This version of the page http://www.uapp.org/chytaty.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-14. The original page over time could change.
Проект "ЧИТАТИ НА РІВНИХ" / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Проект "ЧИТАТИ НА РІВНИХ"

Новини проекту

  • 19 березня 2014Проект «Читать на равных» приступил к печати тактильной книги «Лисица и журавль» шрифтом Брайля

    Организаторы благотворительного проекта «Читать на равных» выбрали типографию, которая уже начала подготовку к печати тактильной книги для детей с нарушением зрения. Выпуском книги «Лиса и журавль» шрифтом Брайля займётся Ресурсный центр «Безбарьерная Украина». Стоимость печати одного экземпляра книги составит 65 грн.


    Докладнiше
  • 6 лютого 2014Открытие арт-проекта «Ослепленные красотой» в поддержку акции «Читать на равных»

    30 января 2014 года состоялось открытие арт-проекта «Ослепленные красотой» в поддержку благотворительной акции Национальной ассамблеи инвалидов при поддержке Украинской Ассоциации Издателей Периодической Прессы (УАИПП) и Talan Group «Читать на равных».


    Докладнiше
  • 6 грудня 2013«Відкрийте книги для сліпих дітей» - підготовлено новий макет анонсування проекту «Читати на рівних»

    У грудні 2013 року на сторінках провідних українських друкованих видань з'являться нові анонсують макети благодійного проекту « Читати на рівних». Це ще один етап кампанії в пресі, головне завдання якої - привернути увагу громадськості та зібрати кошти на видання 4200 примірників тактильної книги «Лисиця і журавель» для слабозорих та тотально незрячих дітей.


    Докладнiше
  • 14 листопада 2013Увидеть проблему: Президент Украины получил письмо шрифтом Брайля

    Киев, 13 ноября 2013. – В Международный день слепых представители «Национальной Ассамблеи инвалидов Украины» (НАИУ) отправили Президенту Украины письмо-обращение, написанное шрифтом Брайля. Об этом стало известно на пресс-конференции, посвященной проблеме отсутствия тактильных художественных книг для детей с нарушениями зрения. 


    Докладнiше
  • 14 листопада 2013Средний взнос украинцев на счет проекта «Читать на равных» составляет 200 гривен

    Киев, 13 ноября 2013 года. В Международный день слепых состоялась пресс-конференция, посвященная промежуточным итогам благотворительного проекта «Читать на равных», в рамках которого планируется издать 4200 книг шрифтом Брайля. 


    Докладнiше
  • 11 листопада 2013Анонс прес- конференції

    Благодійний проект «Читати на рівних» підводить проміжні підсумки. Дізнатися, як просувається збір коштів на видання дитячих книг шрифтом Брайля, можна на прес -конференції, яка відбудеться 13 листопада 2013 року о 12:00 в прес -центрі «Укрінформ» (м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16).


    Докладнiше
  • 5 листопада 2013Технології на стороні благодійності: допомогти дітям з проблемами зору тепер можна онлайн

    Приєднатися до благодійного проекту «Читати на рівних» стало ще зручніше: тепер пожертвувати гроші на друк дитячих художніх книг шрифтом Брайля можна не відходячи від комп'ютера. Крім того, на всіх подіях, що підтримують проект, перерахувати кошти можна за допомогою банківської карти.


    Докладнiше
  • 14 жовтня 2013Українські ЗМІ підтримують благодійний проект «Читати на рівних»

    Тепер слабкозорі і тотально незрячі діти зможуть читати! Завдяки проекту «Читати на рівних» люди дізналися про проблему друку дитячих тактильних книг шрифтом Брайля. За допомогою сотень публікацій у пресі, питання стало актуальним


    Докладнiше
  • 1 жовтня 2013У Києві пройшла онлайн конференція, присвячена проблемам освіти дітей з особливими потребами

    1 жовтня в 11:00 в прес -студії «Сегодня Мультимедиа» відбулася онлайн конференція на тему «Як в Україні реалізовується право на освіту дітей з особливими потребами». Конференція пройшла в рамках всеукраїнського благодійного проекту «Читати на рівних», який проводиться Національною Асамблеєю інвалідів України (НАІУ) та Української Асоціації видавців періодичної преси (УАВПП) за підтримки групи агентств маркетингових сервісів Talan Group.

     


    Докладнiше
  • 7 серпня 2013Кампанія зі збору коштів на користь незрячих дітей стартувала в друкованій пресі

    Наприкінці липня 2013 пішов у друк перший рекламний макет благодійного проекту «Читати на рівних». Завдання проекту - зібрати мінімум 2 млн грн. на видання 4200 примірників художніх книг для дітей шрифтом Брайля.

    Докладнiше
  • 10 липня 2013Стартував перший Всеукраїнський благодійний проект по збору коштів на створення книг для незрячих дітей

    9 липня 2013 Національна Асамблея інвалідів України (НАІУ) та Українська Асоціація видавців періодичної преси (УАВПП) підписали Меморандум про спільну реалізацію всеукраїнського благодійного проекту «Читати на рівних»

     


    Докладнiше
  • 7 липня 201309.07.13 відбудеться прес-конференція благодійного проекту "Читати на рівних"
    9 липня 2013 в 11:00 відбудеться прес-конференція,
    присвячена старту першого всеукраїнського благодійного проекту
    по збору коштів на створення книг для сліпих дітей «Читати на рівних».
     
     

     


    Докладнiше