This version of the page http://www.viche.info/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-28. The original page over time could change.
Новини. Віче

Новини

Фракція ВО «Батьківщина»: «Розпочата політична війна «всіх проти всіх»

Із такою заявою сьогодні, 25 липня, виступив на брифігу голова фракції Сергій Соболєв у присутності членів фракції.

Південна Пальміра обирає Європу!

До Одеси завітали представники  Конгресу місцевих і регіональних влад  Ради Європи. Очолював делегацію Президент Конгресу Хервіг Ван Стаа.


Сьогодні, 25 липня, на стадіоні «Арена Львів» пройде матч між футбольним клубом «Металург» (Донецьк) та ФК «Дніпро» (Дніпропетровськ).

Як повідмляло «Віче» , 22 липня    на «Арені Львів» донецький «Шахтар» у боротьбі за Суперкубок України переміг київське «Динамо» з рахунком 2:0. «Шахтареві» сподобався Львів, команда вже провела тренувальні матчі у Винниках, ознайомилася зі Львовом.

Президент закликав увесь уряд продовжити роботу

Глава держави Петро Порошенко звернувся з листом до Голови Верховної Ради Олександра Турчинова з проханням невідкладно винести на розгляд парламенту заяву Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка про відставку.


До Одеси прибули поранені воїни

До Військово-медичного клінічного центру Південного регіону, що в Одесі, прибув літак Повітряних Сил ЗС України Ан-26, на борту якого на Батьківщину повернулися 18 поранених українських…

Сьогодні з Харкова до Нідерландів відправлять останні контейнери із загиблими в авіакатастрофі

Про це під час прес-конференції повідомив голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський. Він зазначив, що 24 липня з аеропорту Харкова двома літаками відправлено до Нідерландів 74 труни.


28 липня – День рівноапостольного князя Володимира Великого та День хрещення Київської Русі

Князь Київський Володимир Святославович – онук княгині Ольги. Посприяв тому, щоб християнство стало державною релігією Київської Русі. Народився 954 року в Києві. Період його князювання тривалий – 35 років.

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк про розпад коаліції: «Це моральний і політичний злочин!»

Після того, як Верховна Рада не проголосувала за урядовий проект про внесення змін до деяких законів України щодо реформування системи управління Єдиною газотранспортною системою України, а також провалила зміни до Податкового кодексу, якими, зокрема, істотно підвищувалися рентні платежі на…


Зробимо рух безпечним разом!

Сьогодні, 24 липня, в Національному транспортному університеті відбувся Загальнонаціональний форум з безпеки дорожнього руху. Відкриваючи цей захід, ректор київського вишу Микола Дмитриченко зауважив, що питання проблемності людского життя в неспокійні для України часи стають першочерговими завданнями для всіх нас.…

Урядові зміни до бюджету спровокували розвал коаліції?

Сьогодні, 24 липня, голова фракції «УДАР» Віталій Ковальчук та голова фракції ВО «Свобода» зробили заяви, що виходять із коаліції і йдуть на позачергові парламентські вибори.


Львів – найпопулярніше місто серед абітурієнтів

Львівський університет імені Івана Франка на першому місці за кількістю заяв вступників В Україні триває вступна кампанія та прийом документів до вищих навчальних закладів.

Виконати обов’язок громаднина України – стати на військовий облік

Голова обласної  ради Петро Колодій звернувся до міністра оборони України генерал-полковника Валерія Гелетея, міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та голови Державної міграційної служби України Сергія Радутного з проханням розглянути можливість збільшення відповідальності за невиконання громадянами свого обов'язку –…


Перших два літаки з тілами загиблих пасажирів Boeing-777 вилетіли до Нідерландів

Літаки з тілами загиблих пасажирів авіалайнера Boeing-777 здійснили учора два перших рейси до Королівства Нідерландів. Виліт відбувся з Міжнародного аеропорту «Харків». На бортах було 40 трун з тілами. «Рейс «Малайзійських авіаліній» був збитий у мирному українському небі.

Дні жалоби на Харківщині

23–24 липня розпорядженням голови Харківської ОДА Ігоря Балути оголошені  в області днями жалоби за загиблими в авіакатастрофі  літака Boeing-777 «Малазійських авіліній».


Розпуск фракції КПУ зустріли оплесками

Сьогодні, 24 липня, на пленарному засіданні Голова Верховної Ради Олександр Турчинов оголосив про розпуск фракції Компартії. – Це історична подія! Сподіваюся, більше ніколи комуністичних фракцій в українському парламенті не буде! – сказав він.

«Ощадбанк» платит по-честному

Один из крупнейших банков Украины – государственный Ощадбанк – начинает выплаты по вкладам крымских клиентов - граждан Украины, сообщила пресс-служба банка.


