17 серпня 2014, Київ 10:55
Аудіо меню
Internet TV
Розклад
Наші хвилі
Як слухати

Online TV Радіо Свобода
YouTube
 До опорних пунктів українських військ направлені підрозділи посилення

Передрук, використання аудіо- та відеоматеріалів сайту

Радіо Свобода вітає використання, публікацію і розповсюдження матеріалів, опублікованих на нашому сайті. Ми також вітаємо розповсюдження інформації сайту Радіо Свобода на інших веб-сайтах.

При використанні матеріалів Радіо Свобода обов’язково зазначте вихідні дані матеріалу, в тому числі:
– Постійне посилання на матеріал на сайті radiosvoboda.org
– Інформація для кожного матеріалу:
  «Copyright © 2014 RFE/RL, Inc. Передруковується з дозволу Радіо Вільна Європа / Радіо Свобода»

Якщо публікується частина статті, вкажіть, що матеріал є частиною статті, і утримуйтеся від зміни змісту, імен чи цілісності продукту. Радіо Свобода залишає за собою право будь-коли відкликати дозвіл на використання змісту матеріалу.

Он-лайн трансляція в інтернеті та архів трансляцій усіх програм Радіо Свобода призначені виключно для особистого використання. Будь-яка трансляція, ретрансляція або інше використання цих програм не дозволяється без спеціального письмового дозволу Радіо Свобода.

Для отримання дозволу на використання тексту та / або аудіо-відеоматеріалу, будь ласка, надішліть листа на адресу UkrWebMaster@rferl.org.

Посилання на зовнішні сайти

Радіо Свобода іноді надає на своєму сайті посилання на інші сайти, підтримувані фізичними або юридичними особами, не пов’язаними з Радіо Свобода. При ухваленні рішення про дозвіл або заборону посилання на зовнішній сайт Радіо Свобода віддає перевагу некомерційним, політично незаангажованим сайтам, що служать інтересам громадськості.

Радіо Свобода не має ніякого контролю над цими зовнішніми сайтами і не підтримує їхній зміст, операторів, продукти або послуги. Крім того, Радіо Свобода не несе відповідальності за зміст, операторів, доступність, точність, якість, рекламу, продукти, послуги та інші матеріали, доступні на таких сайтах.

Радіо Свобода не несе відповідальності, прямо чи опосередковано, за будь-які збитки або шкоду, отримані або нібито отримані в результаті або у зв’язку з використанням чи довірою до будь-якого змісту, продукції або послуги, доступних на таких сайтах.

Соціальні мережі

Ви можете надсилати лінки на наші статті для того, щоб поділитися інформацією з соціальними інтернет-спільнотами. Такі інтернет-сайти дозволяють зберегти лінки, щоб послати їх вашим друзям. Таким чином ви можете знайти більше матеріалів на цікаву для вас тему або знайти інших людей з аналогічними інтересами.

(Більше про правові аспекти читайте тут)

Довідки:

  • Про нас
  • Контакти
  • Співробітники
  • Підписка
  • Допомога
  • Правові аспекти
  • Правила форуму
  • Передрук, використання аудіо та відео матеріалів сайту