This version of the page http://lviv.nashigroshi.org/2013/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-11. The original page over time could change.

НОВИНИ

31.07.2014
30.07.2014
29.07.2014
28.07.2014
24.07.2014
23.07.2014
22.07.2014
Всі новини »

ТЕГИ

!Фест ZIK Апеляційний суд Арена Львів Брюховичі Будівництво Бюджет Важливо Господарський суд Дрогобич Дубневич Богдан Дубневич Ярослав Земля КРТ Кредит Кривецький Ігор ЛМР ЛОДА ЛОР Львів Львівелектротранс Львівобленерго Львівська залізниця Львівська міська рада Львівська обласна рада Онур Свобода Свідерський Григорій Тендер Трускавець бензин борг вугілля депутат Чуркін Ігор обладнання оренда охорона патент прибирання прокуратура реконструкція ремонт суд хіт-парад

ДОКУМЕНТИ

Архів на 2013

Веселих Свят!

«Наші гроші. Львів» йдуть у різдвяну відпустку. Бажаємо всім щасливого Нового року і веселого Різдва!     »»»

Суд визнав законною оренду кінотеатру «Дзвін», яку лобіювали депутати «свободівці»

Чиновники львівської мерії не мають права оскаржувати ухвали депутатів міської ради. Зокрема, не мають права робити це працівники управління культури. В тексті постанови Галицького районного суду написано: «…оскаржень рішень Львівської міської ради управлінням культури не передбачено». На підставі цього суд відхилив скаргу Управління культури Львівської міської ради і визнав законною ухвалу ЛМР від 18 липня […] »»»

Колишній начальник обласного управління Валерій Потюк вибиває борги через суд

Майже півмільйона гривень заплатить фізкультурно – спортивне товариство «Динамо» України підприємству Валерія Потюка, колишнього начальника управління охорони культурної спадщини Львівської обласної держадміністрації. Таке рішення прийняв 18 грудня 2013 року Київський господарський суд. З судового рішенні випливає, що в червні 2012 року ТОВ «Салон «Архітектура. Будівництво. Дизайн.» уклало з ФСТ «Динамо» угоду на виконання капітального ремонту […] »»»

“Львівобленерго” не повертатиме в бюджет гроші, які виплатили за рішенням Європейського суду мешканцю Сокальщини

Господарський суд Львівської області відмовив у задоволенні позову Міністерства юстиції України до ПАТ “Львівобленерго” щодо стягнення майже 8,5 тис. грн збитків, завданих державному бюджету України внаслідок виконання рішення Європейського суду з прав людини. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень. Ще у 2006 році Сокальський районний суд Львівської області зобов’язав ВАТ “Львівобленерго” (тепер […] »»»

Облрада підремонтувала резиденцію на Глінки

Львівська обласна рада заплатила за поточний ремонт адмінбудинку на вулиці Глінки, 12 у Львові майже 51,5 тис. грн. Про це стало відомо з відповіді облради на запит “Наших грошей. Львів” щодо закупівель без проведення тендеру. Адмінбудинок призначений для проживання перших посадових осіб України чи інших держав, міжнародних делегацій, офіційних гостей. Там є більярдний стіл, камін, […] »»»

“Галичфарм” у суді відвоював свій патент на лікувальний сироп

Господарський суд міста Києва відмовив ТОВ “Тернофарм” у перегляді рішення суду за позовом товариства до АТВТ “Галичфарм” щодо визнання недійним патенту на лікувальний сироп, оскільки нововиявлені обставини такими не виявилися. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень. Судовий спір розпочався ще минулого року. “Галичфарм” є власником деклараційного патенту України № 15932 на корисну […] »»»

Приміщення кінотеатру «Київ» приватизують за 5 мільйонів гривень

Господарський суд Львівської області зобов’язав Управління капітальної власності Львівської міської ради укласти з ТОВ «Кінокомплекс-Київ» договір купівлі-продажу приміщення колишнього кінотеатру «Київ» на проспекті Шевченка, 8. Підприємство має право на приватизацію даного приміщення способом викупу за 4,87 млн грн. Загальна площа колишнього кінотеатру – 835, 8 кв. м. ТОВ «Кінокомплекс-Київ» отримало право на приватизацію колишнього кінотеатру […] »»»

“ДТЕК Західенерго” повертатиме понад сто мільйонів боргу державному підприємству протягом 20-ти років

Львівський апеляційний господарський суд не задовольнив скаргу ДП “Вугілля України” щодо зміни порядку виконання рішення суду першої інстанції. Відтак “ДТЕК Західенерго” зможе виплачувати свій багатомільйонний борг протягом 20-років. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень. У травні 2011 року господарський суд Львівської області виніс рішення, згідно з яким “ДТЕК Західенерго” має виплатити держпідприємству […] »»»

Для школярів закупили обіди за ціною до 8,4 гривні

Відділ освіти Личаківського району Львівської міськради за результатами відкритих торгів замовив харчування учнів 1-4 класів, дітей з малозабезпечених сімей та сиріт на 460,9 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель. Вартість меню за два тижня харчування для дітей-сиріт становитиме по 84 гривні, для дітей з малозабезпечених сімей — по 73 гривні, для учнів […] »»»

Депутат міськради не сплатив місту пайовий внесок

Господарський суд Львівської області вирішив стягнути з ТОВ “Преміум Маркет Пак“ на користь Департаменту економічної політики Львівської міської ради майже 230 тис. грн боргу та 15,4 тис. грн пені. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень. У рішенні вказано, що між Департаментом та “Преміум Маркет Пак” у квітні 2012 року укладено договір про […] »»»

НАШІ ГРОШІ

11.08.2014
10.08.2014