This version of the page http://www.odessa.ua/50395 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-21. The original page over time could change.
WWW.Odessa.UA - Официальный сайт города Одесса / 031963/ПРОЕКТЫ РЕШЕНИЙ ИСПОЛНИТЕЛЬНОГО КОМИТЕТА ОДЕССКОГО ГОРСОВЕТА

16:05:00   |   21 июля 2014   |   EN | RU | UA

Городские программы
Регуляторная политика
Проведение торгов
Международное сотрудничество
Карта Одессы
Виртуальная Одесса
Кино об Одессе
Фотоальбом города
Городская символика
Театры Одессы
Музеи Одессы
Памятники Одессы
Парки Одессы
Одесский зоопарк
Гостиницы Одессы
Одесса туристическая
О городе
В помощь предпринимателям
Правовая консультация
Одесса в цифрах
Предприятия Одессы
Городской транспорт, схема
движения
Аварийные и справочные службы
Искать
Подписаться на новости
АРЕНДА помещений
Далее ВАКАНСИИ
Далее "Одесская городская типография"
полиграфические услуги

Далее "УКРПОЧТА"
оплата платежей

Далее Предприятие УТОС
предлагает продукцию

Далее

 Отправить другу
 Версия для печати
 Карта сайта

/ Главная / 031963/ПРОЕКТЫ РЕШЕНИЙ ИСПОЛНИТЕЛЬНОГО КОМИТЕТА ОДЕССКОГО ГОРСОВЕТА

031963/ПРОЕКТЫ РЕШЕНИЙ ИСПОЛНИТЕЛЬНОГО КОМИТЕТА ОДЕССКОГО ГОРСОВЕТА

Про внесення змін до рішень виконавчого комітету Одеської міської ради

ПРОЕКТ

Про внесення змін до рішень
виконавчого комітету Одеської
міської ради

Відповідно до ст.ст. 29, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», постановою Кабінету Міністрів України від 22.06.2011 р. № 703 «Про затвердження Порядку державної реєстрації прав на нерухоме майно та їх обтяжень і Порядку надання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно», враховуючи значні зміни, пов’язані з порядком реєстрації прав власності на нерухоме майно, з метою приведення раніше прийнятих рішень виконавчого комітету Одеської міської ради, пов’язаних з реєстрацією об’єктів права комунальної власності територіальної громади м. Одеси в особі Одеської міської ради відповідно до вимог чинного законодавства України, виконавчий комітет Одеської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести наступні зміни до рішень виконавчого комітету Одеської міської ради „Про реєстрацію об’єктів комунальної власності м. Одеси» від 19.05.2006 р. № 16, від 09.06.2006 р. № 212, від 18.09.2006 р. № 453:
1.1. Підпункт 1.2 пункту 1 викласти у наступній редакції:
«1.2. Департаменту комунальної власності Одеської міської ради відповідно до діючого законодавства України в піврічний термін вжити заходів щодо реєстрації за територіальною громадою м. Одеси в особі Одеської міської ради права комунальної власності на об’єкти нерухомого майна, зазначені у підпункті 1.1 цього рішення».
1.2. Пункт 2 викласти у наступній редакції:
«2. Департаменту комунальної власності Одеської міської ради, виконавчим органам та комунальним підприємствам Одеської міської ради, у віданні яких знаходяться відповідні об’єкти комунальної власності, забезпечити доступ до об’єктів, зазначених у підпункті 1.1 цього рішення, та провести розрахунки за виконану роботу».

2. Внести наступні зміни до рішень виконавчого комітету Одеської міської ради „Про реєстрацію об’єктів комунальної власності м. Одеси» від 15.11.2006 р. № 631, від 08.02.2007 р. № 20, від 22.02.2007 р. № 109, від 19.04.2007 р. № 365:
2.1. Абзац підпункту 1.1 пункту 1 викласти у наступній редакції:
«1.1. Провести технічну інвентаризацію об’єктів нежитлового фонду комунальної власності:».
2.2. Підпункт 1.2 пункту 1 викласти у наступній редакції:
«1.2. Департаменту комунальної власності Одеської міської ради відповідно до діючого законодавства України в піврічний термін вжити заходів щодо реєстрації за територіальною громадою м. Одеси в особі Одеської міської ради права комунальної власності на об’єкти нерухомого майна, зазначені в підпункті 1.1 цього рішення».
2.3. Пункт 3 викласти у наступній редакції:
«3. Департаменту комунальної власності Одеської міської ради, виконавчим органам та комунальним підприємствам Одеської міської ради, у віданні яких знаходяться відповідні об’єкти комунальної власності, забезпечити доступ до об’єктів, зазначених у підпункті 1.1 цього рішення, та провести розрахунки за виконану роботу».

