Новини

  • Прокат авто в Україні
  • Новини

Замов заздалегідь - отримуй знижки до 20%

Дата: 03.07.2014      Автор: Admin

«Все краще планувати заздалегідь. Адже так можна добре заощадити», - сьогодні цією фразою нікого не здивуєш. Наприклад, замовлення авіаквитків або номерів у готелі. Прокат автомобілів - не виключення!

Сезон мотоциклів у самому розпалі!

Дата: 28.05.2014      Автор: Admin

Напередодні жаркого сезону, команда SIXT з радістю повідомляє Вам про те, що в період з 1.04.14 до 31.10.14 Ви можете взяти в прокат мотоцикл або скутер BMW. 

Прокат електромобіля BMW i3 в Sixt Нідерланди

Дата: 06.05.2014      Автор: Admin

Тільки у Sixt Нідерланди Ви можете орендувати розкішний електромобіль BMW i3, а що найприємніше - за дуже привабливою ціною. BMW i3 - перша модель бренду BMW, яка приводиться в рух лише електрикою. Цей електромобіль зроблений з легкого і міцного вуглецевого волокна.

Нові автомобілі! Нові емоції!

Дата: 01.04.2014      Автор: Admin

Відмінна новина для тих, хто ще не визначився з вибором автомобіля в майбутні весняні свята.  

Спеціальна пропозиція молодятам : прокат машини в Криму від компанії «SiXT» зі знижкою 15%.

Дата: 20.09.2013      Автор: Admin

Спеціальна пропозиція для молодят від провідної компанії автопрокату&nbspSiXT». Знижка 15% на оренду авто у Криму.

Довгостроковий прокат авто за 13 євро!

Дата: 22.08.2013      Автор: Admin

Прокат авто на час подорожі чи ділової поїздки зараз став звичним явищем не лише для іноземних туристів, але і для українських споживачів. Проте часто виникають ситуації, коли автомобіль потрібен на тривалий термін — на період покупки нового авто чи ремонту вашого, необхідність транспорту для бізнесу. Як бути в такому випадку?

Знижки на всі групи автомобілів до 15% у високий сезон!

Дата: 22.08.2013      Автор: Н.Степанов

Прокат автомобіля — зручна послуга, яка допомагає вам бути мобільним під час подорожей, ділових поїздок, управлінні бізнесом. Тепер ця послуга стає ще доступнішою.

Лідер прокату в Україні — компанія SiXT — знову йде на крок попереду конкурентів і знижує ціни на всі групи автомобілів до -15%. В високий сезон ціни знижені до рівня низького сезону!

Прокат авто за півціни – гаряча пропозиція від SIXT Україна

Дата: 14.08.2013      Автор: Н.Степанов

Компанія SiXT Україна йде назустріч своїм клієнтам і відновлює вигідну пропозицію — прокат авто в одну сторону!

Автомобільний маршрут по Закарпаттю

Дата: 07.08.2013      Автор:

Закарпаття — це одне з небагатьох унікальних місць, які цікаві для подорожуючих у всі сезони. Взимку Закарпаття приваблює гірськолижними курортами, термальними водами, зимовими базами відпочинку, а в інші сезони — своїми зеленими лісами, чистим повітрям, мінеральними джерелами, надзвичайно величною красою Карпатських гір, полонин і привітністю закарпатських людей.

SIXT Україна на Параді Наречених в Ужгороді

Дата: 04.07.2013      Автор: Admin

 Чудовий івент, який вже вшосте проходить в Ужгороді знову порадував жителів міста, а особливо - дівчат. Адже для багатьох надіти білу сукню - це один з найбільш хвилюючих і очікуваних моментів. А зробити це в рамках цілого фестивалю та конкурсу - це вдвічі цікавіше!

  • Попередні
  • 1
  • 2
  • Наступні

Категорії:

Архів новин:

Популярні новини:

останні новини компанії SIXT Україна. Блог компанії: статті про нові послуги по прокату авто і новини автопрокатного ринку в Україні

Попередні Наступні