This version of the page http://kino.rovno.ua/ua/news/384/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-27. The original page over time could change.
Новини / КінопалаЦ Україна, м. Рівне. Кіно, фільми, мульти, анонс, сеанси.

Новини

25 червня 2014
Топ-5 автомобілів з "Трансформерів"

У трьох перших частинах "Трансформерів" було близько трьох десятків роботів, які перетворюються в круті автомобілі. У наступній стрічці "Час вимирання" інопланетний автопарк знову оновиться. В очікуванні прем'єри четвертого фільму ми взялися за нелегку працю визначити найкращих автоботів і десептиконів в їх трансформованому вигляді. Перевага в списку віддавалася легковим машинам - практичним і більш поширеним.



Оптімус Прайм
Марка: Western Star

Цей робот - улюбленець серед фанатів "Трансформерів". Вантажівка, в яку Оптімус перетворюється, об'їжджає мало хто, але, як лідер автоботів, Прайм не міг не опинитися в нашому списку. Що цікаво, Оптімус представлений декількома марками авто. В оригінальному мультсеріалі Прайм трансформувався в древню американську вантажівку Kenworth K100, в перших трьох фільмах - в модель Peterbilt 379 з впізнаваними зовнішніми трубами. Для стрічки "Час вимирання" зовнішність Оптімуса змінили - тепер він буде перетворюватися в одну з моделей Western Star Trucks (на фото), які розробляє автоконцерн Daimler.



Бамблбі
Марка: Chevrolet Camaro

З автобота Бамблбі, власне, і зав'язався сюжет перших "Трансформерів". Цей робот і авто для всієї франшизи як талісмани. Бамблбі зазнавав змін в дизайні від фільму до фільму. Незмінною залишалася марка машини - культовий спорткар Chevrolet Camaro, перефарбований в жовтий з чорними смугами. Причому модель для першої частини Chevrolet зробила раніше, ніж запустила в масове виробництво. У новому фільмі глядачів чекає сюрприз: Бамблбі постане відразу в двох формах - класичній чорній «Камаро» 1967 року і свіженькій помаранчевій моделі цього року.



Саундвейв
Марка: Silver Mercedes-Benz SLS AMG

Саундвейв - десептикон, а зі злими роботами завжди одна і та ж проблема: виробники авто не хочуть асоціювати свій бренд з чимось негативним, тому не дають дозвіл на використання образу своєї машини. І режисер Майкл Бей довго запевняв, що Mercedes ніколи б не подарував свій імідж поганого роботу-стукачу. Проте, в "Трансформерах 3" Саундвейв замаскувався саме під «мерс», який дарували героїні. Дівчатам такі машини виразно подобаються: по-перше, цей суперкар привабливого ​​сріблястого кольору, по-друге, у SLS AMG двері відкриваються незвично - за принципом «крил чайки».



Міраж
Марка: Red Ferrari 458 Italia

Автобот, який вміє стає невидимим, з'явився поки лише в третьому фільмі про трансформерів, і його участь у сиквелі ще не підтверджена. Автомобільна форма безпосередньо вплинула на біографію Міража: його звуть італійцем, і сам він говорить англійською із сильним акцентом гостя з Аппенін. Середньомоторний спорткар Ferrari 458 Italia неможливо не помітити - відразу після виходу авто на ринок, його закидали хвалебними відгуками. Тільки от з однією з партій цих машин трапився казус: їх відкликали з продажу через брак, що викликав загоряння.



Баррікейд
Марка: Saleen Mustang 2005

Підступний десептикон Баррікейд трансформувався в машину поліції. Для франшизи "Трансформери" компанія Mustang і виробник спорткарів Saleen об'єднали зусилля і побудували спеціальну модель, віддавши її пізніше на тюнінг дизайнерам кіностудії. Кіношники приробили машині спереду кенгурятник, що додало Баррікейду агресивності: не дарма він зве себе «поганим копом». Saleen Mustang в масове виробництво так і не запустили, а авто з "Трансформерів" пізніше продали на аукціоні за $36 тис.
Джерело: oKino.ua


усі новини »

Новини кіно:

Актори і персонажі з фільму "Геркулес"
Стародавня легенда... пригода 21-го сторіччя
Створення "Світанку планети мавп"
Як знімали "Перевагу"
Чого не вистачає фільмам про трансформерів?
Топ-5 автомобілів з "Трансформерів"
Зйомки "Трансформерів"
Зйомки "На межі майбутнього"