This version of the page http://ye.ua/sms/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-07. The original page over time could change.
Народний Кореспондент | Новини Хмельницького "Є" | ye.ua
новини НарКор оголошення фото / відео довідник блоги контакти

У розділі "Народний Кореспондент" (НарКор) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.

5 Серпня 2014

Сергій

58

Активіст команди розвитку на Хмельниччині Андрій Прусецький висловив своє бачення щодо введення додаткового податку на військові потреби.

Небачене обурення на Хмельниччині викликала звістка про можливе введення додаткового податку у розмірі 1,5% від заробітної плати. Кабінет Міністрів «загорнув» дану ініціативу у патріотичну розповідь про необхідність фінансування антитерористичної операції та військових потреб держави.

Головна проблема в даному випадку полягає у тому, що весь тягар знову лягає на плечі тих, хто не володіє якимись надприбутками. Цей податок вираховуватимуть із заробітої плати кожного лікаря, вчителя, держслужбовця. Ті кому й так не завжди легко, ще вимушені поділитися. І все наче нічого.. В таких важких умовах здається і цей крок влади люди з часом сприймуть. Адже усе суспільство відчуває ...
 » 


5 Серпня 2014

Сергій

46

Влада відмовчується, а терпець в громади вривається

Не дивлячись на те, що про децентралізацію влади, у політичних колах не говорив хіба що лінивий, реальних кроків, нажаль, досі українське суспільство не бачить. Пройшла вже неодна інформаційна хвиля, але дієвих механізмів, а тим більше рішень щодо іі втілення в життя немає. На глибоке переконання Команди розвитку, тільки чітке розмежування повноважень та головним чином – перегляд міжбюджетних відносин на користь територій, можуть вивести реформу децентралізації на якісно новий рівень.

Ми наполягаємо на повному забезпеченні фінансової спроможності органів місцевого самоврядування, надання їм самостійності та можливості без посередництва центральної влади розпоряджатися коштами місцевих бюджетів, землею громади та її комунальним майном.

Проте насьогодні ...
 » 


5 Серпня 2014

Иван Иванов

38

Российские военные вербуют наемников для террористической деятельности в Украине, как передает корреспондент ЛІГАБізнесІнформ, об этом сообщил на брифинге глава СБУ Валентин Наливайченко. Он отметил, что среди вербовщиков, которые тренируют и направляют наемников из России в Украину, много военных. Финансирование пунктов вербовки наемников осуществляется, в том числе, и такими, казалось бы, забытыми структурами, как МММ.
Кого и что финансирует представительство МММ в Украине?
Не плохо было бы вспомнить гражданам нашего города какая обширная, дорогостоящая и красивая реклама была у МММ Хмельницкого до всех событий, которые происходили за последнее время на территории Украины и нашего региона.
Не стоит забывать, что в нашем городе также функционирует представительство МММ, которое еще донедавна находилось ...
 » 


4 Серпня 2014

Лілія Дроздик

47

5 серпня у Хмельницькому пройде регіональна подумна дискусія “ЯК ЛЮДИ ЗМІНЯТЬ КРАЇНУ”. Захід відбудеться о 18:00 за адресою: вул. Подільська, 109/1 (конференц-зал Торгово-Промислової Палати).

Під час заходу експерти обговорять шлях від бачення майбутнього країни до механізмів його реалізації. Учасники спиратимуться на світовий досвід, впливу на дії влади, та складуть список ключових проблем, які має вирішити новий склад парламенту.

Програма дискусії складається з наступних блоків:
1. Якою бачимо Україну в майбутньому;
2. Які демократичні інструменти впливу на майбутнє ми можемо використовувати: досвід розвинених демократій;
3. «Сила Людей» як інструмент формування державної політики та селекції політичних еліт;
4. Які ключові проблеми має вирішити новий склад парламенту: версія учасників дискусії.

