This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/landrover_news_disco (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-27. The original page over time could change.
LAND ROVER СВЯТКУЄ 25-РІЧЧЯ DISCOVERY ВИПУСКОМ ЕКСКЛЮЗИВНОЇ ВЕРСІЇ «XXV SPECIAL EDITION» / Віннер Автомотів - Ford, Land Rover, Volvo, Porsche / Форд, Ленд Ровер, Вольво, Порше

Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти Книга рекордів
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс та запчастини Запис до сервiс центру



 
Новини

LAND ROVER СВЯТКУЄ 25-РІЧЧЯ DISCOVERY ВИПУСКОМ ЕКСКЛЮЗИВНОЇ ВЕРСІЇ «XXV SPECIAL EDITION»

-  Легендарний SUV Land Rover святкує досягнення чверті століть
-  Ексклюзивний випуск XXV Special Edition увіковічує 25-річний ювілей Discover та пропонує виразний дизайн екстер’єру, витончений інтер’єру преміум класу та легендарні можливості.
-  Більше ніж 1 мільйон автомобілів Discovery було продано у світі починаючи з презентації моделі у 1989 році


Land Rover представив новий ексклюзивний випуск Discovery XXV Special Edition, на честь святкування 25-річного ювілею з часу презентації моделі в родині SUV.
Вперше представлений у Плімуті (Великобританія) у 1989 році Discovery став революцією у світі 4X4. Його поєднання сучасного дизайну, простору, зручного для користувача інтер’єру, неперевершених можливостей та універсальної широти можливостей одразу зробили його справжнім хітом. Представляючи кожне нове покоління автомобіль лише зміцнював свої позиції універсального позашляховика з найширшими у світі можливостями.
Завдяки низці інноваційних досягнень, від Terrain Response® і до системи допомоги при спуску, Discovery став найкомфортнішим авто для подорожей та підкорення найскладнішого дорожнього покриття – це доведено безліччю міжконтинентальних експедицій. Впродовж 25 років його обирають дослідники для проведення випробувань та здійснення подорожей; Сер Ранульф Фіннс обрав саме перший Discovery для дослідження Загубленого міста Убар, в той час як Discovery 3 було використано під час рекордного пробігу Лондон-Кейптаун у 2013 році. Моделі Discovery приймали участь у славнозвісному G4 Challenge та Camel Trophy.


XXV Special Edition було створено для того, щоб відсвяткувати 25-річний ювілей легендарного позашляховика. Ексклюзивний випуск автомобіля представлено на вибір у чотирьох кольорах кузова, прикрашено виразним беджем, а інтер’єр салону оздоблено витонченою шкірою преміум-класу Windsor.
Філ Попем, Директор з маркетингу Jaguar Land Rover говорить: “З моменту створення Land Rover Discovery мав вирішальне значення для успіху бренду і стала моделлю із унікальним дизайном. Discovery закладав основи і у сфері інновацій, представляючи такі технології як Terrain Response, завдяки якій офф-роуд став доступнішим. Discovery XXV Special Edition - відображення витонченості, яке віддає данину легендарному бренду Land Rover.”



Виразний дизайн екстер’єру
Модель ексклюзивного випуску представлено на вибір у чотирьох кольорах кузова – Causeway Grey (сірий), Santorini Black (чорний), Fuji White (білий) та Indus Silver (сріблясто-сірий). Окантовка решітки радіатора та накладки на дзеркала представлено у кольорі Narvik Black, а решітка радіатора та повітрозбірники - Dark Atlas. Рейлінги на даху срібного кольору на повну довжину кузова, дверні ручки у колір кузова та накладка на бампер із нержавіючої сталі доповнюють зовнішній вигляд екстер’єру. Бедж із відміткою XXV розміщено на передніх та багажних дверях, ексклюзивний випуск моделі оснащено 20-дюймовими 5 спицевими легкосплавними дисками нового дизайну.


Витончений інтер’єр
XXV Special Edition створено на базі розкішної комплектації Discovery HSE для того, щоб створити витончений інтер’єр преміум-класу. Панель приладів, дверні ручки оздоблені шкірою Windsor, яка представлена у декількох колірних рішеннях: ebony, cirrus або двотонний ebony/cirrus. До додаткових переваг входять килимки преміум-класу та кермо із оздобленням шкіра-дерево.

Автомобіль не доступний для українського ринку.

Автоцентр «Віннер Автомотів»
пр-т Московський 24д
Київ, 04073, Україна
Тел. 499-99-94

 

повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д