This version of the page http://pon.org.ua/international/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-11. The original page over time could change.
Міжнародна діяльність » Профспілка працівників освіти і науки України
 
 
 

Спеціальні тарифи для викладачів, вчителів, студентів та учнів
 
«    Серпень 2014    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 

Головна » Міжнародна діяльність

Європа: Інвестиції в освіту є умовою економічного зростання
Сьогодні, 10:46
    З нагоди початку роботи нового Європейського Парламенту, Європейський комітет профспілок освіти (ЄКПО), регіональна організація Інтернаціоналу освіти в Європі, виступив із заявою, вимагаючи, щоб європейські лідери зробили першочерговим питання інвестицій в освіту, як найбільш ефективного способу прискорення економічного зростання в Європі і скорочення соціальної нерівності.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
Почуйте голос вчителів
6 серпня 2014
    Чому 3,5 тисячі людей приїхали до сонячного та переповненого розвагами Лос-Анджелесу, але провели більшу частину свого часу у конференц-залі? Щоб їх почули. Саме це можна було спостерігати минулого тижня на з’їзді Американської федерації вчителів (АФТ), який проводиться раз на два роки. На З’їзді педагоги жваво і пристрасно обговорювали питання економічної та соціальної справедливості, освітні і професійні питання, у вирішенні яких вони часто позбавлені права голосу.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
Недостатня фінансова грамотність учнів – результати міжнародного дослідження
29 липня 2014
    Відповідно до результатів Програми міжнародної оцінки знань учнів (ПІСА) за 2012 рік, опублікованих Організацією економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) лише у 2014 році, чимало молоді недостатньо володіє фінансовими питаннями.
    Кожний сьомий учень у 18 країнах ОЕСР, які брали участь у першому міжнародному оцінюванні фінансової грамотності, не в змозі прийняти навіть найпростіші рішення стосовно повсякденних витрат, і тільки один з десяти здатен вирішувати складні фінансові завдання.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
Страйк австралійських вчителів проти проекту нового колдоговору
23 липня 2014
    Близько шести з половиною тисяч вчителів та освітніх працівників з більш ніж 200 католицьких шкіл австралійського штату Новий Південний Уельс, у яких навчаються тисячі учнів, 22 та 23 липня проведуть тригодинний страйк, побоюючись нової політики керівництва.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
Розпочав роботу З’їзд Американської федерації вчителів
11 липня 2014
    11 липня 2014 року у Лос-Анджелесі розпочав свою роботу 83-й З’їзд Американської федерації вчителів (АФВ). З’їзд – це найвищий керівний орган профспілки та проводиться раз на два роки.
    Американська федерація вчителів – одна із найчисельніших членських організацій Американської федерації праці – Конгресу виробничих профспілок, входить до Інтернаціоналу Освіти.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
Команда вчителів гідно представила освітянську профспілку України на міжнародній спартакіаді
11 липня 2014
    З 1 до 5 липня 2014 року в Республіці Болгарія, м. Варна, відбулася X ювілейна спартакіада вчителів за участю міжнародних делегацій.
    Захід організовано Профспілкою болгарських вчителів, Болгарською федерацією робітників «Спорт та здоров’я» за підтримки Міністерства молоді та спорту.
10 років болгарські профспілки спільно організовують змагання вчителів, які за з останні роки набули статусу міжнародних.
Категорія: Новини, Гуманітарні та майнові питання, Міжнародна діяльність, Огляди і конкурси Детальніше
 
США: постійні контракти викладачів під загрозою
7 липня 2014
    Чимало університетів, коледжів та шкіл у США надають представникам професорсько-викладацького складу постійні контракти, без права звільнення без серйозних причин.
    Так, у Каліфорнії законодавство дозволяє викладачам, що пропрацювали випробувальний термін у 18 місяців, залишатися в штаті навчального закладу пожиттєво.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
Заключна конференція Міжнародної організації праці з трудової міграції
25 червня 2014
    У вівторок, 24 червня, відбулася заключна конференція проекту «Ефективне управління трудовою міграцією та її кваліфікаційними аспектами». Проект реалізовувався протягом 2011-2014 років в Україні і Молдові Міжнародною організацією праці (МОП) спільно з Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансування Європейського Союзу.
Категорія: Новини, Міжнародна діяльність Детальніше
 
Ювілейна Літня школа для профактивістів країн Центральної та Східної Європи
24 червня 2014
    Із 16 до 20 червня 2014 року в м. Паланга (Литва) проходила десята Літня школа для профактивістів країн Центральної та Східної Європи.
    Літня школа проводиться Молодіжною асоціацією Литовської конфедерації профспілок «LPSK Youth» спільно з Міжнародною конфедерацією профспілок – ПЄРР за сприяння Фонду Фрідріха Еберта.
Категорія: Новини, Міжнародна діяльність Детальніше
 
Освіта увійшла до короткого списку цілей розвитку ООН після 2015 року
18 червня 2014
    Освіта подолала одну із останніх перешкод на шляху до визнання її як однієї з цілей розвитку після 2015 року. Остаточне голосування, яке визначить пріоритети на найближчі 15 років, відбудеться на засіданні Генеральної Асамблеї ООН у вересні.
    Відкрита робоча група ООН опублікувала так званий «нульовий проект» запропонованих цілей сталого розвитку на період після 2015 року.

Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 

 
Адреса перебування ЦК Профспілки
01042, м. Київ, бульвар Дружби народів, 5
Тел.: (044) 528-80-62
E-mail: profspilka.osv@gmail.com

Ініціатива Інтернаціоналу Освіти

Затверджено обсяги державного замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів
Парламент ухвалив новий Закон «Про вищу освіту»
Парламентські слухання щодо законодавчого забезпечення розвитку науки – відбудуться 2 липня 2014 року
Схвалено Рекомендації парламентських слухань – «Доступність та якість загальної середньої освіти: стан і шляхи поліпшення»
Призначено академічні стипендії Кабінету Міністрів України

 
 
 





Погода
Погода у Києві

волог.:

тиск:

вітер:

 
       Профспілка працівників освіти і науки України © 2009-2013