Серед учасників ...
 » 


1 Серпня 2014

Наталія

61

Inart.info - спеціалізований каталог-портфоліо з найкращими фахівцями та профільними підприємствами міста Хмельницького.
Портал створений для того, щоб легко і ефективно знайти і донести інформацію для людей.
Ми працюємо для того, щоб Ви першими мали можливість ознайомитись з новою продукцією у салонах та магазинах Хмельниччини, також, легко знайти на порталі потрібну Вам організацію чи фахівця. Ми працюємо і розвиваємось для Вас, наші відвідувачі, ми впевнені, що ви отримаєте користь від порталу Inart.info.


1 Серпня 2014

Андрей

73

При зверненні до Державної міграційної служби (Пушкіна, 15), наприклад при знятті з реєстрації, реєстрації у місці проживання крім інших документів вам потрібно подати заяву за встановленим зразком. Однак бланків заяв немає в наявності, тому вам запропонують звернутись до підприємства «Документ» (каб.3), яке лише внесе ваші дані в готовий бланк заяви про реєстрацію/зняття з реєстрації і роздрукує. За цю послугу, окрім держмита 0,85грн., ви маєте сплатити 25 грн. як за інформаційно-консультаційні послуги. Насправді різноманітні бланки заяв та талонів, картки реєстрації ви можете знайти самостійно в мережі Інтернет та заповнити самостійно за кілька хвилин не звертаючись до посередника. Чому в Держ.мміграційній службі не надають громадянам такі бланки безкоштовно здогадатись не важко.
Готові бланки містяться у наказі ...
 » 


31 Липня 2014

Олег Черненко

67

Комунальне підприємство відмовилось від закупівлі нового обладнання для регулювання дорожнього руху


За повідомленням Вісника державних закупівель від 30 липня цього року
Комунальне підприємство по будівництву, ремонту та експлуатації доріг Хмельницького міськвиконкому відмовилось від закупівлі 13ти дорожніх контролерів.
На конкурс було подано дві пропозиції від учасників ТОВ «Багатопрофільне підприємство «Атілос» (м.Чернігів) та ТОВ «Система Сервіс» (м.Харків). Попри те, що у протоколі розкриття конкурсних пропозицій відзначено, що конкурсні вимоги дотримано усіма заявниками тори було відмінено. Детальної інформації щодо причини відміни на єдиному інформаційному порталі з державних закупівель не вказано.
Довідково. Контролер дорожній призначений для перемикання сигналів світлофорів як на локальному ...
 » 


31 Липня 2014

пацієнт

50

У райцентрі Теофіполь по вул.Леніна, на території пошти працює стомат-центр, так там рентген кабінет розміщений прямо у туалеті !!!... Куди дивиться сан станція ? ( приміщення якої розміщене неподалік).


30 Липня 2014

dobro

78

Петрашівський сільський голова непогано відсвяткував свято Володимира, (можливо Володимира Путіна), бідний так запрацювався, що зпросоння розбив своїм драконом 2107 якусь там ВАЗ 2109. Нагадаю, в минулому "регіанал", а тепер він "підлабузник", чого ж чекати виборцям від такої аморальної поведінки сільського голови в майбутньому?


29 Липня 2014

Олег Черненко

61

Держнянська лікарня поки буде без вікон


23.07.2014 року Деражнянська центральна районна лікарня прийняла рішення про відміну тендеру із закупівлі вікон та підвіконь. Про це повідомляє «Вісник державних закупівель».
Проведення тендеру переслідувало мету закупити 78 пластикових вікон та 67 підвіконь, за які учасники запросили від 126 до майже 148 тисяч гривень.
На участь у тендері подали заявки 3 бажаючих, але ніхто з них не дійшов до етапу підписання угоди із замовником через порушення у складанні документів. Деякі довідки учасники надали в довільній формі, деяких документів не було взагалі.
Тендер проводився за процедурою запиту цінових пропозицій, про це було оголошено 8 липня поточного року. Зазначимо, що можливо, причиною провалу закупівлі став занадто малий строк для подання пропозиції (15 днів, хоча із дотриманням ...
 » 


29 Липня 2014

Світлана

54

В селі Макові Дунаєвецького району 29 липня о 8 годині ранку відключили газ не попередивши населення.Люди незнають коли буде включено газ.


