This version of the page http://my.ukrtelecom.ua/ua/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-24. The original page over time could change.
Мій Укртелеком :: Новини




Забули пароль?


Реєстрація

Статистика - просто

Сторінка 1>

1.

Нова пропозиція від Укртелекому!

2.

До уваги користувачів послуги «ОГО!»

3.

Перевірка швидкості для абонентів «ОГО!»

4.

До уваги абонентів комутованого доступу до Інтернету!



1

Нова пропозиція від Укртелекому!

З 14 лютого 2013 року для всіх користувачів послуги «ОГО!» запроваджується додаткова послуга «Динамічний DNS». Ця послуга дає змогу користувачеві, що не має постійної IP-адреси, зареєструвати доменне ім’я (хост), яке вказуватиме на його динамічну IP-адресу, видану при встановленні PPPoE або DHCP-з’єднання.

Для замовлення додаткової послуги «Динамічний DNS» перейдіть на сайт самообслуговування http://my.ukrtelecom.ua, користуючись послугою «ОГО!» з власної телефонної лінії.


2

До уваги користувачів послуги «ОГО!»

З 02.04.2012 Укртелеком розпочинає поступове впровадження підключення до послуги «ОГО!» з використанням протоколу DHCP* (замість PPPoE**, який використовувався раніше). Тобто відбудеться автоматичне переключення абонентів, які для підключення до послуги «ОГО!» використовують ADSL-модеми ZTE ZXV10 H108L з функцією автоконфігурації (придбані або орендовані у ПАТ «Укртелеком»), і може спостерігатися незначна перерва у наданні послуги - до 5 хвилин. Звертаємо увагу, що користувачам не потрібно змінювати налаштування ADSL-модему в ручному режимі.

Прохання також не перезавантажувати Ваш модем під час переключення.

Основні переваги для користувача більш сучасної технології підключення з використанням протоколу DHCP:
- відсутність необхідності вводити логін і пароль в налаштуваннях ADSL-модему;
- відсутність розривів Інтернет-сесій, в тому числі при зміні тарифного плану.

*DHCP (англ. Dynamic Host Configuration Protocol — протокол динамічної конфігурації вузла) — це мережевий протокол, що дозволяє комп'ютерам автоматично одержувати IP-адресу й інші параметри, необхідні для роботи в мережі TCP/IP. Для цього комп'ютер звертається до спеціального серверу, під назвою сервер DHCP. Мережевий адміністратор може задати діапазон ІР-адрес, що розподіляються серед комп'ютерів. Це дозволяє уникнути ручного налаштування комп'ютерів мережі й зменшує кількість помилок. Протокол DHCP використовується в більшості великих мереж TCP/IP.

**PPPoE (англ.Point-to-point protocol over Ethernet) — мережевий протокол передачі кадрів PPP через Ethernet. В основному використовується xDSL-сервісами.


3

Перевірка швидкості для абонентів «ОГО!»

Укртелеком постійно працює над покращенням власних послуг, пропонуючи абонентам нові зручні та необхідні сервіси. З 26 вересня всі з майже 1,3 мільйона абонентів «ОГО!» зможуть перевірити властивості власної телефонної лінії, що допоможе обрати оптимальний тарифний план за співвідношенням швидкість/ціна.

Усі необхідні інструкції та налаштування розміщено на сайті самообслуговування Мій Укртелеком. Сама ж система Speed test встановлена у Дата-центрі Укртелекому, який підключено на швидкості 160 Гбіт/с до двох потужних Інтернет-вузлів компанії у Києві та Дніпропетровську. Такий підхід забезпечує максимально короткий шлях між користувачем «ОГО!» і сервером вимірювання швидкості та дає змогу гарантовано уникнути будь-яких перевантажень на відрізку між користувачем і ресурсами мережі Укртелекому. За таких умов на вимір швидкості не впливатимуть жодні сторонні чинники, а конкретний користувач зможе визначити об’єктивні власні параметри підключення до мережі. Крім того, абоненти «ОГО!» отримають можливість вимірювати й показники закачування файлу та пінгу.

Впровадження нового сервісу істотно підвищить і рівень обслуговування абонентів «ОГО!», адже дані вимірювань будуть використовувати як оператори Контакт-центру при зверненнях, так і бригади обслуговування при виїздах до абонентів.

Нові абоненти «ОГО!» зможуть перевірити параметри швидкості у фірмових центрах продажу послуг та обслуговування абонентів. Отримання вичерпної інформації про параметри власної телефонної лінії допоможе їм обрати найбільш оптимальний тарифний план.

Нагадуємо, що тільки в Укртелекомі зміна тарифного плану «ОГО!» можлива щодоби та повністю безкоштовна! Регулюйте ваші витрати на Інтернет зі зручністю!


4

До уваги абонентів комутованого доступу до Інтернету!

Компанія Укртелеком інформує користувачів комутованого доступу до Інтернет (Dial-up) про те, що з 15.07.2011 у всіх регіонах України доступ до Інтернету здійснюється за єдиними всеукраїнськими номерами:

Для абонентів послуги «Відкритий доступ» - тел. 0-100-50-11-11

Для абонентів послуг «Договірний доступ» (в тому числі за картками «Всесвіт плюс») - тел. 0-100-50-11-12

«Договірний доступ для абонентів ISDN» - тел. 0-100-50-21-11

Додаткову інформацію про послуги та тарифи можна отримати в центрах продажу послуг Укртелекому або за телефоном Контакт-центру 0 800 506 800 (безкоштовно з фіксованої мережі Укртелекому).



Всі права на розповсюдження інформації з сайту належать ПАТ "Укртелеком"
Політика конфіденційності ПАТ "Укртелеком"
ПАТ "Укртелеком"
Контакт-центр: 0-800-506-800
Довідка за телефоном: 1-76 (по Києву)
Поштова адреса: Україна, Київ-601, 01601, бульвар Т.Шевченка, 18