This version of the page http://24tv.ua/home/showGeneralInfo.do (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-30. The original page over time could change.
Загальна інформація - Телеканал новин 24 Слідкуй за подіями ЧС 2014 на Windows 8
Підписка на новини дає унікальну можливість читати тільки ті новини, які Ви хочете бачити!
За замовчуванням усі новини будуть відображатись в розділі Мої новини,
а також, на Ваш вибір, в одному з запропонованих сервісів.
Зберегти налаштування
Для подальшої зміни способу отримання Моїх новин зайдіть в налаштування свого профілю.
Коментарі доступні для наступних соцмереж:
УКР РУС 15:56  30.07.14
Вхід
  • НОВИНИ
  • ЗОНА АТО
  • УКРАЇНА
  • СВІТ
  • БЛОГИ
  • ВІДЕО
  • ФОТО
  • ФУТБОЛ 24
LIVE

Загальна інформація

 

Телеканал новин «24» – перший український цілодобовий новинний канал, один з небагатьох в українському медіапросторі, який може дозволити собі говорити тільки правду, подавати тільки достовірну інформацію - тільки факти.

 

Глядачі телеканалу «24» – це активні розумні люди із власною точкою зору, чоловіки й жінки віком 25+, їм потрібен телеканал, якому можна довіряти.

 

Наша місія – оперативна, об’єктивна та незаангажована подача новин, цікавої та корисної глядачеві інформації впродовж доби.

 

У нас сміливі і амбітні плани – ми прагнемо бути завжди поруч із нашим глядачем, стати для нього основним надійним джерелом інформації. Ми переконані, що доступ до новин має бути зручним і комфортним.

 

Саме тому телеканал у будь-який час можна дивитись не лише на екрані, а й онлайн на сайті або на мобільному телефоні (додаток «новини 24» на AppStore для iPhone та на Google Play для Android). Також ми першими в Україні створили і впровадили аплікації Smart TV для Samsung, LG та Dune HD - новини доступні як в онлайн трансляції, так і "за вимогою", глядач сам визначає, що і коли йому дивитися.

 

Телеканал новин «24» в ефірі з 1 березня 2006 року. Технічне покриття території України - 87%. Середньодобова частка становить 0,8%, рейтинг – 0, 09% (панель 50+, за даними GfK Ukraine).

 

Якісний новинний продукт, об’єктивність і неупередженість у редакційній політиці, цілодобовий доступ до новин – чинники, які приваблюють глядача і зміцнюють позиції каналу новин «24» як надійного джерела інформації.

 

Редакційний статут

Технічна інформація Програма передач Рекламодавцям Вакансії Контакти
Якщо Ви виявили помилку на сайті, повідомте нам про це
Перейти на сайт