28 Липня 2014

Сергій

57

Реакція суспільства на відставку уряду.

Журналісти поцікавилися думкою пересічних та публічних жителів області з приводу відставки уряду та розвалу коаліції

http://tv7plus.com/%D1%80%D0%B5%D0%B0%D0%BA%D1%86%D1%96%D1%8F-%D1%81%D1%83%D1%81%D0%BF%D1%96%D0%BB%D1%8C%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D1%96%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D1%83-%D1%83%D1%80%D1%8F/


28 Липня 2014

Шепетівська РДА

75

Відвідали земляків у зоні АТО

Нещодавно делегація від району на чолі з головою районної державної адміністрації Миколою Дорощуком, за сприяння Шепетівської ГО «Майдан», відвідали зону АТО аби передати матеріальну допомогу шепетівчанам, які були мобілізовані та проходять службу на Сході України.
У склад делегації ввійшли перший заступник голови адміністрації Олександр Дмитришин, заступник голови районної ради Віталій Бузиль, працівник райдержадміністрації Віталій Знайдюк, волонтери шепетівщини, члени ГО «Майдан» Євген Ступак, Володимир Тетеря, Артур Лисенко, Олег Велігдан.
Члени делегації побували у Красноармійську, Краматорську, Славянську зустрілися із земляками, які несуть службу у зоні АТО, передали їм передачі від рідних та близьких. Для наших воїнів - земляків було доставлено 6 тонн вантажу. Це ...
 » 


25 Липня 2014

Олег Черненко

82

Департамент освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації закупить комп’ютерів на 4,4 млн грн. за невідомими цінами


Комунальний заклад “Центр організаційно-господарського забезпечення закладів освіти” Хмельницької облдержадміністрації за результатами тендера 21 липня 2014 року уклав угоду зТОВ «Науково виробниче підприємство «Енглєр» на придбання ноутбуків та навчально-комп’ютерних комплексів на суму 4,4 млн грн. Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”.
Придбають 365 ноутбуків та 26 навчально-комп’ютерних комплексів. Закупівля фінансується на кошти місцевих бюджетів. Товар мають поставити протягом 2014 року. При цьому ціни на окремі товари на «Віснику державних закупівель» не опубліковані.
На торгах пропозиції надали 2 учасників: ТОВ «Науково виробниче підприємство «Енглєр»та ТОВ ...
 » 


24 Липня 2014

Сергій

297
коментарі1

Лілія Бернадська озвучила позицію Партії розвитку України щодо питання часткової мобілізації.

Верховна Рада підтримала указ президента Петра Порошенка про часткову мобілізацію. За це проголосували 232 депутати. Мобілізація проводиться протягом 45 діб із дня набрання чинності названим Указом.

Війна на сході нашої держави. Росія нарощує на кордоні з Україною військову техніку, солдатів, закидає новітнє озброєння, деверсантів під командуванням представників професійних спецслужб, демонструє публічну підтримку ДНР та ЛНР. В Україні триває неоголошена війна, під умовною назвою «АТО».

Країною прокотилися акції протесту. Родичі військовозобов’язаних, які вже завтра можуть опинитися у зоні військового конфлікту, справедливо ставлять питання: чому мають гинути їхні діти, чоловіки, батьки, в той час, наприклад...
 » 


23 Липня 2014

Олег Черненко

107

Хмельницька АЕС буде, поки що, без нових генераторів


16 липня 2014 року "Хмельницька АЕС" ДП "НАЕК "Енергоатом" м. Нетішин Хмельницької області прийняло рішення про відміну тендеру. Про це повідомляє «Вісник державних закупівель».
Хмельницька АЕC планувала закупитизапасні частини до дизель-генераторів АСД-5600. На торги представили свої пропозиції 2-є учасників:ТОВ «ІнтерармІнвест» (м. Київ)на суму 7 252 077грн. і UAB “Nordetalonis” (д. Скинимай, Литва)на суму5 017 514 грн.
Згідно протоколу комітету з конкурсних торгів пропозиції обох учасників було відхилено, оскільки пропозиція не відповідає умовам документації конкурсних торгів. ТОВ «ІнтерармІнвест» надало фінансові документи за 1 квартал 2014 р. з іншого підприємства - ТОВ "Енергоінвест-ВАТ", а також - нотаріально не завірену копію ліцензії від Виробника на виготовлення обладнання ...
 » 


