This version of the page http://www.uba.ua/ukr/bonds/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-12. The original page over time could change.
Асоціація правників України
Для нормальної роботи з сайтом АПУ та адекватного відображення матеріалів на Вашому комп’ютері, користуйтесь, будь ласка, браузери Mozilla Firefox, Opera, Chrome чи Internet Explorer не нижче 7 версії. Дякуємо за співпрацю!
  • ENG
    УКР
    РУС


ЛОГІН
ПАРОЛЬ
НАГАДАТИ ПАРОЛЬ

Версія для друку

Акція на підтримку Збройних сил України

Асоціація правників України пропонує своїм членам долучитися до акції на підтримку Збройних сил України та придбати сертифікати казначейських зобов’язань «Військові».

До цієї акції уже долучилися партнери провідних юридичних фірм України. Так, зокрема, одними з перших стали партнери ЮБ «Єгоров Пугінскій Афанаьєв і партнери», а  віце-президент АПУ Олексій Резніков так прокоментував своє рішення: «Кожен з нас відчуває моральний обов’язок підтримати українську армію, якщо не особистою участю, то матеріально, адже наша з вами безпека та цілісність держави значною мірою залежить від стану та обороноздатності Збройних сил України».

Окрім того, очільник АПУ Денис Бугай, підтримавши цю ініціативу, закликав усіх колег долучитися до цієї акції та анонсував промоційну кампанію у межах Асоціації правників України з метою залучення якнайбільшої кількості громадян до підтримки Збройних сил України. «Чимало наших колег були мобілізовані до армії, дехто вирішив служити за власним бажанням, роблячи свій внесок у захист українського народу. Ми, як провідна правнича громадськість країни, не можемо залишатись осторонь. Хто не може взяти до рук зброю, має придбати казначейські зобов'язання – хто скільки може, хоч би і в складчину!», - закликає очільник АПУ.

Кошти, отримані з продажу сертифікатів, підуть на підтримку української армії. АПУ докладатиме усіх зусиль для здійснення незалежного моніторингу цільового використання отриманих коштів. Для цього просимо Вас повідомляти нас про купівлю сертифікатів та, за можливості, надсилати фото! 

Придбати Сертифікати можна в будь-якому відділенні Ощадбанку!

Детальніше про умови придбання та обігу сертифікатів можна на сайті Ощадбанку та Міністерства фінансів.