This version of the page http://about.osnova.tv/page/Nashi_partneri (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-22. The original page over time could change.
Наші партнери - Кабельний оператор ОСНОВА™

Партнери кабельного оператора ОСНОВА™



Телеканал "Дитинець"

Телеканал «ДИТИНЕЦЬ» - це щоденна інформація про все, що стосується життя в Чернігові. На телеканалі протягом 18 годин щодня транслюється безліч цікавих аналітичних та розважальних програм. Постійно зростаюча кількість абонентів, яка складає понад 50 тисяч сімей, оригінальність та актуальність інформаційного наповнення гарантують популярність телеканалу у глядачів.

Телеканал «ДИТИНЕЦЬ» пропонує безліч нестандартних та ефективних форм подачі реклами від інформаційних сюжетів до спецпроектів, безпрограшно працюючих на цільову аудиторію. Наше кредо — максимальний ефект за рахунок індивідуального підходу та нестандартних рішень.

Честність, відвертість та надійність — наші принципи роботи. Ми завжди готові відповісти на ваші питання і пропозиції та знайти взаємовигідний варіант співпраці. Наш досвід та енергія — гарантія вашого успіху.



ТОВ Viasat Україна

Viasat Україна є частиною Viasat Broadcasting - найбільшої компанії міжнародної медійної групи Modern Times Group MTG AB. Viasat Broadcasting є найбільшим оператором ефірного телебачення і платного супутникового телебачення преміум-класу в Скандинавії та країнах Балтії, а також здійснює мовлення ефірних телеканалів у Чеській республіці, Угорщині, Словенії, Болгарії, Македонії і Гані, безпосереднє мовлення супутникових телеканалів через власну DTH-платформу в Україні, і мовлення платних супутникових телеканалів на території центральної та східної Європи та США. MTG є найбільшим акціонером провідного незалежного російського телевізійного холдингу СТС Медіа. Аудиторія телеканалів групи MTG сягає 125 мільйонів глядачів у 30 країнах світу. MTG також є провідним оператором у сфері комерційного радіомовлення в Північному й Балтійському регіонах.

В Україні компанія Viasat представляє 12 тематичних каналів:

Кіно:

Пізнавальні:

Спорт:



Телеканал "MusicBox UA"

MUSICBOX GROUP - світова музична телевізійна мережа, що має більше 80 мільйонів абонентів по всьому світу. Нас дивляться: вся Росія, країни СНД, країни Балтії, Європи, Туреччина, Єгипет, Ізраїль, Болгарія, Китай, Філіппіни, США і ще десятки інших країн!

Перший канал мережі MUSICBOX почав трансляцію в Угорщині в 1996 р. У Росії канал MUSICBOX розпочав мовлення у червні 2004 р., канал RUSSIAN MUSICBOX з'явився в ефірі в листопаді 2004 р.

Група телеканалів MUSICBOX в Росії включає в себе два музичних канали (RUSSIAN MUSICBOX і MUSICBOX), які займають гарні позиції серед неефірних музичних телеканалів. І гумористичний телеканал ГУМОР TV, який входить в десятку найбільших супутникових каналів. Група телеканалів MUSICBOX в Росії має свій власний продакшн, продюсерський центр, букінг агентство.

↑  ↑  ↑