This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=216 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-22. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
    

Центр надання адміністративних послуг
офіційний сайт

Офіційний сайт
Єдиної інформаційної мережі комунальних платежів та ЖКГ 

Developed by JoomVision.com
  • Звернення громадян
  • Зразки заяв
  • Доступне та соціальне житло
  • Доступ до публічної інформації
  • Система управління якістю
  • Реєстри послуг
Developed by JoomVision.com
  • Головна
  • Наше місто
  • Виконавчі органи
  • Структурні підрозділи
  • Бюджет міста
  • Стратегія розвитку
  • Соціально-економічний стан та звіти
  • Генеральний план
  • ДЛЯ БІЗНЕСУ
  • Міські програми
  • Громадська рада
  • Державні закупівлі
  • Архітектура і землеустрій
  • Транспорт та зв'язок
  • Освіта
  • Охорона здоров'я
  • Соціальний захист
  • Цивільний захист та охорона праці
  • Культура та туризм
  • Молодь та спорт
  • Адміністративна комісія
  • Податкова інспекція
  • Пенсійний фонд
  • Служба зайнятості
  • Казначейська служба
  • Статистика інформує
  • Міліція інформує
  • Архівний відділ
  • Міста-побратими
  • Тарифи
  • Енергозбереження
  • Про сайт


Про головне

 

Благодійний фонд "Надія" закликає хмельничан підтримати захисників України 

(інформація на 15.08.2014)

  

Подайте пропозицію чи скаргу щодо життєдіяльності міста 

 

Розрахуватись за спожиті послуги – обов’язок кожного!

 

Увага! Роз’яснення щодо порядку оформлення субсидії та компенсації додаткових витрат на оплату комунальних послуг

 

 

 

Вітання міського голови Сергія Мельника


Написати листа міському голові

Ви маєте можливість подати пропозицію або скаргу міському голові, заповнивши приведену нижче форму:
Email:
Тема:
Текст:
Анти-СПАМ:15+7=?

Пошук по сайту

 
 

Опитування

Що б Ви хотіли додати у проект розвитку парку ім. М.Чекмана?
 


Молоде Подільське кіно демонструватимуть у кінотеатрі ім. Т. Шевченка
Четвер, 03 липня 2014, 14:03
4 липня усіх бажаючих запрошують подивитися кінороботи режисерів-аматорів. Показ розпочнеться о 23.00 в кінотеатрі ім. Т.Шевченка. В програмі заходу передбачені також жива музика та живе спілкування.
Ініціативна молодь Хмельницького організовує захід у форматі кіно-відео-арт.
Михайло Челноков та Максим Болячко пропонують хмельничанам та гостям міста подивитися роботи не маститих режисерів. За словами організаторів автори короткометражок це люди, які взяли до рук камери й почали фільмувати - фіксувати динамічну реальність, задаючи щодо неї питання та ставлячи перед нею задачі, милуючись нею та критикуючи її, врешті-решт, формуючи цю реальність згідно зі своїм баченням.
Вхід – 15 грн.
 
Енергетику подільської природи можна відчути у музеї історії міста
Четвер, 03 липня 2014, 10:29
4 липня о 16.00 в музеї історії міста Хмельницького (вул. Проскурівська, 30) відбудеться відкриття персональної виставки Віктора Сдободяна «Моє Поділля – моя муза».
Віктор Слободян народився у 1953 році в селі Антонівка Новоушицького району. Художник представляє живопис та скульптуру з дерева, є учасником всеукраїнських та обласних виставок. Особливо шанований творчий доробок майстра на рідній Хмельниччині.
Детальніше...
 
Створення нових та збереження існуючих робочих місць обговорили під час круглого столу
Четвер, 03 липня 2014, 09:35
Днями в приміщенні Хмельницького міського центру зайнятості відбулося засідання “круглого столу” на тему: «Створення та збереження робочих місць, як один із шляхів забезпечення зайнятості населення в м. Хмельницькому». Захід проводився з метою привернути увагу всіх суб’єктів формування та регулювання ринку праці до проблем збереження діючих робочих місць підприємствами, установами, організаціями та фізичними особами-підприємцями міста, сприяння створенню ними нових, забезпечення прав застрахованих осіб, підвищення рівня поінформованості соціальних партнерів та роботодавців щодо послуг, які надаються службою зайнятості.
Детальніше...
 
