This version of the page http://palm.newsru.ua/auto/index.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-20. The original page over time could change.
NEWSru.ua :: Авто NEWSru.ua
РУС   УКР
Авто // Середа, 20 серпня 2014 р.
Skoda показала хетчбек Fabia нового покоління
Skoda нарешті розповсюдила офіційні зображення хетчбека Fabia нового покоління: автомобіль став більш приземистим і, як сподіваються творці, емоційним. У прес-релізі Skoda називає нову Fabia "практичною та сповненою емоцій". На відміну від колишнього покоління хетчбека, в модельному ряду нової Fabia не буде спортивної модифікації RS – проект урізали через низький попит.
19 серпня 2014 р., 21:50

Кабмін пропонує безкоштовно віддавати інвалідам автомобіль після 10 років експлуатації
Законопроект пропонує внести доповнення до статті 38 закон України "Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні", згідно з якими інвалідам і дітям-інвалідам безоплатно або на пільгових умовах на підставі індивідуальної програми реабілітації надаються автомобілі, крісла колісні з електроприводом (за наявності відповідного медичного висновку).
18 серпня 2014 р., 13:55

За 7 місяців в Україні на 47% скоротилися продажі нових легкових авто
Реєстрації нових легкових автомобілів в Україні в січні-липні поточного року скоротилися на 47% до аналогічного періоду 2013 року - до 64,609 тис. од., повідомляє асоціація "Укравтопром". При цьому, за даними асоціації, в липні продажі цих автомобілів склали 6,818 тис. од, що на 10% більше, ніж у червні поточного року, але на 62% менше показника липня-2013.
15 серпня 2014 р., 22:50

Папа Римський роз'їжджатиме по Південній Кореї на скромному кросовері Kia Soul
Папа Римський Франциск вибрав для пересування по Південній Кореї недорогий кросовер місцевого виробництва Kia Soul синього кольору з об'ємом двигуна 1,6 л замість броньованого "папамобіля". Спочатку понтифік хотів їздити "на найменшому" автомобілі, які виробляють в Південній Кореї, і відкинув інші більш потужні і великі машини.
14 серпня 2014 р., 22:57

"Авто для АТО": Карпа виставили на аукціон свою "Машину Білочку", щоб допомогти військовим
"Авто для АТО. Вона ж Машина Білочка із пісні "Секс". Коробка автоматична, дах на дощову погоду залізний, пробіг - 150 тис. км. Якось їй було заманулося доїхати до Атлантики. Приносить подорожі й удачу. Продаю з молотка. Стартова ціна - 6,5 тис. у.о. UPD: пропонують 7 на цей момент"- написала співачка Ірена Карпа на своїй сторінці у соцмережі.
13 серпня 2014 р., 16:31

Mercedes-Benz припиняє постачати броньовані авта до РФ через санкції
Daimler припинив постачання в Росію однією з броньованих моделей Mercedes-Benz. Який саме, поки що не уточнюється. Припинення експорту пов'язано з тим, що такі автомобілі через високий ступінь захисту належать до продукції подвійного призначення, на яку поширюються санкції Євросоюзу стосовно РФ.
13 серпня 2014 р., 10:51

Автопарк АТО: пікапи, Chevrolet, Dodge, Nissan, а також ГАЗ і УАЗ
ЗМІ вже неодноразово розповідали про постачання в зону АТО броньованої техніки, вантажних автомобілів, саморобних MRAP-версій техніки. Активісти переробляють пікапи в "тачанки" і відправляють їх в зону АТО. Однак, для вдалого ведення бойових дій важлива будь-яка техніка, в тому числі і легкові автомобілі. При чому, бажано, щоб це були повнопривідні модифікації - позашляховики і пікапи. Активісти готують і передають і таку техніку.
12 серпня 2014 р., 10:02

Автомобілісти і байкери з Кіровограда зібрали 7 тисяч гривень для бійців АТО
Понад 7 тисяч гривень зібрали кіровоградці на підтримку місцевого 34-го батальйону територіальної оборони, який нині перебуває в зоні АТО. Вулицями міста проїхало з півсотні автомобілів та мотоциклів. За реєстрацію в акції учасники заплатили членські внески: 100 гривень з авто і 50 - з байка. Пожертви у скриньці для благодійної допомоги залишали і пішоходи.
11 серпня 2014 р., 10:16

Перша бронемашина "Кугуар" вирушила до зони АТО
Бронекорпус і бронескло забезпечують захист екіпажу за класом CEN Level BR6 (від 7,62×51 мм патрона NATO на дистанції 10 м). Всередині може розміститися до дев'яти осіб: троє спереду, шестеро ззаду на індивідуальних сидіннях. По бортах з кожного боку розташовані по три спостережних віконця і бійниці для ведення вогню зі стрілецької зброї без виходу назовні.
8 серпня 2014 р., 10:17

Шляховики ліквідували 45% ям на дорогах України
Станом на 1 серпня Укравтодор заявив про усунення 1 млн 765 тис. 124 кв.м дорожніх дефектів. При цьому загальна кількість зафіксованих навесні проблемних ділянок - 3 млн 907 тис. 33 кв.м. За добу на дорогах України в середньому ліквідується більш 20 тис. кв. м ям., повідомляє прес-служба Укравтодору.
7 серпня 2014 р., 10:54


Початок • Архів • Пошук • RSS
NEWSru.com • NEWSru.co.il • В Москві • Інопреса
© NEWSru.ua 2014
Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту гіперпосилання на NEWSru.ua обов'язкове