This version of the page http://24tv.ua/home/showNews.do?faktum&videoMenuId=15 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-09. The original page over time could change.
Відео - Програми - Більше програм - Фактум
Підписка на новини дає унікальну можливість читати тільки ті новини, які Ви хочете бачити!
За замовчуванням усі новини будуть відображатись в розділі Мої новини,
а також, на Ваш вибір, в одному з запропонованих сервісів.
Зберегти налаштування
Для подальшої зміни способу отримання Моїх новин зайдіть в налаштування свого профілю.
Коментарі доступні для наступних соцмереж:
  • НОВИНИ
  • УКРАЇНА
  • СВІТ
  • БЛОГИ
  • ФУТБОЛ 24
УКР РУС
LIVE
Вхід
ОНЛАЙН
НОВИНИ
ПРОГРАМИ
Спортивні
Пізнавальні
Більше програм
Найкраще з YouTube
Розкішні готелі
Спортивна Історія
Тюнінгоманія
Моменти гордості
Сім зірок
Ближній бій
Дизайн
Фактум
Ресторани світу
Митці України
Відеоігри
Феномен злочину
Інтернет-тренди
Соціальні мережі
Нова тема
Мегаспоруди
Порада Банкіра
Територія слави
Актив
Вболіваємо разом
Олімпійські факти

ФАКТУМ

Слідкувати

Фактум
Що насправді відбулося у славнозвісній Бастилії? [Відео]
Один з найвідоміших військових парадів у світі - День взяття Бастилії. "Бастилія" стала символом свободи не лише у Франції, а по усьому світу. Цей день святкують за океаном у Штатах, в Дюссельдорфі... і навіть в Україні.
10.06.13 22:54
Фактум
Найбільша загадка в історії авіації - "Рейс №19" [Відео]
Аварійна ситуація літака 5 грудня 1945 року. Із того моменту починається відлік Бермудського трикутника - паранормального району, який досі викликає паніку. І це в еру, коли люди рухаються по землі завдяки GPS і за секунду можна визначити місцезнаходження будь-кого.
06.06.13 21:07
Фактум
Автомобіль-убивця - “Маленький виродок” Джеймса Діна [Відео]
1953 рік. Компанія Porsche випускає свій перший гоночний автомобіль - Porsche 550, інша назва - Spider. Перші 90 екземплярів, які вийшли з конвеєра, були еталоном розкоші. Втім, на кожен товар є свій покупець.
27.05.13 23:03
Фактум
Історія діаманту, який 300 років приносив нещастя [Відео]
Після досліджень французькі науковці заявляють - "Алмаз Хоупа", який вже понад півстоліття зберігається у Національному музеї природної історії у Вашингтоні, це той самий королівський "голубий діамант", чи "Алмаз Хоупа", який протягом 300 років приносив нещастя.
20.05.13 23:33
Фактум
Про коштовність, яка 300 років приносила нещастя – у програмі "Фактум"
Про діамант Хоупа - найвідоміший алмаз у світі - дивіться сьогодні у програмі "Фактум" на телеканалі новин "24" о 22:30, після випуску новин.
20.05.13 17:55
Фактум
НЛО-манія: хто вигадує історії про прибульців
Лише за останніх два роки Голівуд випустив про прибульців до 20 високобюджетних фільмів, у Youtube завантажено більше 500 тисяч відео очевидців, яким здається, що вони бачили НЛО.
30.04.13 01:05
Фактум
Злощасне прокляття "Супермена" - трагедії акторів, які зіграли супергероїв [Відео]
Він був природженим спортсменом. За що б не брався, завжди досягав свого. Не важливо, що це. Голлівудський красень Крістофер Рів підкорював будь-яку вершину.
22.04.13 23:30
Фактум
Звідки береться любов [Відео]
Практично у всіх людей на планеті є дві ноги, дві руки, два ока, одна голова, один ніс, один рот. Але чому до когось виникає любов, а до інших - ні? Звідки береться любов і чи взагалі вона існує - дивіться у відеосюжеті.
15.04.13 22:42
Фактум
Yesterday прийшла до Пола Маккартні у сні
Важко знайти людину, яка не чула цієї пісні. Так само важко зрозуміти секрет популярності, геніальності і водночас простоти. Пол Маккартні "намугикав" мелодію Yesterday лежачи із закритими очима.
08.04.13 23:58
Фактум
“Harlem Shake” - феномен, чи просто масовий психоз?
2 лютого 2013 рік. На YouTube заливається відео із 4 австралійськими тинейджерами, тривалістю в 36 секунд. Суть ролика, на перший погляд, проста і дивна. Під композицію “Harlem Shake” люди в кадрі трясуться, мов психічно хворі, або роблять неадекватні речі.
02.04.13 14:27
Фактум
Як мрія людини літати перетворилась в нереальний бізнес [Відео]
Тепер мало хто задумується, як півтисячі років тому бідний Леонардо Да Вінчі ночей недосипав, щоб придумати як підняти людину в небо. Тепер усе просто - купив квиток і ти вже вище хмар. Зараз літають усі. Ну майже всі.
25.03.13 22:55
Фактум
Азарт - зло чи запорука успіху?
Азарт. Він загубив не одну долю і не один сім'ю. Рулетка, гральні автомати, карти, букмекерські контори і кінні перегони - усе викликає азарт. Як же зародилося це відчуття?
20.03.13 03:00
Фактум
Харизма: вроджений дар чи набута риса?
Чи можливо з роками набути харизму, чи це - якість, з якою народжуються? Людина, наділена харизмою, - це як Нео з "Матриці": особливий. Має унікальні здібності. Притягує всіх навколо.
12.03.13 03:00
Фактум
Коли зародився егоїзм на Землі - найяскравіші його приклади
Олександр Македонський, Юлій Цезарь, Наполеон, Сталін, Адольф Гітлер - великі люди, диктатори, злі генії? Ні - егоїсти! Кожен із них був одержимий однією ідеєю - за їхніми правилами повинен жити увесь світ.
09.03.13 23:02
Фактум
Яке прокляття лежить на президентах США [Відео]
30 березня 1980 рік. Два місяці після того, як Рейган офіційно став 40-м президентом Сполучених Штатів. Рональд виходить із готелю Хілтон у Вашингтоні і...постріл. Такий собі Джон Хінклі, примудряється поранити першу особу наддержави і зачепити ще трьох з ескорту.
25.02.13 22:50

1 2

ТЕМИ ДНЯ

АТО

Справи військові: РНБО – без секретаря, українські бійці відвоювали 3/4 захопленої території   Хроніка тижня: Листівки у снарядах, батальйон "Тернопіль" вирушив в зону АТО    Уряд розпочинає повну евакуацію дітей із зони АТО 

ГОЛОВНІ НОВИНИ

ФОТО ДНЯ: Майдан майже звільнили Бойовики кажуть про оточення силами АТО Донецько-Горлівського угрупування  В Україні судять командира роти 72-ї бригади Олександра Портяненка   

ЗБИТИЙ BOEING 777

Терористи планували теракт проти лайнера "Аерофлоту", — СБУ   Ідентифіковано вже 23 жертви збитого Boeing 777  Вже 18 липня Росія могла розпочати повномасштабне вторгнення в Україну, — СБУ   

Якщо Ви виявили помилку на сайті, повідомте нам про це