This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/career (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-18. The original page over time could change.
Вакансії / Віннер Автомотів - Ford, Land Rover, Volvo, Porsche / Форд, Ленд Ровер, Вольво, Порше

Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти Книга рекордів
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс та запчастини Запис до сервiс центру



 

Вакансії

Ми раді вітати Вас на сайті “Віннер Автомотів”!

Наше завдання - надавати виключно якісний продукт та надзвичайний рівень обслуговування кожного дня та кожному, хто довіряє та поважає нас.

Головна ціль “Віннер Автомотів” та наших співробітників особисто – це стати лідером серед дилерів автомобільного бізнесу. Ми - на шляху досягнення цього завдяки відданій та тяжкій праці і прихильності кожного співробітника Компанії.

Керівництво компанії "Віннер Автомотів" високо цінує своїх спiвробiтникiв, віддаючи належне соціальному захисту персоналу, професійному росту та заохоченню людей через органiзацiю семiнарiв та тренiнгiв, а також проведення конкурсів на визначення кращих менеджерів по різних напрямках роботи.

Особлива увага приділяється формуванню згуртованого колективу, тому доброю традицією стала органiзацiя святкових заходів з приводу днів народження працiвникiв, національних свят та корпоративних ювілеїв.

Для інформування персоналу про розвиток та досягнення компанiї виходить внутрiшня корпоративна газета . Для співробітників щоденно працює чудовий сучасний фітнес зал та створені  максимально зручні умови для роботи – просторий офіс і сучасна офісна техніка.

В компанії “Віннер Автомотів” ми прагнемо визнавати внесок всіх співробітників.

Вакансії

ТОВ “Віннер Автомотів” є роботодавцем, що надає персоналу рівні можливості при прийомі на роботу.

Найм на роботу та переведення з посади на посаду в Компанії здійснюється лише на основі та за результатами професійного конкурсного відбору.

Кандидати та співробітники Компанії не дискримінуються в працевлаштуванні на жодній з підстав, що не пов’язані з критеріями праці: раса, соціальна приналежність, сексуальна орієнтація, політичні переконання, національність, релігія, вік, стать, походження та інвалідність.

Загальнi вимоги до кандидатiв:

  • закiнчена вища освiта
  • досвiд роботи за спецiальнiстю щонайменше 2 роки
  • знання англiйської мови
  • володiння українською мовою
  • енергiйнiсть, цiлеспрямованiсть
  • вмiння працювати як самостiйно, так i в командi
  • високий рiвень етики

Компанiя пропонує:

  • цiкаву роботу у великiй та вiдомiй стабiльнiй компанiї, яка з успiхом веде бiзнес в Українi
  • прекрасну робочу атмосферу
  • реальнi можливостi для розвитку та кар'єрного зростання
  • привабливий компенсацiйний пакет

Надiшлiть, будь ласка, своє резюме на електронну адресу:  cv@winnerauto.ua
Обов'язково вкажiть у "subject line" назву вакансiї, на яку Ви подаєте резюме.

Бажаємо успiхiв!

Ми будемо раді бачити Вас частиною нашої прогресивної команди. Ми віримо в те, що Ви можете зробити свій внесок до виконання наших цілей та успіху і розділити нашу прихильність до Компанії.

м.Київ
пр-т Московський, 24д