This version of the page http://www.vab.ua/ukr/services_for_banks/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-27. The original page over time could change.
 Послуги банкам
VAB Банк має великий досвід співпраці з провідними фінансовими установами по всьому світу.
Кореспондентська мережа Банку охоплює основні світові фінансові центри і налічує понад 100 фінансових установ. Близько 500 банків в 60 країнах світу є партнерами VAB Банку в здійсненні міжнародних розрахунків, що повністю задовольняє потреби Банку і його клієнтів.

VAB Банк пропонує фінансовим установам співробітництво за наступними напрямками:

  • Кореспондентські рахунки
  • Банківські метали
  • Документарні операції

VAB Банк пропонує свої послуги з відкриття і ведення кореспондентських рахунків в національній та іноземній валютах, а також в банківських металах. Банк здійснює розрахунки не тільки в найбільш поширених валютах (доларах США, євро, російських рублях, англійських фунтах стерлінгів), але й в таких валютах, як швейцарські франки, канадські долари, латвійські лати, білоруські рублі та казахстанські тенге.

Крім того, Банк пропонує клієнтам проведення платежів в більш ніж 120 іноземних валютах за допомогою послуги «Крос-валютний платіж». Дивіться також крос-курси, що застосовуються на сьогоднішній день для здійснення «Крос-валютного платежу»

Кореспондентська мережа Банку включає понад 50 рахунків Ностро, що відкриті в майже 30 банках в 15 валютах. Банк має прямі кореспондентські відносини з найбільшими фінансовими установами Європи, Америки, Азії та Африки, а також країн Балтії та СНД, серед яких Deutsche Bank AG, Commerzbank AG, Deutsche Bank Trust Company Americas, UniCredit Bank AG, Raiffeisen Bank International AG, UniCredit Bank Austria AG, Royal Bank of Canada та ін. Широка кореспондентська мережа Банку дозволяє оперативно здійснювати розрахунки як по Україні, так і по всьому світу.

VAB Банк є непрямим учасником платіжної системи країн-членів Європейського Союзу.

Ми пропонуємо якісне обслуговування і конкурентоздатні тарифи:

  • безкоштовне відкриття і ведення кореспондентського рахунку;
  • безкоштовне зарахування коштів на рахунок;
  • безкоштовні внутрішньобанківські перекази;
  • безкоштовне надання виписок;
  • подовжений час прийому платежів з виконання «день у день».

Для Лоро-кореспондентів VAB Банк відкрив біля 50 кореспондентських рахунків, третина з яких – у банківських металах.


Контактна інформація: 

Тел.: +38 044) 481 52 63
E-mail: fi@vab.ua

Перелік основних кореспондентських рахунків 
Тарифи комісійної винагороди за надання послуг банкам-кореспондентам/контрагентам

VAB Банк працює на міжбанківському ринку банківських металів з 1999 року і пропонує банкам-кореспондентам наступні послуги:

  • відкриття та обслуговування кореспондентських рахунків у банківських металах (золото, срібло, платина, паладій);
  • покупка/продаж зливків банківських металів;
  • покупка/продаж банківських металів без фізичної поставки;
  • видача банківських металів в злитках з кореспондентського рахунку, на який вони були зараховані без фізичної поставки.

    Контактна інформація:

    Піщаний Володимир Михайлович
    Тел.: (+38 044) 490 06 68
    Факс: (+38 044) 481 52 59
    E-mail: v.pischanyi@vab.ua

Працюючи багато років на ринку документарних операцій, ми сформували розгалужену мережу банків-кореспондентів по всьому світу та набули великого досвіду співробітництва з банками Америки та Європи, а також Близького Сходу, Північної Африки та Азії.

VAB Банк пропонує банкам наступні послуги з документарних операцій:

  • авізування та обслуговування імпортних документарних акредитивів, що випущені українськими банками на користь клієнтів банків-нерезидентів;
  • авізування та обслуговування експортних акредитивів, що випущені іноземними банками на користь клієнтів інших українських банків;
  • випуск банківських гарантій за експортними та імпортними контрактами на основі контр-гарантій українських банків за умови позитивного рішення Кредитного комітету;
  • авізування гарантій, що випущені іноземними банками на користь клієнтів українських банків;
  • надання повного комплексу послуг з імпортного та експортного документарного інкасо.

З питань обслуговування документарних інструментів просимо звертатись до Управління документарного бізнесу за телефоном: +380 (44) 490 06 34.


info@vab.ua
Карта сайту