Щодо змін в оподаткуванні податком на доходи фізичних ociб доходів у формі процентів
Четвер, 03 липня 2014, 08:40
Законами України від 27 березня 2014 року № 1166-VII „Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні” та від 10 квітня 2014 року № 1200-VII „Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо усунення окремих неузгодженостей норм законодавства” до Податкового кодексу України (далі - Кодекс) внесено зміни, зокрема, у частині оподаткування податком на доходи фізичних oci6 доходів у формі процентів, норми яких набирають чинності з 01 липня 2014 року. Так, відповідно до пп. 164.2.8 п. 164.2 ст. 164 Кодексу дохід у вигляді, зокрема, процентів (крім процентів у сумі, що не перевищує в рік сімнадцять прожиткових мiнімумів для працездатної особи, встановлених законом на 1 січня звітного податкового року (у 2014 році - 20 706 грн.), та процентів, визначених у підпунктах 165.1.2 та 165.1.41 п. 165.1 ст. 165 Кодексу), включається до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку.
Детальніше...
 
РЕМ повідомляє
Середа, 02 липня 2014, 16:55
У зв’язку із заміною опор 3 липня з 9.30 до 17.00 буде призупинено електропостачання будинків на вулицях Верейського, №№1-45, 2-40 та Гавришка №51/1.
Хмельницький міський район електромереж сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.
 
МКП "Хмельницькводоканал" повідомляє
Середа, 02 липня 2014, 15:17
3 липня з 9.00 до 20.00 у зв’язку із приєднанням нового водогону до мереж водопостачання буде обмежено водопостачання будинків на Старокостянтинівському шосе (від вулиці Зарічанської до проспекту Миру) та в мікрорайоні Лезневе.
Адміністрація комунального підприємства "Хмельницькводоканал" сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені проведенням необхідних робіт.
 
Протягом минулого тижня працівники комунальних підприємств замінили 14 лампових світлофорів на світлодіодні
Середа, 02 липня 2014, 13:24
Управління житлово-комунального господарства повідомляє про основні обсяги робіт, виконані підпорядкованими йому комунальними організаціями впродовж тижня, від 25 червня до 2 липня. Зокрема, працівники комунального підприємства по будівництву, ремонту та експлуатації доріг для безпеки руху
відремонтували контролери типу ДКЛ - 1 шт. та типу УК-2 - 2 шт.; виконали обрізку гілля біля 6 дорожніх знаків; замінили 6 електричних ламп за заявками. Виконали заміну лампових світлофорів на світлодіодні: перехрестя вулиці Проскурівська - провулок Пилипчука – 5 транспортних, 6 пішохідних; перехрестя вулиць Кам’янецька - Проскурівського підпілля – 2 транспортних, 1 пішохідний.
Детальніше...
 
Запроваджено державну допомогу на оплату комунальних послуг
Середа, 02 липня 2014, 10:51
З метою посилення соціального захисту населення в умовах підвищення цін і тарифів на комунальні послуги Урядом прийнято постанову від 05.04.2014 року №83, якою передбачено запровадження нового виду допомоги на оплату комунальних послуг, тобто компенсації додаткових витрат на оплату послуг газопостачання, централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води у зв’язку з підвищенням цін і тарифів на ці послуги.
Детальніше...
 
Звіт про роботу спостережної комісії виконавчого комітету Хмельницької міської ради за І півріччя 2014 року
Середа, 02 липня 2014, 09:39
Спостережна комісія виконавчого комітету Хмельницької міської ради створена рішенням виконавчого комітету Хмельницької міської ради від 27.05.2010 року № 657 “Про створення спостережної комісії при виконавчому комітеті Хмельницької міської ради” відповідно до ст. 38 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та Положення про спостережні комісії, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.11.2010 р. №1042. Відповідно до зазначеного Положення спостережна комісія утворюється строком на три роки. Рішенням виконавчого комітету Хмельницької міської ради від 23.05.2013 року № 386 “Про створення спостережної комісії при виконавчому комітеті Хмельницької міської ради” було затверджено склад спостережної комісії. Рішенням виконавчого комітету від 13.02.2014 року №103 “Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 23.05.2013 року №386” були внесені зміни в склад комісії. Очолює комісію заступник Хмельницького міського голови Григорій Давиденко.
Детальніше...
 
