This version of the page http://www.elibukr.org/uk/resursi/testovi-dostupi.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-21. The original page over time could change.
Тестові доступи - ELibUkr
   

  • Укр
  • Eng
Головна Ресурси

Тестові доступи

Web of Science від Thompson Reuters - база даних Web of Science є найбільшою реферативною базою даних і пропонує науковцям, викладачам й студентам швидкий доступ до якісної міждисциплінарної релевантної інформації. Вона охоплює понад 50 мільйонів записів з 12 500 найбільш впливових журналів зі всього світу, в тому числі тих, які знаходяться у відкритому доступі, та 120 000 матеріалів конференцій у галузі природничих, суспільних, гуманітарних наук та мистецтва.

Доступ в локальній мережі Університету за посиланнями :
• webofknowledge.com
• thomsonreuters.com/thomson-reuters-web-of-science

Інструкція щодо користування базою даних.
Дивіться також додаткову інформацію про Web of Science (Вікіпедія), українські журнали в Web of Science (Пан Бібліотекар)
Період доступу: 1 квітня-30 червня 2014.

 

Market Research Monitor - це новий онлайн інформаційний ресурс, розроблений Euromonitor International спеціально для бібліотек та інформаційних центрів, за допомогою якого користувачі отримують повне уявлення про споживчий ринок у 80 країнах світу. Ресурс дозволяє встановити розмір та зростання кожного ринку, виділити ведучі підкатегорії, дізнатись про найбільших гравців на ринку та їх торгові марки, використовувати прогнози на п'ять років для оцінки перспектив розвитку певних секторів. Особливості ресурсу: можливість пошуку звітів; презентації, таблиці та графіки; переклад дев'ятьма мовами (в тому числі російською), функція "Cut your own reports". В 2013 році структуру ресурсу було оновлено, тепер він містить також звіти, що раніше були доступні тільки в дорогому професійному ресурсі Passport GMID.

Період доступу: 15 жовтня 2013 - 15 листопада 2013 

 

McGraw-Hill eBook Library — база електронних книжок, об'єднаних в тематичні колекції: бізнес, медицина, інженерні і комп'ютерні науки, відкрита університетська преса, посібники для студентів.
Колекція "бізнес" включає збірки: навички ведення бізнесу, кар'єрне зростання, менеджмент підприємств та малого бізнесу, фінанси та інвестування, управління персоналом і навчання, лідерство і управління процесами, нерухомість, продажі і маркетинг.
Колекція інженерні і комп'ютерні науки включає збірки: хімічне машинобудування, цивільне будівництво, обчислювальна техніка, побутова обчислювальна техніка, електрика і електроніка, промислове будівництво, машинобудування, стале (екологічне) будівництво та електроніка як хобі. Медична колекція включає збірки: підготовка до тестування з надання першої невідкладної допомоги, догляд, перша медична допомога.

Період доступу: 21 жовтня 2013 - 24 січня 2013

 

Access Engineering від McGraw-Hill містить книги, журнали, навчальні відео та графічні матеріали в галузі інженерії та технічних наук. Представлено такі предметні галузі, як біо-інженерія, хімічна інженерія, будівельна інженерія, комунікації в інженерії, електрична інженерія, енергетична інженерія, екологічна інженерія, промислова та виробнича інженерія, машинна інженерія, операційний менеджмент та програмне забезпечення.

Період доступу: 28 жовтня 2013 - 24 січня 2013

 

Access Medicine — база даних, що включає більше 70 кращих підручників з медицини, включно із такими знаними книгами як Harrison's principles of Internal Medicine та Goodman & Gillman's . Вона також містить більш ніж 50 тис. зображень, відео-матеріалів, інформацію про інструменти діагностики та лікувальні засоби. База надає можливість викладачам будувати програму на основі матеріалів та запитаннях-відповідях бази даних. База оновлюється новими главами та медіа-матеріалами щомісячно.

Період доступу: 4 листопад 2013 - 24 січня 2013

 

Тестовий доступ до спеціалізованих медичних ресурсів McGraw-Hill - Anesthesiology, Surgery, Pediatrics, Pharmacy, Emergency Medicine, Physiotherapy.

Період доступу: 11 листопада – 24 січня 

 
Joomla SEO powered by JoomSEF

Лічильник

На даний момент 27 гостей на сайті
  

  

  


Події

СБ серп. 09
V Львівський бібліотечний форум, 10-13 вересня 2014 р.

Контакти

e-mail: info@elibukr.org
Телефон/Факс: +38 (044) 425-60-55
Адреса: вул. Г. Сковороди, 2,  м. Київ, 04655, Україна.