This version of the page http://www.nokiantyres.ua/traffic-risks-ua (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-19. The original page over time could change.
Nokian Tyres: Чим небезпечний дорожній рух
Друк
Розділ: Продукція / Безпека / Чим небезпечний дорожній рух
« Назад
Чим небезпечний дорожній рух
  • Вплив шини на безпеку руху
  • Чим небезпечний дорожній рух
  • Шуга й аквапланування
  • Шиповані чи фрикційні шини
  • Розширена гарантія Hakka
  • Стандартні гарантійні правила Nokian

Чим небезпечний дорожній рух

 
Суть дорожнього руху полягає в транспортуванні людей та речей з одного місця до іншого.  Рух у просторі та в умовах, що постійно змінюються. Ситуація, в якій вас постійно оточують інші учасники руху.

Дорожній рух і його маршрути об’єднують людей з усього світу. Під час пересування з одного місця до іншого на успішність вашої поїздки впливає низка факторів: ваш автомобіль, ваші шини, ваша водійська майстерність, те, наскільки ви поспішаєте, інші учасники дорожнього руху та погодні умови.

У дорозі вам може зустрітися будь-яка погода. У чарівний, тихий зимовий день з легким морозцем може раптово початися снігова буря, а талий сніг швидко перетворюється на ожеледицю. Взимку дорога може бути вкрита снігом, шугою, водою чи кригою. Раптові зливи – справжня кара влітку: контактна ділянка між шиною та дорогою зникає буквально за мить. 

Шини є значним фактором ризику, пов’язаним з ходовими якостями. А отже, шини – це важлива річ.