Оголошено конкурс «Українська книжка року»!
Середа, 02 липня 2014, 08:52
Державний комітет телебачення і радіомовлення України інформує про прийом заявок для участі в конкурсі на здобуття щорічної премії Президента України «Українська книжка року».
Заявка на участь в конкурсі відповідно до Положення про щорічну премію Президента України «Українська книжка року» подається Держкомтелерадіо України до 15 листопада 2014 року разом із виданням і повинна містити інформацію про видання, що висувається на здобуття премії, автора (співавторів) виданого твору, видавництво або видавничу організацію, рік видання, тираж, обґрунтування висунення видання на здобуття премії, анотації на видання.
Детальніше...
 
Довідка про доходи осіб, які здійснюють незалежну професійну діяльність, надається тільки за звітний рік
Середа, 02 липня 2014, 08:10
Фізичні особи, які здійснюють незалежну професійну діяльність, можуть отримати довідку про доходи. Для цього  зазначені особи повинні подати відповідний запит до органу доходів і зборів за місцем своєї податкової адреси. Така довідка видається не пізніше п’яти робочих днів з дня отримання запиту. Довідка формується на підставі поданої податкової декларації такої фізичної особи.
Оскільки звітним періодом для фізичних осіб, які здійснюють незалежну професійну діяльність, є рік, то довідку про доходи  таких суб’єктів господарювання  орган доходів і зборів надає за період, що дорівнює звітному року.
Детальніше...
 
РЕМ повідомляє
Вівторок, 01 липня 2014, 16:27
У зв’язку з підключенням шаф обліку 2 липня з 10.00 до 15.00 буде призупинено електропостачання будинків №№5-47, 2-16 на вулиці Димінського.
Цього ж дня в зв’язку із заміною опор від 09.30 до 17.00 будуть знеструмлені будинки на вулицях Верейського, №№1-45, 2-40 та Гавришка, №№5-53, 2-34.
Хмельницький міський район електромереж сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.
 
Більше статей...
  • Вихованки Хмельницького палацу творчості посіли призові місця на Всеукраїнському конкурсі театрального мистецтва
  • Міністерством соціальної політики України визначено порядок виплати одноразової грошової допомоги членам сімей осіб, смерть яких пов’язана з участю у масових акціях громадського протесту, що відбулися з 21 листопада 2013 року до 21 лютого 2014 року
  • «Громадяни, єднаймось!»
  • До уваги платників комунальних послуг!
  • Хмельницькі веслувальники здобули нагороди на Чемпіонаті Європи
  • МКП «Хмельницьктеплокомуненерго» інформує про зміну тарифів на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води
  • Від 1 липня почнуть діяти нові тарифи на водопостачання та водовідведення
  • План заходів департаментів, управлінь та відділів Хмельницької міської ради на період з 30 червня до 6 липня 2014 року
  • План заходів департаментів, управлінь та відділів Хмельницької міської ради на липень 2014 року
  • Шановні хмельничани!
  • Дипломи європейського зразка отримали випускники Хмельницького національного університету
  • Дипломи про здобуття вищої освіти отримали 418 випускників прикордонної академії
  • В Хмельницькому відзначили День Конституції
  • У суботу в Хмельницькому вируватиме сільськогосподарський ярмарок
  • Визнати конкурс таким, що не відбувся
  • Відбулося засідання виконкому
  • Івана Гуреєва нагороджено Грамотою Верховної Ради України
  • Оголошується конкурс
<< Початок < Попередня 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Наступна > Кінець >>

Сторінка 19 з 204
Сертифіковано в Україні

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02