This version of the page http://www.harchovyk.com/content (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-20. The original page over time could change.
Статті
Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
ГоловнаСтатті
Пошук за тегами
Пошук за тегами
Пошук тега:
261 - всього тегів у розділі
Вся інформація, яка містить тег:
Рис

Популярні теги активного розділу
  • обладнання холодильне1
  • прес84
  • молоко82
  • хліб180
  • сік51
  • тістоміс17
Шукайте інформацію за тегами розділів:

Всі теги торгового майданчика 649
Всі теги каталогу учасників 474
Всі теги новин 239
Всі теги статей 261
Рубрикатор
Рубрикатор
Виставки
Виставки
"INPRODMASH / UPAKOVKA 2014"

09-11 вересня 2014 р.

23 Міжнародна спеціалізована виставка обладнання і технологій для харчової промисловості,
Україна, Київ, Виставковий Комплекс "АККО Інтернешнл"
"Індустрія пива і безалкогольних напоїв - 2014"

24-26 вересня 2014 р

ХХI Міжнародна Спеціалізована Виставка,
м.Київ ВЦ "КиївЕкспоПлаза" (вул. Салютна, 2-Б)
«Олійно-Жирова Індустрія»

24–26 вересня 2014 р.

Міжнародна спеціалізована виставка ,
м.Київ ВЦ "КиївЕкспоПлаза" (вул. Салютна, 2-Б)
"Fast Food - Індустрія швидкого харчування - 2014»

24-26 вересня 2014 р

Міжнародна Спеціалізована Виставка,
м. Київ ВЦ "КиївЕкспоПлаза" (вул. Салютна, 2-Б)
"SWEETS & BAKERY Ukraine/Ласощі 2014"

7 - 9 жовтня 2014 р.

Міжнародна спеціалізована виставка кондитерської та хлібопекарської промисловості,
Україна, Київ, Виставковий Комплекс "АККО Інтернешнл"
Комплексне забезпечення лабораторій

14-16 жовтня 2014 року

VII Міжнародний форум,
ВЦ «КиївЕкспоПлаза» (Україна, м. Київ, вул. Салютна, 2-б)
WorldFood Ukraine

28 - 30 жовтня 2014 р.

«МВЦ» Броварський проспект 15, Київ, Україна ,
XVIІ міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв
 
Пошук
Пошук
1 2 3 4 ... 32   наступна>
25.06.2014р.

Заквашувальні культури для сирів Паста Філата

Сири Паста Філата (з чедеризацією і термомеханічною обробкою сирної маси) дуже популярні серед гурманів і затребувані в сучасній кулінарії. Досвідчені сировари знають, що важливою складовою в приготуванні якісного «витягнутого» сиру є використання відповідної закваски.

 
09.01.2014р.

«PSS SVIDNIK a.s.»: Захищаємо репутацію, тестуючи продукцію

Словацька компанія «PSS SVIDNIK a.s.» вже понад 40 років успішно працює на міжнародному ринку м'ясоперербки. На сьогодні, підприємство понад 90% своєї продукції постачає компаніям з країн Західної, Східної Європи і Азії.

 
10.07.2014р.

Надої збереже пастеризатор

Усі добре знають, що молоко – це важливе джерело поживних речовин, вітамінів, мікро- і макроелементів. Однак цей продукт має властивість швидко псуватись. Як його правильно зберігати і переробляти? Таке питання нині особливо непокоїть фермерів, бо вирішення цієї проблеми дасть їм шанс бути не лише виробниками, а й продавцями молока, тобто сприятиме успішності бізнесу. Щоб збільшити тривалість зберігання молока, його треба охолоджувати або пастеризувати з використанням спеціальних пристроїв. Одним з них є міні-пастеризатор «FJ 15» австрійського виробника «Franz Janschitz GesmbH», який на вітчизняному ринку пропонує компанія «ЛКЛ-7».

 
25.06.2014р.

Запакований – означає захищений

Хліб – це один із тих продуктів, які почали запаковувати найпізніше. Така ситуація склалася в основному через те, що виробники не хотіли витрачати зайві кошти на пакування. Але останніми роками споживачі почали віддавати перевагу хлібові в упаковці. Та й виробники розуміють, що це – ще один вид реклами, який забезпечує впізнаваність їхнього продукту серед інших.

 
20.06.2014р.

Цукрові заводи вироблятимуть газ?

