This version of the page http://www.ua-energy.org/post/39865 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-12. The original page over time could change.
Конференція "Перспективи використання альтернативних та відновлюваних джерел енергії в Україні (REU 2014)" | Ukrаїнська Energетика

Анонси

Конференція "Перспективи використання альтернативних та відновлюваних джерел енергії в Україні (REU 2014)"

2014-09-08

Коментарів: 0
  • Друк

8-12 вересня 2014 року проходитиме конференція "Перспективи використання альтернативних та відновлюваних джерел енергії в Україні (REU 2014)", яку проводить Український державний геологорозвідувальний інститут за підтримки Міністерства екології та природних ресурсів України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Ради міністрів АРК, Державної служби геології та надр України та Всеукраїнської громадської організаціїї "Ноосфера".


На заході планується обговорити проблеми геології, методики пошуку і видобутку альтернативних горючих копалин, розвитку відновлюваних джерел енергії в Україні.

Тематика конференції:


1. Державна політика щодо регулювання, стимулювання і розвитку альтернативної та відновлюваної енергетики в Україні. Зарубіжний досвід.

2. Перспективи пошуків, розвідки і розробки сланцевого газу і нафти.

3. Газ вугільних родовищ. Геологічні особливості. Економічні перспективи.

4. Газові гідрати. Поширення, освіта та ресурси. Світовий досвід.

5. Геотермальні ресурси в Україні. Стан їх використання.

6. Енергія сонячного випромінювання, вітру, води і біомаси. Теоретичні питання та практичні результати використання в Україні.

7. Енергетика майбутнього. Гіпотези. Напрями наукових і дослідно-конструкторських розробок.

8. Ринок обладнання для проектів з відновлюваної енергетики та перспективи його розвитку. Особливості роботи інжинірингових компаній при використанні обладнання іноземних виробників.

9. Сучасний міжнародний і локальний маркетинг альтернативної та відновлювальної енергетики.

10. Екологічні проблеми альтернативної енергетики.


Відповідальний за організацію і проведення конференції - Олексій Зур'ян, тел.: (044) 206 35 59, 050 778 30 29, e-mail: confreu@ukrdgri.gov.ua, confreu@mail.ru.


Детальніше із заходом можна ознайомитись тут.

Місце проведення: база туристично-оздоровчого комплексу "Судак" (м.Судак, вул. Леніна 89)


Tweet

Коментарі

blog comments powered by Disqus

Новини

11.08.2014

ЛНР і ДНР проситимуть в Путіна газу на зиму
В Донецьку не можуть відновити подачу газу споживачам через постійні обстріли
В Раді зареєстрували урядовий законопроект "Про санкції"
Трудові колективи ДТЕК вимагають від ЛНР припинити мародерство
ЄС не підтримує введення транзитних санкцій Україною - ЗМІ
ExxonMobil продовжить співпрацю з Росією
Арештовані нафтопродукти Курченка розкрадають та підмінюють "бодягою" - Чорновол

¬ всі новини

Аналітика

18.06.2014

Європа в пошуку нової стратегії енергобезпеки

У відповідь на політичну кризу в Україні та загрозу порушення стабільності поставок енергоресурсів, Єврокомісія прийняла проект нової Стратегії енергетичної безпеки ЄС. Документ пропонує комплексні дії у восьми ключових напрямах роботи Єврокомісії та перелік заходів, які мають бути виконані для формування адекватної відповіді на виклики енергетичної безпеки ЄС.

27.05.2014

Сучасний стан та перспективи розвитку біоенергетики в Україні

В Аналітичній записці БАУ розглянуто питання поточного стану, існуючих бар'єрів та перспектив розвитку біоенергетики в Україні. Показано можливість, важливість і актуальність використання біомаси як палива. Запропоновано реалістичні цілі для розвитку сектору біоенергетики в країні.

¬ вся аналітика

Публікації

  • Тижневий аналітичний звіт: 4 - 10 серпня 2014 року

    У цьому випуску: - Як діють санкції проти Росії на енергетику та які санкції на посилення розглядає Україна; - Які пропозиції обговорюють Росія та Україна щодо вирішення "газової" кризи; - Які ініціативи щодо газового ринку висуває уряд та як вони можуть вплинути на роботу самого ринку; - Що пропонує влада громадянам для посилення енергоефективності напередодні опалювального сезону; - Яких збитків енергетиці регіону принесли дії терористів; - Як уряд намагається відновити стабільність на ринку нафтопродуктів.

¬ всі публікації