23 Липня 2014

Сергій

270
коментарі1

1

Що швидко летить угору, потім принципово не хоче падати

Економічні та гуманітарні виклики сьогодення стали темою обговорення на зустрічі представників громадськості та активістів Партії розвитку України у Хмельницькому. За круглим столом зібралися представники всіх районів та міст області.
Держава переживає складний політичний та соціально-економічний період, час вимагає згуртованості суспільства, зваженості та оперативності управлінських рішень. “Антикризові заходи не завжди забезпечують соціальний захист наших людей, - каже член громадської ради з Нетішина Галина Григор’єва, - Звернення громадян свідчать про їх стурбованість різким зростанням цін на енергоносії, продукти харчування, товари першої необхідності, транспортні та житлово-комунальні послуги.”
За підрахунками Національного наукового ...
 » 


22 Липня 2014

argen

104

20.07 в районі вул. Зарічанської загублено посвідчення водія на імя Олексія Михайловича. Прохання повернути за винагороду. 0962133848


22 Липня 2014

Сергій

88

Громадська організація “Автомайдан-Хмельниччина” влаштовує благодійний концерт на підтримку хмельницьких військових, які
беруть участь в АТО. 02.08.2014р. о 18.00 в клубі «СВ»(м.Хмельницький) Учасники концерту -
групи STANZA, МОТОРРОЛЛА, БЕЗОДНЯ, ведучий Михайло Романов.
Ціна квітка 60 грн.
На зібрані з концерту кошти
будуть закуплені тепловізори та інші засоби технічної та особистої безпеки.
Не будь байдужий!!


18 Липня 2014

Валерій Іванюк

115

ПриватБанк додав понад 6,5 млн грн до зарплат українцям за червень. Виплати отримали власники зарплатних карток банку, які зареєструвалися в соціальній акції «Тримай 5!».

Як повідомили в банку, на сьогоднішній день 5% до зарплати, витраченої на оплату картками покупок у торговельній мережі, отримали близько 500 тис. українців. Усього ж за три місяці дії акції «Тримай 5!», за підрахунками банку, ПриватБанк додасть до зарплат жителів України понад 50 млн грн.

Нагадаємо, з 1 червня ПриватБанк розпочав повертати власникам зарплатних карток 5% від суми зарплати, витраченої на покупки в магазинах. Така соціальна ініціатива ПриватБанку триватиме до 1 вересня.

http://www.youtube.com/watch?v=edUsy9r9jSc

Щоб отримати надбавку до зарплати від ПриватБанку, треба мати зарплатну картку та зареєструватися для участі в акції на сайті pb.ua/derzhy5, зателефонувавши ...
 » 


1

2 3 ...  »...  106  
X
Ok Назад

Відтепер ви отримуєте можливість читати новини ye.ua в Android, iPhone та iPad у зручному форматі, адаптованому для мобільних пристроїв через дотаток «Google currents»

Як читати новини ye.ua на мобільних пристроях?

Перейдіть за посиланням: читати новини ye.ua в Android, iPhone та iPad
Або відскануйте QR-код:

1. Якщо у вас уже встановлений додаток «Google currents» – натисніть "Читати в Google currents (Google Медіа)" і новини ye.ua додадуться до ресурсів, які ви читаєте

2. Якщо ви ще не встановлювали додаток «Google currents» – натисніть "Завантажити Google currents (Google Медіа) для читання на оптимізованих мобільних пристроях". Після встановлення додатку перейдіть за посиланням на сайті читати новини ye.ua в Android, iPhone та iPad та натисніть "Читати в Google currents (Google Медіа)" і новини ye.ua додадуться до ресурсів, які ви читаєте

3. Запустіть додаток «Google currents» у себе на пристрої. Перейдіть у розділ «Новини» (News) або «Усі». Серед інших ресурсів ви побачите «Новини ye.ua»