This version of the page http://www.canon.ua/For_Work/business-services/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-31. The original page over time could change.
Послуги для бізнесу - Canon Україна
Canon Україна
  • Продукти і Рішення
  • Для дому
  • Для офісу
  • Підтримка
  • Де купити

Для офісу

Послуги для бізнесу

Ми надаємо тільки якісні послуги

Переглянути збережене

Зменште витрати та щоденний клопіт під час друку з Canon

Відкрийте для себе нові джерела цінностей

Здійсніть революцію у сфері залучення клієнтів і оптимізуйте основні робочі процеси

  • Інструкції

Global Services

Providing superb services and innovative technology to our global customers.

Компанія Canon постійно інвестує кошти, щоб ви могли скористатися перевагами останніх технологій. Однак для того, щоб компанія була успішною та виділялася на фоні інших конкурентів, потрібно набагато більше, ніж просто обладнання та технології. Саме люди — клієнти та співробітники — роблять вирішальний вплив на бізнес.

Компанія Canon, яка забезпечує високоякісну та вражаючу обробку зображень, має значний досвід у забезпеченні інноваційних технологій і зближенні людей, таким чином створюючи виграшну комбінацію. Послуги охоплюють консалтинг з експертного керування обробкою інформації, зображень і документів (включаючи різноманітні опції, такі як аутсорсинг), а також бізнес-рішення для офісів будь-якого розміру та комплексні рішення для професійних постачальників послуг друку.

Вирішення ваших проблем…

Незалежно від того, за що ви відповідаєте — за кілька підприємств чи за один офіс, — послуги компанії Canon створені з метою вирішити найбільші проблеми сучасного друку:

  • збільшення продуктивності та надання нових послуг клієнтам;
  • спрощення документообігу у процесі інтегрування комплексних систем на різних підприємствах;
  • зниження витрат на друк і роботу з документами;
  • забезпечення надійності документів і даних на кожному етапі робочого процесу;
  • зменшення споживання енергії та зниження ділового ризику завдяки дотриманню вимог законодавства та цілей щодо розумного використання природних ресурсів.

Подальші кроки

  • Контактні дані

Приклади із життя

Дізнайтеся, що споживачі кажуть про співпрацю з Canon.

  • Докладніше

Потрібна підтримка?

Завдяки співпраці з компанією Canon можна отримати набагато більше, ніж просто новітнє обладнання та послуги, — ви також зможете оцінити переваги різноманіття нашого гарантійного обслуговування.

Знаходьте посібники з експлуатації продуктів, драйвери, мікропрограмне забезпечення, відповіді на найпоширеніші запитання й інформацію про ремонт.

  • Служба підтримки компанії Canon

…на кожному етапі

Компанія Canon, надійний партнер великого та малого бізнесу, прагне встановити тривалі відносини з усіма клієнтами. Тому ми й розробили широкий вибір послуг, щоб ви могли скористуватися перевагами нашого багатого досвіду й отримувати доступ до надсучасних технологій.

Підтримуйте свої конкурентні переваги

Аналізуючи потреби вашого бізнесу та промислові тенденції, ми шукаємо нові способи збільшення його продуктивності та розвитку, які підходять під стратегію вашої компанії та ґрунтуються на останніх аналітичних картинах ринку. Наявність великої бази клієнтів у різних напрямках промисловості дає нашій компанії можливість ділитися досвідом і пристосовувати його до ваших особливих потреб. Незалежно від того, про ще йдеться — про повністю новий та особистісний спосіб зв’язку з пацієнтами через цифрові й аналогові канали в місцевій лікарні або про пристосоване рішення для обробки рахунків у великому магазині, — компанія Canon комбінує перевірені технології обробки зображень із досвідом обробки документів у пошуках найкращого рішення для вашої компанії.

  • Дізнайтеся від наших експертів про розвиток бізнесу

Спрощення процесу документообігу

Хоча швидкість — це значний аргумент для обороту цифрових документів, у дійсності ж вам часто доводиться зробити багато ручної роботи, щоб передати документ з однієї офісної системи в іншу, втрачаючи при цьому цінний час і збільшуючи ризик припуститися помилок. Можливість такого сценарію особливо висока, якщо ви працюєте з іншими відділами або партнерами, а ваші системи не повністю інтегровані, що може призвести до виникнення багатьох проблем. Компанія Canon, яка є спеціалістом із керування документами, може допомогти оптимізувати щоденне керування документами, піклуючись про користувачів, а не про систему.

  • Дізнайтеся від наших експертів про спрощення документообігу

Насолоджуйтеся безпроблемним та економним друком

Ви працюєте з принтерами в різних відділах, на різних поверхах або в кількох місцях, але не маєте централізованого управління та розуміння того, як вони використовуються? Безліч наших клієнтів були на вашому місці й також забагато витрачали на друк. Команда експертів компанії може допомогти вам раціоналізувати комплекси друку, змінювати способи друку та значно економити.

  • Дізнайтеся у наших експертів, як повернути контроль над вартістю друку

Надійне збереження документів

Скільки документів ви щоденно опрацьовуєте, надсилаєте та до скількох надаєте доступ? Незалежно від того, з якими документами ви маєте справу — реальними чи цифровими, їх надійне збереження становить важливу проблему для кожної компанії. Водночас дуже важливо, щоб процеси, пов’язані з безпекою, не уповільнювали розвиток бізнесу. Компанія Canon співпрацює з багатьма компаніями, які постійно мають справу з дуже конфіденційними документами, а також компаніями, які мають спільну систему друку зі своїми клієнтами, і може запропонувати необхідну безпеку та зробити процес друку ефективнішим і швидшим.

  • Дізнайтеся від наших експертів про надійне збереження документів на кожному етапі

Дотримання вимог законодавства

Оскільки корпоративна філософія нашої компанії базується на принципі «Kyosei», який полягає у спільному проживанні та праці задля загального блага, нам відомо, наскільки розумне використання природних ресурсів важливе для вас, ваших клієнтів і партнерів. Ми не тільки постійно розвиваємо нові надійні технології для наших продуктів, а й намагаємося зрозуміти вимоги вашого законодавства та промисловості, аби ви дотримувалися цих вимог, не завдаючи зайвого ризику своєму бізнесу. Водночас ми допоможемо вам виконувати вимоги щодо розумного використання ресурсів і потреби клієнтів, зменшити вплив на навколишнє середовище та, в багатьох випадках, заощадити на витратах.

  • Дізнайтеся від наших експертів про дотримання вимог законодавства

Співпраця з Canon відкрила нам двері у великий світ можливостей для бізнесу на перспективному ринку друкованих та електронних ЗМІ.

Mapro AG

  • Докладніше

Завдяки інтелектуальнішим пристроям ми можемо розвиватися далі. У відділі юридичних послуг ми вже випробовуємо зберігання та пошук електронних документів.

Рада Східного Лотіана

  • Докладніше

Якість послуг, які надає компанія Canon, не має рівних, і ми вражені тим, наскільки добре команда компанії інформує нас про технічні розробки та відповідні промислові проблеми.

Loimer-Scharzenberger-Preis Rechtsanwälte

  • Докладніше
Роздрукувати цю сторінку

Доступ