This version of the page http://rurik.com.ua/idkr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-21. The original page over time could change.
ІДКР банківської системи
Головна
Оберіть звітну дату:

 

 

Інтегральний довгостроковий кредитний рейтинг банківської системи України станом на 01.04.2014 р.

 

Завантажити повну версію аналітичного огляду

Інтегральний довгостроковий кредитний рейтинг банківської системи України не є абсолютною мірою кредитного ризику, а лише середньозваженою за розміром активів величиною довгострокових кредитних рейтингів банків, які формують дану систему.

Інтегральний довгостроковий кредитний рейтинг банківської системи України визначається відповідно до авторської методики НРА «Рюрік» за Національною рейтинговою шкалою, на що вказують літери «ua» у позначці кредитного рейтингу. Національна рейтингова шкала дозволяє виміряти розподіл кредитного ризику в економіці України без урахування суверенного ризику країни та призначена для використання на внутрішньому фінансовому ринку України.

Інтегральний довгостроковий кредитний рейтинг банківської системи України може бути змінений, призупинений чи відкликаний у випадку появи нової суттєвої інформації, недостатності необхідної інформації для оновлення рейтингу або з інших причин, які агентство вважатиме достатніми для здійснення таких заходів.

Для визначення інтегрального довгострокового кредитного рейтингу банківської системи України НРА «Рюрік» використовує публічну інформацію та власні бази даних. НРА «Рюрік» особисто не проводить аудиту чи інших перевірок інформації і може, в разі потреби, покладатися на дані, що перебувають в публічному доступі. Рівень інтегрального довгострокового кредитного рейтингу залежить від якості, однорідності та повноти інформації, що є у розпорядженні Агентства.

В жодному разі визначений інтегральний довгостроковий кредитний рейтинг не є рекомендацією щодо будь-яких форм кредитування банків, які формують банківську систему України, чи купівлі або продажу їх цінних паперів. НРА «Рюрік» не виступає гарантом та не несе відповідальності за жодними борговими зобов’язаннями об’єкта рейтингування.

Ваші зауваження, пропозиції та коментарі до методики визначення інтегрального довгострокового кредитного рейтингу банківської системи України просимо надсилати електронною поштою (tkachenko@rurik.com.ua).


Завантажити Методику визначення інтегрального довгострокового кредитного рейтингу банківської системи України

Переглянути індивідуальні кредитні рейтинги банків

 

Про агенство

Кредитні рейтинги

Рейтингування

Дослідження