Депутати вимагають ратифікувати Угоду про асоціацію

Про це сьогодні, 23 липня, заявив із парламентської трибуни голова фракції ВО «Батьківщина»  Сергій Соболєв.

За рештками, привезеними у двох вагонах спецпотягу, міжнародні експерти ідентифікували 200 тіл

Про це заявив у Харкові, куди прибув так званий поїзд смерті з тілами загиблих у авіакатастрофі літака «Боїнг 777-200», глава Місії від голландської національної поліції Ян Тандер. «Нині ми ідентифікували  200 тіл.


У Полтаві відкрилася виставка «Захистимо майбутнє України разом!»

У Художньому салоні обласного центру відкрилася виставка всесвітньо відомого чеського фотохудожника Михаїла Новотного. На світлинах – діти вулиці. Знімки зроблені 2005 року в Одесі.

Ініціативу Полтавської облради підтримали й інші регіони

Голова обласної ради Петро Ворона звернувся до голів обласних рад тих областей України, на території яких здійснюється видобування вуглеводневої сировини, з пропозицією підтримати ініціативу зарахування 10 відсотків від загального обсягу плати за користування надрами за видобуті нафту, газ і…


Верховна Рада зробила перший крок із десепаратизації

На пленарному засіданні сьогодні, 22 липня, парламентарії прийняли за основу проект закону про протидію і запобігання сепаратизму та подолання наслідків сепаратистської діяльності на території України (десепаратизацію).

У Львові – марш єдності фанів

Сьогодні, 22 липня, на «Арені Львів»  відбудеться матч Інтер Суперкубка України між ФК «Динамо» та ФК «Шахтар». Перед матчем пройде Марш єдності футбольних уболівальників клубів «Шахтар», «Динамо», «Карпати».   Учасники зберуться на пл.


Під Полтавою відкрили молодіжний вишкільний табір «Відвага»

У с. Ковалівці Полтавського району втретє відкрили  Всеукраїнський молодіжний вишкільно-патріотичний табір «Відвага» ім. І. Гавдиди. 70 відчайдухів з  Полтавської, Львівської, Тернопільської, Луганської та Донецької областей випробовуватимуть себе протягом десяти днів в наметовому містечку.

Коштів для виплати пенсій на Полтавщині дедалі менше

На Полтавщині самозабезпечення власними коштами на пенсійні виплати значно зменшилося і становить нині 62,1%. «Цей показник знизився в Полтаві з 119% до 115%.


У Харкові чекають на «поїзд смерті»

У зв'язку з очікуваним прибуттям найближчим часом в м. Харків поїзда з тілами загиблих у результаті трагедії літака «Малайзійських авіаліній» в Харківській облдержадміністрації пройшла нарада під керівництвом міністра інфраструктури України Максима Бурбака.

Представники Інтерполу та Європолу прибули до Харкова

Голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута зустрівся з представниками Інтерполу та Європолу, що приїхали до Харкова у зв'язку з катастрофою літака «Боїнг 777-200».


Мінфін: «Треба компенсувати бюджетний розрив у 31 мільярд гривень»

Про це сьогодні, 21 липня, заявив міністр фінансів Олександр Шлапак на засіданні Погоджувальної ради. Він розповів про пакет ініціатив, які уряд пропонує розглянути на цьому сесійному тижні.

На Полтавщині загони самооборони створять у кожному населеному пункті

Голова Полтавської обласної державної адміністрації Віктор Бугайчук та голова облради Петро Ворона провели нараду з головами районних адміністрацій і районних рад з приводу посилення оборони Полтавщини у зв'язку з загостренням зовнішньополітичної ситуації.


Бійцям АТО полтавці передадуть 500 молитовників Захисника Вітчизни

Полтавські активісти замовили 500 штук молитовників Захисника Вітчизни. Кошти виділив Свято-Успенський собор. Про це повідомили у волонтерській організації «Полтавський батальйон небайдужих», яка опікується гуманітарною допомогою землякам, котрі беруть участь в АТО.

Міжнародний аеропорт «Харків» працює у штатному режимі

Міжнародному аеропорту «Харків» нічого не загрожує, він працює у штатному режимі. Про це заявив голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута, коментуючи інформацію, що з'явилася в ЗМІ, про можливе знаходження на території Харківщини диверсійних груп з пусковими зенітно-ракетними комплексами.

←Попередня  1 2 3 4 5  Наступна→

Ера теплосердя

8 Громадівська власність – матеріальна основа життєзабезпечення територіальних громад

2 Розпуск фракції КПУ зустріли оплесками

2 Громадівська рада

Лист в редакцію RSS Вгору↑

Copyright ©Журнал Верховної Ради України «Віче»
При передруку посилання (прямий текстовий лінк) на viche.info обов'язкове. Забороняється відтворення інформації на сайтах, що суперечать вимогам законодавства України.

Телефон редакції: (044) 235-79-58