This version of the page http://www.uapp.org/news_uapp.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-25. The original page over time could change.
Новини УАВПП / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Новини УАВПП

  • 18 липня 2014Видавці УАВПП рекомендують Уряду забезпечити поширення державної преси в зоні АТО та готові надати безкоштовно частину тиражу для постраждалих територій.

    18 липня на виконання доручення Прем'єр-міністра України від 15.07.2014 №26777/0/1-14 щодо визначення переліку друкованих ЗМІ, які необхідно розповсюджувати в населених пунктах Донецької та Луганської областей, звільнених від терористів, УАВПП підготовлено рекомендації для Уряду щодо поширення друкованих ЗМІ.


    Докладнiше
  • 11 червня 2014Відкрита панельна дискусія «Значення людського капіталу для забезпечення сталого економічного розвитку України»

    Організатори Відкритої панельної дискусії «Значення людського капіталу для забезпечення сталого економічного розвитку України» - Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, Програма розвитку ООН в Україні, Київська Школа Економіки та Українська Асоціація Видавців (УАВПП) - запрошують представників засобів масової інформації взяти участь у дискусії, яка відбудеться 19 червня 2014 року з 13:00 по 14:30 у Київській Школі Економики (м.Київ, вул.Мазепи, 1). 


    Докладнiше
  • 23 травня 2014УАВПП та ПРООН запрошують на семінар-дискусію з висвітлення екологічних проблем та шляхів їх подолання

    Українська Асоціація Видавців (УАВПП) та Програма розвитку ООН в Україні запрошують журналістів та редакторів відділів «суспільство», «економіка» та усіх, хто прагне підвищити свою кваліфікацію у висвітленні питань економіки та життя суспільства на семінар-дискусію з питань висвітлення екологічних проблем України та шляхів їх подолання.


    Докладнiше
  • 22 травня 2014Читать на равных: в Украине впервые издана художественная рельефно-контурная книга для детей с нарушениями зрения

    20 мая 2014 года в помещении Центральной библиотеки им. Т. Г. Шевченко для детей г. Киева, во время итоговой пресс-конференции проекта «Читать на равных» состоялась презентация сказки «Лиса и Журавль» – первой контурно-рельефной художественной книги для детей с нарушениями зрения на украинском языке. Общий тираж издания – 4 200 экземпляров, которые в ближайшее время будут направлены в 240 специализированых учреждений и библиотек по всей Украине.


    Докладнiше
  • 19 травня 2014Итоговая пресс-конференция проекта «Читать на равных» состоится 20 мая 2014

    Как помочь детям в условиях масштабных социальных потрясений?

    Есть проблемы, которые люди склонны не замечать. Издание детских книг шрифтом Брайля – одна из таких проблем. Ее отодвигали на второй план и в обычное время, а в период социальных потрясений вопрос и вовсе рисковал быть заброшенным в дальний угол.


    Докладнiше
  • 19 травня 2014УАВПП та ПРООН запрошують на практичне заняття з висвітлення «зеленої економіки»

    Cталий розвиток у контексті «зеленої» економіки: міжнародний досвід, рекомендації для України, приклади практичного застосування


    Докладнiше
  • 12 травня 2014Шановні колеги - працівників друкованих та он-лайн ЗМІ зі Сходу України!

    Українська Асоціація Видавців (УАВПП) звертає вашу увагу, що якщо ви були змушені покинути свої робочі місця з огляду на обставини останніх тижнів та днів або шукаєте такої можливості та потребуєте допомоги – звертайтесь до офісу УАВПП.


    Докладнiше
  • 28 квітня 2014Оголошено переможців V Конкурсу Професійної Журналістики «Честь професії 2014»

    24 квітня 2014 р. на урочистій церемонії були оголошені імена переможців V конкурсу професійної журналістики «Честь професії 2014». Цього року на конкурсу було подано 596 конкурсних заявок від 235 журналістів, які працюють у 166 ЗМІ по усій країні. Організатори конкурсу – Незалежна Асоціація телерадіомовників та Українська Асоціація Видавців (УАВПП).
     


    Докладнiше
  • 18 квітня 2014У 5 національній Конференції ЧЕСТЬ ПРОФЕСІЇ 2014 візьмуть участь понад 100 професіоналів медіа

    Оргкомітет Українського загальнонаціонального конкурсу професійної журналістики «Честь Професії» оголошує Програму 5 національної конференції з актуальних питань професійної журналістики «Честь Професії 2014» та нагадує, що реєстрація на конференцію скоро завершується.

    Темою цьогорічної конференції є «Журналістика в кризові часи. Потреби аудиторії, можливості для розвитку, стандарти, місія, процеси та технології».

    Дата проведення: 24 квітня 2014 року.

    Місце проведення: Міжнародний Інститут Менеджменту, вул. Шулявська 10/12 В, 5 поверх, конференц-зал.

    Організатори: УАВПП та НАМ.


    Докладнiше
  • 10 квітня 2014Розпочато реєстрацію на 5 національну Конференцію ЧЕСТЬ ПРОФЕСІЇ 2014

    Оргкомітет Українського загальнонаціонального конкурсу професійної журналістики «Честь Професії» оголошує про початок реєстрації учасників 5 національної конференції з актуальних питань професійної журналістики «Честь Професії 2014».


    Докладнiше
  • 4 квітня 2014У конкурсі «Честь професії-2014» беруть участь 546 матеріалів ЗМІ

    Завершився прийом робіт на конкурс професійної журналістики «Честь професії 2014». Цього року на розгляд членів журі подано 546 журналістських матеріалів, опублікованих у ЗМІ усіх типів. Серед конкурсантів – журналісти як загальнонаціональних, так і регіональних медіа усіх типів. Серед них - зі «Студії 1+1», телеканалу ICTV, газет «Сегодня» та «Дзеркало Тижня», журналу «Forbes», інтернет-видання «Українська правда», регіональних газет «Індустріальне Запоріжжя» та «Олександрійський тиждень», Черкаської ОДТРК та багатьох інших. Загалом роботи опубліковані у 166 медіа. З них телебачення - 31, преса - 90, інтернет ЗМІ - 42, радіо - 3.


    Докладнiше
  • 19 березня 2014Проект «Читать на равных» приступил к печати тактильной книги «Лисица и журавль» шрифтом Брайля

    Организаторы благотворительного проекта «Читать на равных» выбрали типографию, которая уже начала подготовку к печати тактильной книги для детей с нарушением зрения. Выпуском книги «Лиса и журавль» шрифтом Брайля займётся Ресурсный центр «Безбарьерная Украина». Стоимость печати одного экземпляра книги составит 65 грн.


    Докладнiше