання

  • Річний звіт за 2013 рік

  • ДОСТУПНІСТЬ ТА УНІВЕРСАЛЬНИЙ ДИЗАЙН навчально-методичний посібник

  • Конвенція ООН про права інвалідів