Нещодавно відбулася зустріч міністра агрополітики і продовольства Ігоря Швайки з представниками цукрової галузі, у результаті якої було підписано Меморандум між Міністерством аграрної політики і продовольства України та Національною асоціацією цукровиків України «Укрцукор».

 
04.04.2014р.

Новые возможности вашего производства

Успешные игроки мясной индустрии постоянно наращивают конкурентное преимущество перед своими оппонентами. Один из способов вырваться вперед — внедрение или модернизация системы мониторинга, учета и контроля производственных циклов, которые позволяют ускорить процессы на производстве, увеличить рентабельность, снизить либо полностью исключить ошибки сотрудников, иметь полную и детализированную картину производства.

 
04.04.2014р.

Консистенция спредов как показатель их качества

Спреды, позиционируемые на рынке как продукты здорового питания, призваны частично заменить сливочное масло и быть к нему максимально приближенными по потребительским свойствам. Спреды обладают повышенной биологической ценностью и диетическими свойствами за счет лучшей сбалансированности жирнокислотного состава путем увеличения содержания ненасыщенных и жирных полиненасыщенных кислот. Использование растительных жиров позволяет снизить калорийность и содержание холестерина в продукте. Перед производителями спредов стоит непростая задача: создать качественный продукт с заданным составом, требуемыми структурно-реологическими показателями и высокими потребительскими свойствами.

 
16.03.2014р.

Міні-заводи для розвитку виробництва

Нині дедалі ширше практикують переробку сільськогосподарської продукції на міні-заводах. Розвиток малих м'ясопереробних виробництв вирішує кілька важливих проблем, зокрема, забезпечення сільського населення м'ясними продуктами і своєчасну переробка худоби вимушеного забою. Та й будівництво міні-заводів набагато дешевше, і ввести їх у експлуатацію можна швидше, ніж великі м'ясокомбінати. Такі зручні-міні заводи пропонує компанія «Лакта-Сервіс».

 
07.02.2014р.

Попит на печі «J4» – по усьому світу

У грудні в Чехії було підбито підсумки діяльності компаній, які працюють у різних галузях промисловості країни. Нагороди керівникам на урочистому вечорі вручив особисто президент країни Мілош Земан.

 
30.12.2013р.

З АПК «Технологія PLUS» можна облікувати все

Як відомо, надійний і докладний облік усіх видатків і витрат є запорукою ефективного виробництва, слугує важливим джерелом інформації про технологічні процеси, використання ресурсів, одержані результати тощо. Способів підвищення ефективності нині на ринку дуже багато. Найчастіше для цього скорочують витрати: від закупівель матеріалів за найнижчими цінами до зменшення заробітної плати персоналу і його скорочення.

 
30.12.2013р.

Хліб зі смолою – це смачно

Протягом багатьох років роботи на ринку інгредієнтів для харчової промисловості компанія «Новоконтакт» не лише задовольняє різноманітні потреби підприємств України, а й активно розвиває нові напрями, впроваджує концептуально нові продукти, які дають змогу вирішувати на виробництві надзвичайно складні завдання.

 
30.12.2013р.

Актуальність – класика, або просто смачно

Класична музика, мелодія, гра, книга та їжа. Якщо до музики, гри і мелодії можна швидко підібрати сотню відповідних мотивів, то класична їжа – це перелік з не більше ніж десяти яскравих прикладів. Як і класична мелодія, що складається лише із семи простих нот, класична їжа – це мелодія, що складається із простих і зрозумілих продуктів.

 
26.12.2013р.

Фінські традиції якості

Забій тварин треба здійснювати згідно з правилами передзабійного ветеринарного огляду і ветеринарно-санітарної експертизи м'яса і м'ясних продуктів, затвердженими наказом Державного департаменту ветеринарної медицини України. Однією із основних вимог цих правил є встановлення сучасних модульних боєнь, які пропонує фінська компанія «KOMETOS OY».

 
28.11.2013р.

Еволюція прагне до круглих форм

Лінійка ультрасучасних хлібопекарських печей Revent, користується успіхом та попитом у пекарнях усього світу, і вже не одне десятиліття перебуває на передовій технологічного прогресу. В даний час наші новітні розробки направлені на удосконалення цього вже високого стандарту. Дозвольте представити вашій увазі круглу піч.

 
08.10.2013р.

Надоцтова кислота (НОК) – вибір майбутнього

На сьогодні багато виробничих компаній харчової промисловості переконалися у доцільності використання дезінфектантів, основою яких є надоцтова кислота. Ця кислота ефективна проти бактерій, вiрусів, дріжджів та плісняви.

