This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/ford_news_focus_st (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-26. The original page over time could change.
FORD ПРЕДСТАВИВ НОВИЙ FOCUS ST НА ФЕСТИВАЛІ ШВИДКОСТІ В ГУДВУДІ / Віннер Автомотів - Ford, Land Rover, Volvo, Porsche / Форд, Ленд Ровер, Вольво, Порше

Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти Книга рекордів
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс та запчастини Запис до сервiс центру



 
Новини

FORD ПРЕДСТАВИВ НОВИЙ FOCUS ST НА ФЕСТИВАЛІ ШВИДКОСТІ В ГУДВУДІ

Глобальний дебют нового Ford Focus ST відбувся на Фестивалі швидкості в Гудвуді, Великобританія, - в ідеальному місці для демонстрації швидкісної динаміки глобального спорткара.

Новий Focus ST оснащений новими технологіями контролю шасі, переналаштованою підвіскою і рульовим керуванням, а також спеціальними шинами, які забезпечують більш чутливе управління і подарують задоволення від водіння. Крім того, вперше на моделі буде доступний вибір з двох потужних двигунів - бензинового і дизельного.

Вперше Focus ST з дизельним двигуном виводить зручність повсякденної експлуатації і спортивний характер моделі на новий рівень. Це найекономічніший спортивний автомобіль в історії Ford, який має найменший рівень викидів CO2. 2,0-літровий двигун TDCi потужністю 185 к.с. забезпечує розгін з 0 до 100 км / год за 8,1 секунди, має витрату палива 4,4 л/100 км і рівень викидів CO2 114 г / км. *

Клієнти, які віддають перевагу бензиновій версії двигуна, можуть обрати 2,0-літровий двигун EcoBoost потужністю 250 к.с., що забезпечує розгін від 0 до 100 км / год за 6,5 секунди, при витраті палива 6,8 л/100 км і рівень викидів CO2 158 г / км. Обидві версії вперше пропонують технологію Auto-Start-Stop, яка покращує паливну економічність версії з двигуном EcoBoost на 6%.

В Focus ST знайдуть застосування технологічні нововведення, вперше анонсовані цього року для нового Ford Focus - світового бестселера. ** Новий, по-спортивному агресивний Focus ST буде оснащуватися першокласними технологіями зв'язку та допомоги водієві, включаючи мультимедійну систему SYNC 2.

З моменту першої появи моделі на світовому ринку в 2002 році компанія Ford продала більше 140 000 автомобілів Focus ST в 40 країнах світу.

* Заявлені показники витрати палива і викидів CO2 отримані в ході випробувань, проведених відповідно до вимог Європейських норм (EC) 715/2007 і (EC) 692/2008 з пізнішими поправками до них. Технічні умови по витраті палива і викидів CO2 встановлюються для моделі автомобіля, але не для окремих екземплярів. Застосовані процедури випробувань дозволяють проводити порівняння між різними типами автомобілів і різними виробниками. Крім паливної ефективності автомобіля  у визначенні його витрати палива і викидів CO2 визначальну роль відіграє режим водіння, а також інші фактори, які не відносяться до технічних факторів. CO2 є основним парниковим газом, що впливає на процеси глобального потепління. Результати можуть відрізнятися від показників паливної економічності в інших регіонах світу унаслідок відмінностей у циклах їзди і нормативів, використовуваних на цих ринках.

** Ford Focus є найбільш продаваним автомобілем у світі за підсумками 2013 року по даним Ford, отриманим на підставі річного звіту дослідницької компанії Polk.

Автоцентр «Віннер Автомотів»
пр-т Московський 24д
Київ, 04073, Україна
Тел: 496-00-06

повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д