3. Внести наступні зміни до рішень виконавчого комітету Одеської міської ради „Про реєстрацію об’єктів комунальної власності м. Одеси» від 14.06.2007 р. № 554, від 22.08.2007 р. № 923:
3.1. Пункт 1 викласти у наступній редакції:
«1. Департаменту комунальної власності Одеської міської ради відповідно до діючого законодавства України в піврічний термін вжити заходів щодо реєстрації за територіальною громадою м. Одеси в особі Одеської міської ради права комунальної власності на об’єкти нерухомого майна згідно з додатком до цього рішення».
3.2. Пункт 3 викласти у наступній редакції:
«3. Департаменту комунальної власності Одеської міської ради, виконавчим органам та комунальним підприємствам Одеської міської ради, у віданні яких знаходяться відповідні об’єкти комунальної власності, забезпечити доступ до об’єктів, зазначених у додатку до цього рішення, та провести розрахунки за виконану роботу».

4. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 22.04.2008 р. № 486 „Про реєстрацію об’єктів нерухомості колишнього комунального підприємства «Одесводоканал», виклавши пункт 1 у наступній редакції:
«1. Департаменту комунальної власності Одеської міської ради відповідно до діючого законодавства України в піврічний термін вжити заходів щодо реєстрації за територіальною громадою м. Одеси в особі Одеської міської ради права комунальної власності на об’єкти нерухомого майна згідно з додатком до цього рішення».
5. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 29.07.2008 р. № 931 „Про реєстрацію об’єктів комунальної власності м. Одеси», виклавши пункти 1, 2 у наступній редакції:
«1. Департаменту комунальної власності Одеської міської ради відповідно до діючого законодавства України в піврічний термін вжити заходів щодо реєстрації за територіальною громадою м. Одеси в особі Одеської міської ради права комунальної власності на об’єкти нерухомого майна згідно з додатком до цього рішення.
2. Департаменту комунальної власності Одеської міської ради, виконавчим органам та комунальним підприємствам Одеської міської ради, у віданні яких знаходяться відповідні об’єкти комунальної власності, забезпечити доступ до об’єктів, зазначених у додатку до цього рішення, та провести розрахунки за виконану роботу».

6. Внести наступні зміни до рішень виконавчого комітету Одеської міської ради „Про реєстрацію об’єктів комунальної власності м. Одеси» від 24.06.2009 р. № 717, від 22.09.2009 р. № 960:
6.1. Підпункт 3.2 пункту 3 рішення виключити.
6.2. Пункти 4, 5 викласти у наступній редакції:
«4. Департаменту комунальної власності Одеської міської ради відповідно до діючого законодавства України в піврічний термін вжити заходів щодо реєстрації за територіальною громадою м. Одеси в особі Одеської міської ради права комунальної власності на об’єкти нерухомого майна згідно з переліком, вказаним в пункті 1 цього рішення.
5. Департаменту комунальної власності Одеської міської ради, виконавчим органам та комунальним підприємствам Одеської міської ради, у віданні яких знаходяться відповідні об’єкти комунальної власності, забезпечити доступ до об’єктів, зазначених у додатку до цього рішення, та провести розрахунки за виконану роботу».

7. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 23.04.2009 р. № 418 „Про внесення змін до рішень виконавчого комітету Одеської міської ради «Про реєстрацію об’єктів комунальної власності м. Одеси», виклавши підпункт 4.2 пункту 4 рішення у наступній редакції:
«4.2. Департаменту комунальної власності Одеської міської ради відповідно до діючого законодавства України в піврічний термін вжити заходів щодо реєстрації за територіальною громадою м. Одеси в особі Одеської міської ради права комунальної власності на нежилу будівлю громадської вбиральні, розташованої на пляжі «Ланжерон» (№ 3)».

8. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 18.08.2009 р. № 939 „Про затвердження переліку пам’яток, що знаходяться в комунальній власності територіальної громади м. Одеси», виклавши пункт 4 рішення у наступній редакції:
«4. Департаменту комунальної власності Одеської міської ради відповідно до діючого законодавства України в піврічний термін вжити заходів щодо реєстрації за територіальною громадою м. Одеси в особі Одеської міської ради права комунальної власності на об’єкти нерухомого майна згідно з переліком, вказаним в пункті 1 цього рішення».

