This version of the page http://palm.newsru.ua/rest/index.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-19. The original page over time could change.
NEWSru.ua :: Культура NEWSru.ua
РУС   УКР
Культура // Вівторок, 19 серпня 2014 р.
На Полтавщині з протестами і безпрецедентними заходами безпеки відкрився Сорочинський ярмарок-2014
На Полтавщині відкрився Сорочинський ярмарок. Урядники і районного, і обласного рівня у зв´язку з війною на Сході говорили про недоцільність його проведення. Але ярмарок усе одно розпочався. Щоправда, його викреслили зі списку національних заходів. Безпрецедентні заходи безпеки - перше, що падає в око ще на під'їздах до Великих Сорочинців.
09:10

У Росії дітям показують мультики про те, як українська армія бомбить Донбас
Російський канал "Усмішка дитини" показав своїм маленьким глядачам анімаційний псевдопацифістський ролик, де українська армія нібито бомбить Донбас. Мультик нібито створили художник-аніматор і кілька десятків дітей, які виїхали з Донбасу під час проведення АТО і зараз живуть у пункті тимчасового розміщення "Піонер" у Ростовській області Росії.
07:56

Макаревич хоче судитися через звинувачення в "антиросійській пропаганді" під час концертів в Україні
Російський музикант Андрій Макаревич має намір подати до суду за звинувачення в "антиросійській пропаганді" в ході виступів в Україні. Про це він сказав, коментуючи ініціативу депутата Держдуми РФ Євгена Федорова позбавити його державних нагород РФ за концерт в Україні. Пропозиція про позбавлення музиканта державних нагород не знайшла відгуку в російському Мінкультури.
18 серпня 2014 р., 22:51

Перша леді у вишиванці від українського дизайнера з'явилася на обкладинці жіночого глянцю
Перша леді Марина Порошенко з'явилася на обкладинці вересневого номера журналу "Elle Україна" в образі Lady in red. Головний редактор журналу Соня Забуга розповіла, що ідея зробити зйомку народилась, як тільки стали відомими результати виборів. До речі, вишиванка першої леді була, звісно, зроблена в одному екземплярі.
18 серпня 2014 р., 18:53

"Квартал 95" виступив перед українськими силовиками на Донбасі
В зону АТО приїхали учасники популярного комік-гурту "Вечірній квартал". Спочатку вони відвідали блокпости біля міста Маріуполь, де особисто подякували воякам за мужність та захист України. Разом виконали популярну пісню про президента Росії, а увечері на військовій базі влаштували концерт для бійців Нацгвардії.
18 серпня 2014 р., 12:19

Російські депутати хочуть "вислати Макаревича в Україну"
Депутати Держдуми Росії пропонують позбавити лідера рок-гурту "Машина времени" Андрія Макаревича державних звань і нагород і навіть вислати музиканта в Україну. Підставою для такого рішення депутати називають "антиросійські", на їхню думку, слова та дії Макаревича, який 12 серпня поїхав на контрольовану українською владою територію Донбасу і виступив у місті Святогірську.
18 серпня 2014 р., 09:27

Вийшла Книга пам'яті "Небесна сотня"
Книга пам’яті "Небесна сотня", підготовлена видавництвом "Фоліо", складається з хроніки Євромайдану та біографій героїв Небесної сотні, спогадів їхніх родичів, близьких, друзів, побратимів. У виданні багато фотографій, багато реальних фактів з трагічних подій на Майдані у лютому 2014-го.
18 серпня 2014 р., 09:22

Українські зірки вирушили у звільнені міста Донбасу з концертами
Жовто-блакитними прапорами і вигуками "Слава Україні" зустріли учасників туру "Підтримаємо своїх" в місті Сватове Луганської області. Концертний тур охопить кілька міст на звільнених від терористів територіях. Заходи пройдуть як на площах, так і в окремих військових гарнізонах та військових частинах.
17 серпня 2014 р., 20:53

Помер популярний дитячий письменник Всеволод Нестайко
Помер український дитячий письменник Всеволод Нестайко. Твори автора увійшли до золотого фонду дитячої літератури. У 2004 році чергове перевидання "Тореадорів з Васюківки" визнано книжкою року в номінації "Література для підлітків". Твори Нестайка переведені багатьма мовами світу, за ними знято кілька фільмів.
17 серпня 2014 р., 10:57

Імпровізації ліванського піаніста в аеропорту Праги підірвали інтернет
В інтернеті з'явився відеоролик, на якому ліванський піаніст Маан Хамаде грає на фортепіано в залі очікування аеропорту імпровізації на тему популярного твору Бетховена "До Елізи", а також відому по кінофільму "Титанік" пісню Селін Діон My Heart Will Go On. За 10 днів відео переглянули на YouTube більше 7 млн осіб, при цьому воно отримало понад 55 тисяч лайків.
16 серпня 2014 р., 18:17


Початок • Архів • Пошук • RSS
NEWSru.com • NEWSru.co.il • В Москві • Інопреса
© NEWSru.ua 2014
Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту гіперпосилання на NEWSru.ua обов'язкове