This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/lr_news_smartcar (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-05. The original page over time could change.
JAGUAR LAND ROVER РОЗРОБЛЯЄ «РОЗУМНИЙ» АВТОМОБІЛЬ МАЙБУТНЬОГО ІЗ СИСТЕМОЮ САМОНАВЧАННЯ / Віннер Автомотів - Ford, Land Rover, Volvo, Porsche / Форд, Ленд Ровер, Вольво, Порше

Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти Книга рекордів
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс та запчастини Запис до сервiс центру



 
Новини

JAGUAR LAND ROVER РОЗРОБЛЯЄ «РОЗУМНИЙ» АВТОМОБІЛЬ МАЙБУТНЬОГО ІЗ СИСТЕМОЮ САМОНАВЧАННЯ

  • «Розумний» автомобіль буде оснащено власним бортовим «розумним асистентом», який виконуватиме ряд вказівок та функцій, що дозволить водію концентруватися на керуванні
    Прогресивна система мінімізує відволікання водія задля уникнення аварійних ситуацій – на меті звести такі випадки до нуля.
  • Нове сучасне програмне забезпечення впізнає водія та вивчає його звички. Воно може попереджати зміну вподобань водія в залежності від впливу таких факторів як погода чи їх робочий графік.
  • «Розумний асистент» заздалегідь перевірятиме календар та нагадуватиме взяти з собою спортивну форму дитини для його занять.
  • Автомобіль із системою самонавчання вивчатиме індивідуальний стиль керування та застосовуватиме його при активованій системі автоматичного круїз-контролю (AACC).
  • Прогресивні технології досліджуються інженерами Jaguar Land Rover задля розвитку справжнього «розумного» автомобіля із системою самонавчання, який запропонує абсолютно персоналізований досвід керування та допоможе попередити виникнення аварійних ситуацій шляхом зменшення відволікання водія.


Застосовуючи найновіші дослідження в сфері машинобудування «розумний» автомобіль Jaguar Land Rover із системою самонавчання запропонує водію значну низку сервісів, новий алгоритм навчання, який визначатиме, хто знаходиться в автомобілі та вивчатиме його вподобання та стиль керування. Програмне забезпечення застосовуватиме ці дані використовуючи дані вашого календаря, часу дня, дорожніх умов та погоди для того, щоб передбачити поведінку водія та перебрати на себе частину щоденних клопотів, тим самим дозволяючи водію концентруватися на дорозі.

Доктор Вольфганг Еппл, директор відділу досліджень та технологій Jaguar Land Rover, говорить:
“Мета нашої прогресивної технології – мінімізувати відволікання водія, що допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій. Надання водію інформації завчасно допоможе зменшити відволікання та необхідність відвертати погляд від дороги для перегляду списку контактів, налаштування дзеркал, температури чи положення сидіння, перебуваючи в активному керуванні на дорозі.
“До сьогодні більшість досліджень систем самонавчання фокусувалась на дорожній ситуації чи навігації. Ми, в свою чергу, хочемо зробити значний крок уперед і наш новий алгоритм навчання означає, що отримана від вас інформація забезпечить абсолютно персоналізованим досвідом та підвищить задоволення від керування.”



«Розумний» автомобіль впізнаватиме водія через смартфон чи інший портативний пристрій, що розміщено у кишені, і лишень водій відкриє двері автомобіля, налаштування дзеркал, керма та сидінь будуть налаштовані під індивідуальні вподобання. Температура в салоні буде адаптована на бажану, а у дощову чи сніжну погоду зміниться на відповідну погоді.

Завдяки «розумному асистенту» автомобіль також перегляне ваш графік дня та налаштує систему навігації відповідним чином, залежно від дорожніх умов та уникаючи заторів. Він також передбачить ваше наступне місце призначення, залежно від вашого графіку.
Автомобіль із системою самонавчання також знатиме, коли ви збираєтесь до спортивної зали, та пам’ятатиме про температуру, яка необхідна вам для розігріву по дорозі до зали та для охолодження при поверненні додому. Якщо ви користуєтесь функцією масажу в певний час чи місці, автомобіль також зможе це передбачити.

Якщо ви відвозите дітей до школи, автомобіль пам’ятатиме про кожного пасажира та запропонує кожному з них їх улюблену розважальну систему – «розумний асистент» перегляне ваш календар та, перш ніж ви вийдете з дому, надішле повідомлення на смартфон із нагадуванням взяти спортивну форму вашої дитини, якщо на сьогоднішній день заплановано заняття.
Якщо в певний час чи перед певною поїздкою ви здійснюєте телефонний дзвінок, автомобіль про це попередить та запропонує здійснити дзвінок. У разі вашого спізнення на зустріч, автомобіль запропонує надіслати електронне повідомлення чи здійснити дзвінок за мінімальних зусиль водія або взагалі не відволікаючи водія.

Автомобіль із системою самонавчання також вивчатиме індивідуальний стиль керування в різних дорожніх умовах та на різних типах покриття. Коли водій активує систему автоматичного круїз-контролю (AACC) автомобіль застосує інформацію при прискоренні та впровадженні відстані до автомобіля попереду.

“Розробляючи функцію вивчення поведінки для системи адаптивного круїз-контролю, ми зрозуміли, що дана технологія автомобіля із системою самонавчання забезпечуватиме керуванням на рівні розваги, що наблизить нас через 10 років до автономного керування,” - додає доктор Еппл. “Це важливо, оскільки у майбутньому клієнти так само бажатимуть емоційного та залученого водіння із можливістю керувати автономно у разі необхідності.”

Персоналізований досвід не буде обмежено автомобілем, який перебуває у власності водія. Якщо у майбутньому ви візьмете в оренду «розумний» Jaguar чи Land Rover, автомобіль розпізнає водія та пасажира та запропонує їм ті самі вподобання, які запам’ятав ваш домашній автомобіль.
Деякі із функцій, що входять до концепції автомобіля із системою самонавчання:

  • Персоналізація автомобіля – налаштування клімату, сидінь, керма, дзеркал та розважальної системи.
  • Прогнозування місця призначення – автоматичне введення місця призначення до навігаційної системи на основі попередньо вивчених даних.
  • Асистент пального – пропонує водію заправні станції, відповідно до його вподобань брендів та розміщення на основі попередньо вивчених даних. Автомобіль повідомить чи достатньо у вас пального перед тривалою поїздкою за день до подорожі.
  • Завбачуючий телефонний дзвінок – завчасно повідомляє, хто може вам зателефонувати і певній ситуації.
  • Обізнаність пасажира – активує улюблені розважальні системи пасажира та персоналізовані налаштування клімат-контролю.
  • «Розумні» повідомлення – основуючись на дорожній ситуації, автомобіль може повідомляти про запізнення людей та забезпечувати відповідними оновленнями як відкладення рейсу літака на вашому шляху до аеропорту.
  • Автоматичний адаптивний клімат-контроль (AАCC) – коли система AACC активована, автомобіль застосовує налаштування відстані та прискорення, які він вивчив при керуванні водія автомобілем.

Автоцентр «Віннер Автомотів»
пр-т Московський 24д
Київ, 04073, Україна
Тел: 499-99-94

повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д