This version of the page http://lv.ukrtelecom.ua/about/today (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-07. The original page over time could change.
Львiвська філія ПАТ Укртелеком - Філія сьогодні
Оберіть Ваш регіон
Прес-центр Про філію Послуги і тарифи Довідка Ресурси Оплата послуг
Сьогодні
07/08/2014
Львiвська філія / Про філію / Філія сьогодні

Філія сьогодні

Львівська філія ВАТ «Укртелеком»

Якісний та надійний зв'язок став однією з визначальних ознак нової доби. Основною рушійною силою розвитку телекомунікаційних мереж і технологій - є потреба в нових видах та обсягах телекомунікаційних послуг.

ВАТ «Укртелеком»  – це підприємство, яке постійно розвиває та розширює сферу послуг, створює сучасну систему телекомунікацій, активно розбудовує мережі зв’язку, монтує обладнання цифрових АТС та засобів надання новітніх послуг, проводить роботи по їх вдосконаленню та технічному переозброєнню. На Львівщині все це забезпечується силами Львівської філії ВАТ «Укртелеком».

В сучасних умовах особливої ваги набула глобальна мережа Інтернет, оскільки стала найдинамічнішим джерелом інформації.

Львівська філія ВАТ «Укртелеком» забезпечує зручний доступ до Всесвітньої «павутини» ( комутований, Відкритий доступ, доступ за технологією АDSL - торгова марка «ОГО!», широкосмуговий безпроводний доступ за технологією Wi-Fi, торгова марка «РадіоСпот») з гарантованою якістю; широкий спектр додаткових послуг

( електронна пошта, створення віртуальних FTP та WWW-серверів тощо), можливість маршрутизації додаткових мереж та автономних систем клієнтів.

Для задоволення потреб корпоративних користувачів активно впроваджуються послуги: віртуальних приватних мереж MPLS, цифрової мережі ISDN, що забезпечує з’єднання між кінцевим обладнанням для підтримки широкого спектра телекомунікаційних послуг.

Послуги місцевого телефонного зв’язку на території Львівської області надаються за допомогою 688 міських та сільських АТС ВАТ «Укртелеком», невпинно зростає частка цифрових АТС, здатних надати весь необхідний комплекс послуг зв’язку на рівні сучасних вимог. На 70 АТС впроваджено вузли мереж передавання даних АDSL. Всі центральні АТС районів Львівської області та міст обласного підпорядкування – сучасні електронні АТС. Це дозволяє корпоративним абонентам скористатися послугами ISDN PRI для  підключення відомчих міні - АТС. Крім того 50 АТС дозволяють користуватися додатковими видами обслуговування(ДВО).

В березні 1999 року Львівська філія однією з перших розпочала впровадження єдиної електронної телефонної картки.

В серпні 2000 року на мережі Львівської філії завершилось переобладнання всіх жетонних та монетних таксофонів на карткові.

На сьогоднішній день розвиток таксофонної мережі спрямований в напрямку збільшення частки універсальних таксофонів в загальній кількості карткових таксофонів та збільшенню пунктів реалізації телефонних карток.

З березня 2007 року  розпочалось надання послуг вхідного телефонного зв’язку на таксофони з відповідною наклейкою: “На цей таксофон Вам можуть зателефонувати за номером: ___________”.

Отож, враховуючи тенденції розвитку високотехнологічної галузі зв’язку, відповідно до викликів часу, Львівська філія зуміє зацікавити своїми послугами найвибагливішого клієнта “Укртелекому”.

Версія для друку





 

МІЙ УКРТЕЛЕКОМ



НОВИНИ ПОШТОЮ



Імпорт новин
Карта сайту

Львiвська філія ПАТ «Укртелеком»
Довідка за телефоном: 0-800-506-800
Поштова адреса: Україна, м.Львів 79007 вул. Дорошенка, 43