This version of the page http://www.ukrindex.com/?locale=ua&referral=1 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-08-01. The original page over time could change.
Домени, хостинг, сервера, реєстрація, купити : ukrindex

1 сайт
300 Мбайт

від 119,94 грн.
за півроку

3 сайти
2000 Мбайт

від 179,94 грн.
за квартал

10 сайтів
5000 Мбайт

від 143,94 грн.
за місяць

Підберіть домен - це завжди безкоштовно!

Ціни на домени

Якщо Вам цього не достатньо,
замовте готовий хостинговий сервер

Детальніше про сервер

Не знаєте що саме Вам потрібно?

Запитайте нас

Останнє в блозі


Цікавить наша панель управління?

Спробуйте панель

Серед наших клієнтів



Що таке "доменне ім'я"?

Доменне ім'я являє собою унікальне позначення, що складається з латинських літер від А до Z для англомовних документів, від А до Я для російськомовних документів. Доменне ім'я, як ще його коротко називають «Домен», необхідний елемент адресації в мережі інтернет. Існує система доменних імен, яка пов'язує імена з цифрами адресами, за допомогою них комп'ютери зв'язуються один з одним. Доменами люди користуються для того, щоб відшукати в інтернеті потрібну інформацію або ресурс, а також щоб відправити електронний лист.

Доменне ім'я являє собою кілька полів, які поділяються точками. Праве поле називається Доменом верхнього рівня (com, info, org, ru і т.д.), а справа наліво йдуть імена доменів низького рівня. Домен вищого рівня володіє своїм адміністратором, який несе відповідальність за управління і регулювання цього домену. Залежно від бажання власника, доменне ім'я може функціонувати або не працювати. Якщо воно активне, то домен зв'язується з IP адресою, на якому знаходиться веб-сайт. Перші домени з'явилися ще в 80-х роках. Пізніше в США стали з'являтися національні домени.

Часом вибрати доменне ім'я буває непросто. Спочатку слід визначитися з призначенням сайту, для якого створюється домен. Наприклад: Для корпоративного сайту необхідно визначитися, що важливіше включити в ім'я назва компанії, або натякнути про її діяльність. Якщо ж це персональна сторінка, то найкраще буде створити іменний домен, який збігається з ім'ям або прізвищем володаря сайту. Доменне маючи повинно бути коротким і легко запам'ятовується. Якщо вподобане вам ім'я вже задіяно не зневіряйтеся, а придумайте собі нове. Також при створенні доменного імені, бажано ознайомитися з порадами щодо захисту домену від небажаного перехоплення.

Що таке "хостинг"? Навіщо потрібен хостинг.

Щоб сайт могли бачити користувачі інтернету і заходити на нього, його потрібно розташувати в інтернеті на певному місці. Це місце і називають хостингом. Можна сказати, що хостинг - це місце для сайту.

Більшість компаній запускає бізнес-сайти для свого розвитку. при цьому дуже важливо вибрати відповідний веб-хостинг. Розглянемо нижче основні рекомендації, які допоможуть вибрати кращий веб-хостинг.

Ціна

Ціна повинна відповідати вашим можливостям. Не перевищуйте свій бюджет, тому що вам може знадобитися капітал для інших цілей. Порівняйте різні пропозиції і виберіть те, де запропонують кращі фінансові умови.

Надійність

При виборі хостингу надійність сервісу грає не останню роль. від надійної роботи хостингу залежать простої і технічні помилки, які можуть підірвати репутацію вашого сайту, а це ваші продажі і доходи в майбутньому. Порівняйте пропозиції та виберіть самий надійний хостинг з вибраних раніше.

Підтримка клієнтів

При виборі хостингу треба враховувати рівень підтримки клієнтів, при цьому треба переконатися, що всі ваші питання не залишаться без відповіді з боку хостинг-провайдера. Ви повинні бути впевнені в тому, що отримаєте відповіді на ваші питання швидко і в будь-який час.

Вище були перераховані три основних критерії, які необхідно враховувати при виборі хостингу.