This version of the page http://24tv.ua/home/showNews.do?programi&videoMenuId=3 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-09. The original page over time could change.
Відео - Програми
Підписка на новини дає унікальну можливість читати тільки ті новини, які Ви хочете бачити!
За замовчуванням усі новини будуть відображатись в розділі Мої новини,
а також, на Ваш вибір, в одному з запропонованих сервісів.
Зберегти налаштування
Для подальшої зміни способу отримання Моїх новин зайдіть в налаштування свого профілю.
Коментарі доступні для наступних соцмереж:
  • НОВИНИ
  • УКРАЇНА
  • СВІТ
  • БЛОГИ
  • ФУТБОЛ 24
УКР РУС
LIVE
Вхід
ОНЛАЙН
НОВИНИ
Україна
Шустер Live
Підсумки
Крим.Реалії
Зона АТО
Україна-Росія
Світ
Актуальне інтерв'ю
Крупним планом
Персона
Спорт
Шоу-біз
Технології
Життя
Економіка
Випуск новин
Фото дня
ПРОГРАМИ
Спортивні
Пізнавальні
Більше програм

ПРОГРАМИ

Слідкувати

Як це працює
Як виготовляють всюдиходи - найдинамічніший сегмент ринку позашляховиків?
Поєднайте витривалий армійський джип з універсальним баггі та м’язистим плужним снігоочисником і отримаєте одну серйозну машину. Це – мотовсюдихід.
23:48
Розкажіть про Україну
Волинська область – тут живуть наймолодші жителі України
Середній вік лучан - 37 років. У радянський період в одному лише Луцьку було 8 пам'ятників Леніну, зате тепер головна постать міста - Леся Українка, адже поетеса жила тут декілька місяців.
10:12
Матч дня
Матч дня: "Арсенал" проти "Манчестер Сіті"
Сезон у Англійській Прем’єр-лізі готовий до офіційного старту. Вже традиційно першому туру передуватиме поєдинок за Суперкубок, який прийматиме найвідоміша арена країни - "Вемблі". Трофей же розіграють чинні чемпіони - "Манчестер Сіті" та володар Кубка Англії лондонський "Арсенал".
08:02
Розкажіть про Україну
Львівська область — шахти, вишні і 364 тисячі автобусів
Львівська область має найбільшу в Україні кількість населених пунктів. До речі, в області є місто Миколаїв, натомість невеличке селище Львів можна знайти у Миколаївській області. Лише тут найбільші запаси мінеральних вод — понад 100 джерел.
08.08.14 10:31
Матч дня
Матч Дня. "Шахтар" проти "Металіста"
Поєдинок преміум-класу у чемпіонаті України. Донецький "Шахтар", який домашні матчі проводить на "Львів-Арені" прийматиме харківський "Металіст".
08.08.14 08:02
День в історії
6 років тому розпочалася війна між Росією та Грузією в автономній республіці Південна Осетія
У серпні 2008 року розпочалась п'ятиденна війна в автономній республіці Південна Осетія. Збройний конфлікт розгорівся між Грузією та Росією на стороні із сепаратистськими угрупованнями Південної Осетії та Абхазії.
08.08.14 06:03
Легенди Львова
Найстаровинніший з усіх сучасних готелів України знаходиться у Львові
Історія готелю "Жорж" починається ще з 1793 року. Споруджений за проектом невідомого архітектора за типом тодішніх заїжджих дворів, готель спершу мав назву "Під трьома гаками".
07.08.14 23:41
Як це працює
Як будують модульні будинки за 10 днів
У це важко повірити, але будинок, починаючи з ескізів, виготовляють за 10 днів. А все тому, що він майже повністю зроблений на фабриці. Такі модульні будинки доставляють по секціях і складають разом вже на будівельному майданчику.
07.08.14 22:21
Фільм дня
Фільм дня. "Любов" — французька любов у паризькій квартирі
Вісімдесят років їхнє життя було наповнене найніжнішими акордами. Життя колишніх викладачів музики, які уже давно вийшли на пенсію.
07.08.14 21:14
Розкажіть про Україну
Український Крим – перші чемпіони з футболу та зустріч, що стала початком ООН
Наша. Українська. Автономна республіка Крим - одне з улюблених місць археологів. Ще навіть Гомерівська Одіссея описує племена кімерійців, які тут жили у 10 столітті до н. е. Століття тому півострів називали Тавридою.
07.08.14 11:13
Матч дня
Матч дня: "Говерла" проти "Ворскли"
Після двох турів чемпіонату ужгородська "Говерла" з 1 очком перебуває на 11 сходинці турнірної таблиці, а полтавська "Ворскла" із 0 в графі очок посідає 13 передостаннє місце. У третьому турі команди в очному поєдинку спробують покращити свій початок сезону.
07.08.14 07:23
Фільм дня
Фільм дня — "Суддя Дредд": хард-корова стрілянина на футуристичному фоні
Рімейк знаменитого бойовика 1995-го року. Коли хаос заполонив голови тієї обмеженої кількості людей, що залишились на планеті...настає час правосуддя.
06.08.14 22:33
Нова тема
Метінвест працює в зоні АТО
Підприємства Групи "Метінвест" продовжують працювати навіть в зоні АТО. Під час воєнних дій заводи виготовляють продукцію та відновлюють транспортні сполучення. Про це розповів Юрій Риженков, генеральний директор Групи "Метінвест".
06.08.14 18:34
Матч дня
Матч дня: "Чорноморець" проти "Спліта"
Щонайменше два м'ячі потрібно забивати одеському "Чорноморцю", аби продовжити похід за груповим етапом Ліги Європи. Після поразки 0–2 на виїзді "моряки" у рідних стінах спробують реваншуватись перед "Сплітом" з Хорватії.
06.08.14 07:54
Розкажіть про Україну
Закарпаття — наймолодша область України, в якій найбільші запаси золота
Закарпатська область останньої приєдналась до території України, в 1946 році. Це одна з найбільш багатонаціональних областей. Тут легко можна натрапити на вивіски угорською мовою чи навіть опинитись у німецькомовному селі.
06.08.14 07:20

1 2 3 4 5 6 7 8 9

ТЕМИ ДНЯ

АТО

72-гу бригаду доукомплектують та забезпечать озброєнням і технікою, — Гелетей Порошенко поговорив із Байденом про гуманітарну допомогу  Ми готові прийняти гуманітарну допомогу, але без військового супроводу, — Порошенко 

ГОЛОВНІ НОВИНИ

Майдан без барикад, звуження кільця силами АТО і нові обстріли з РФ, — події 9 серпня Дайджест подій за тиждень: пікет концерту Ані Лорак, теракти в Житомирі     Воюють санкціями. Цього тижня Росія та світ обмінялися низкою ембарго   

ЗБИТИЙ BOEING 777

Пошукова група зібрала 10 коробок особистих речей жертв Boeing 777 Терористи планували теракт проти лайнера "Аерофлоту", — СБУ    Ідентифіковано вже 23 жертви збитого Boeing 777 

Якщо Ви виявили помилку на сайті, повідомте нам про це