 
07.10.2013р.

Торрічеллієва порожнеча як умова для виробництва

Людина, як і решта живих істот, не може існувати без повітря. Відправляючись у космічну подорож (туди, де володарює вакуум), вона бере зі собою принаймні найважливішу складову повітря – кисень. Тож чи означає це, що людині у її практичній діяльності не потрібен вакуум? Потрібен, так само як високі й низькі температури, без яких неможливе виробництво тієї чи іншої продукції, як і високий тиск, котрий, наприклад, перетворює м’який графіт на найтвердіший мінерал – алмаз. Неможливе сучасне високотехнологічне виробництво й без вакууму, який створюють за допомогою спеціального обладнання.

 
07.10.2013р.

Хліб краще пакувати

Експерти відзначають в Україні превалювання полімерних матеріалів для пакування хліба (85–95% ринку). Однак нині на багатьох регіональних ринках ПЕ-пакети мають серйозного конкурента – стретч-плівку, що охоплює близько 15% ринку. Близько 5% припадає на термоусадні плівки. ПЕ й стретч дешеві й прості у використанні. Сприяє поширеності такого пакування і те, що багато хлібозаводів функцію фасування виробленого хліба покладають саме на роздрібну торгівлю. ПП вирізняється, зокрема, тим, що суттєво продовжує термін зберігання продукту, – це важливо для підприємств, які працюють на міжрегіональному рівні. Крім того, на ПП добре наносити друк, що актуально при виведенні на ринок брендованих продуктів. Тому саме йому віддають перевагу великі хлібозаводи. А в перфоровані пакети з CAST-плівки можна запаковувати гарячий хліб.

 
23.08.2013р.

Євроінтеграційні тенденції українського хлібного ринку

У вересні в Івано-Франківську вп’яте відбудеться ярмарок-виставка «Свято хліба». На цьому заході представники галузі зможуть продемонструвати найкращі вироби, новинки асортименту, а також поспілкуватися з колегами, партнерами, обговорити найактуальніші тенденції ринку, проблеми галузі тощо.

 
21.08.2013р.

Обладнання родом з України

Серед виробників обладнання для харчової промисловості вирізняється компанія «УХЛ-Маш». Як розповів нам Олександр Пенкісович, керівник напряму підприємства, успішній роботі сприяє високоякісна технологічна база.

 
20.06.2013р.

Системна інтеграція – необхідність для сучасної промисловості.

Успішний розвиток сучасного бізнесу залежить від прогресивного бачення перспектив і використання актуальних підходів. Перед керівниками підприємства стає безліч завдань і широкий спектр питань ефективного управління. Виникає необхідність аналізу даних, у певний відрізок часу, для відстежання змін технологічного процесу, послідовності роботи й кінцевого результу. Динамічні зміни ринку диктують необхідність технологічних і технічних удосконалень. Впровадження системи інтеграції допоможе розв'язати цей і багато інших питань.

 
1 2 3 4 ... 32   наступна>
 


Останні новини
Останні новини
Китайський ринок має хороші перспективи для української молочки - думка
18.07.2014р.

Швидкорослий китайський ринок молочної продукції...

В Україні дорожчають яйця та курятина
18.07.2014р.

Оптові ціни на курячі яйця станом на 15 липня...

Білоруські цукерки та молочку Україна обклала митом
17.07.2014р.

Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі вирішила...

У новому сезоні в Україні вироблять 1,8 млн т цукру - Мінагропрод
17.07.2014р.

Виробництво цукру з буряка нового врожаю в Україні...

Загальний урожай зернових і олійних складе 77,8 т - ААА
16.07.2014р.

Консалтингове агентство ААА збільшило прогноз...

 
 Реклама: | ежедневник а5 . За сколько сейчас можно телефон купить в киеве, сенсорный iphone 5?
Елітний пакет порталу Реклама на порталі Комерційні новини та статті на порталі Карта сайту
При використанні матеріалів посилання на www.harchovyk.com (для інтернет ресурсів з гіперссилкою) обов'язкове.
Новини
Статті
Торговий майданчик
Каталог учасників
Пакети порталу
Реклама на порталі
Реклама в газеті
Передплата газети
Теги
© 2008—2014 HARCHOVYK.com. Всі права захищені.
Контактна інформація
Реклама на порталі
RSS-канали порталу
Створення сайту - Веб-студія “Бренд-А”