9. Внести наступні зміни до рішень виконавчого комітету Одеської міської ради „Про реєстрацію об’єктів комунальної власності м. Одеси» від 27.10.2009 р. № 1080, від 25.02.2010 р. № 36, від 10.06.2010 р. № 258, від 29.07.2010 р. № 410, від 16.02.2012 р. № 51:
9.1. Пункт 3 рішення виключити.
9.2. Пункти 4, 5 вважати пунктами 3, 4 відповідно та викласти їх у наступній редакції:
«3. Департаменту комунальної власності Одеської міської ради відповідно до діючого законодавства України в піврічний термін вжити заходів щодо реєстрації за територіальною громадою м. Одеси в особі Одеської міської ради права комунальної власності на об’єкти нерухомого майна згідно з переліком, вказаним в пункті 1 цього рішення.
4. Департаменту комунальної власності Одеської міської ради, виконавчим органам та комунальним підприємствам Одеської міської ради, у віданні яких знаходяться відповідні об’єкти комунальної власності, забезпечити доступ до об’єктів, зазначених у додатку до цього рішення, та провести розрахунки за виконану роботу».
9.3. Пункт 6 вважати пунктом 5.

10. Контроль за виконанням цього рішення покласти на в.о. першого заступника міського голови Шаламая К.І.

Міський голова О. Костусєв

Керуюча справам и Т. Герасименко

Вик.: Поздняков

АДМИНУСЛУГИ
Далее РЕГИСТРАЦИЯ
В ОДЕССЕ

Далее

14 июля - 25 августа
конкурс субъектов малого
и среднего бизнеса

Далее 18 июля - 31 августа
выставка С. Скоробогатова 
«Ностальгический бриз»

Далее 22 июля 19:00 
Горсад. Концерт The Klezmatics из Нью-Йорка

Далее 27 августа 10:00
    С Е С С И Я

Далее  31 июля 11:00 
И С П О Л К О М

Далее 26 июня - 7 августа
Выставка 
«В. Кабаченко. 
Необарокко. Experience»

Далее до 1 августа 
фотовыставка «Автографы Победы»

Далее до 5 сентября 
фотовыставка «На Дерибасовской хорошая погода, на Брайтон-Бич опять идут дожди»

Далее 16 -18 сентября 
выставка 
«Мир металла-2014»

Далее До 15 ноября
прием заявок 
на соискание  премии
«Українська книжка року»

Далее
Г Р А Ф И К
приема граждан

Далее ПРАВИЛА ПОВЕДЕНИЯ в чрезвычайных ситуациях
Далее ПОМОЩЬ АРМИИ.
Приезжающим из Крыма и восточных регионов Украины

Далее конкурс идей и проектов «Памяти репрессированных»
Далее В Ы Б О Р Ы
Далее Выставки и ярмарки
в Одессе в 2014 году
предложения по сотрудничеству

Далее К А Л Е Н Д А Р Ь
событий и фестивалей

Далее ПРОЕКТ ГЕНПЛАНА
Далее Обсуждение проекта Концепции реформирования местного самоуправления
Далее Обсуждение проекта
Закона Украины

«О внесении изменений в Конституцию Украины (относительно децентрализации власти)»

Далее Перечень участков к продаже на земельных аукционах
Далее ИНВАЛИДАМ
работа транспорта
информационные материалы

Далее Защита прав интеллектуальной собственности
Далее ДОСТУПНОЕ ЖИЛЬЕ
Далее ДОСТУП К ПУБЛИЧНОЙ
ИНФОРМАЦИИ

Далее А Д М И Н У С Л У Г И
Далее Молодежный совет
Далее ЦЕНТР ЗАНЯТОСТИ
ТРУДОУСТРОЙСТВО
переподготовка кадров

Далее ПОСОБИЯ/ВЫПЛАТЫ
Далее Cбор средств на памятный знак «Детям войны»
Далее П Р О Е К Т Ы
решений горсовета

Далее ПРОЕКТЫ
решений исполкома

Далее Т А Р И Ф Ы
Далее Пенсионный фонд Украины в районах Одессы
Далее Сбор средств
на Дом Руссова

Далее ЗАЩИТА ПРАВ
ПОТРЕБИТЕЛЕЙ

Далее