This version of the page http://navlux.luxena.com/LicenseCE (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-18. The original page over time could change.
НавЛюкс - актуальная навигационная карта Украины для автомобильных GPS-навигаторов Garmin

До Стартової Сторінки
Новини
НавЛюкс Трафік
НавЛюкс Android
НавЛюкс CE
Придбати ліцензію в магазині
Повідомити про помилку або POI на карті
Питання та відповіді
Дилерам (дистрибуция НавЛюкс)
 
 

ЛІЦЕНЗІЙНА УГОДА НА ВИКОРИСТАННЯ КАРТИ NAVLUX CE

Загальні положення

Ця ліцензійна угода (далі – Угода) визначає умови використання навігаційної карти NavLux CE (далі – Карта), правовласниками якої є ТОВ «Луксена Софт» та ТОВ «Навіоніка» (далі – Правовласник). Будь-яка особа, яка використовує Карту у будь-який спосіб (далі – Користувач), беззастережно приймає Угоду в повному обсязі. Якщо Користувач не приймає умови Угоди в повному обсязі - Користувач не має права використати Карту в жодних цілях. Використання Карти з порушенням або невиконанням будь-якої з умов Угоди заборонене. Використання Карти на умовах і способами, не передбаченими Угодою, можливо тільки на підставі окремої угоди з Правовласником.

Права на Карту

Ця Угода не є угодою про продаж. Карта, а також усі переробки, виправлення, модифікації, доповнення, оновлення, удосконалення і пов'язана з нею технічна, експлуатаційна і/або інша документація не призначені для продажу, є і залишаються винятковою власністю Правовласника. Усі права на інтелектуальну власність (у тому числі необмежені, авторські права, комерційну таємницю, товарні знаки, та інші) є власністю виключно Правовласника. Угода не передає Користувачеві права на Карту, а лише надає обмежене право на використання, яке підлягає відміні, у разі порушення будь-якої з умов Угоди. Жодне з вказаного в Угоді не підтверджує відмову Правовласника від прав на інтелектуальну власність.

Права Користувача

Правовласник надає Користувачеві, а Користувач отримує, індивідуальне, невиняткове і таке, що відкликається, обмежене право на використання Карти лише відповідно до умов цієї Угоди. Користувач може використати Карту на GPS навігаторі, сумісному з картою НавЛюкс СЕ, для унікального номера якого Правовласником наданий код реєстрації, та на GPS навігаторах, заявлених виробником як сумісні з SD-картою, для унікального номера якої Правовласником наданий код реєстрації. За винятком використання в об'ємах і у способи, прямо передбаченими Угодою, Користувач не має права змінювати, дешифрувати і виконувати інші дії з Картою, з метою вилучення з неї інформації, створювати похідні твори з використанням Карти, а також здійснювати (дозволяти здійснювати) інше використання Карти. Користувач не має права поширювати Карту у будь-який спосіб і у жодних цілях.

Гарантії та обмеження відповідальності

Карта надається за принципом "як є", без жодних гарантій, що виражені або маються на увазі, у тому числі неявних гарантій комерційної цінності і придатності для конкретних цілей Користувача. Користувач використовує Карту на свій власний ризик і несе відповідальність, у тому числі, але не виключно, за ефективність, точність і результат використання Карти. Використання Карти, за жодних обставин, не може бути підставою і/або виправданням порушення чинного законодавства, і усю відповідальність за порушення законодавства, пов'язане з використанням Карти, несе Користувач. Правовласник не гарантує відповідності Карти вимогам Користувача, а також того, що функціонування Карти буде безперервним, безпечним та відбуватиметься без помилок, і ніщо з вказаного не може бути приводом для притягнення до будь-якої відповідальності Правовласника. Правовласник не несе відповідальності за збитки або витрати (реальні чи можливі), що виникли у зв'язку з Картою, її використанням або неможливістю використання, а також будь-якої протиправної дії Користувача відносно третіх осіб, або третіх осіб відносно Користувача, пов'язаних з використанням Карти. Правовласник не несе відповідальності за неможливість самостійного встановлення Карти Користувачем.

Нові версії Карти

Правовласник залишає за собою право вносити будь-які зміни в нові версії Карти, а також змінювати системні вимоги для встановлення і використання Карти, без повідомлення про це Користувача. Правовласник не гарантує сумісності нових версій Карти з приладом Користувача. Правовласник залишає за собою право на власний розсуд змінювати терміни і умови, у тому числі і фінансові, надання нових версій Карти. Нові версії Карти можуть поширюватися з іншою ліцензійною угодою. Встановлюючи нову версію Карти, Користувач приймає умови ліцензійної угоди, що надається зі встановлюваною версією.
 
 
Garmin (R), Luxena (R), Navionika (R) are a registered trademarks of Garmin Ltd, Luxena Ltd, Navionika Ltd respectively. Garmin (R), Luxena (R), Navionika (R) є зареєстрованими знаками Garmin Ltd, ТОВ “Луксена Софт”, ТОВ “Навіоніка” відповідно.
 
ТОВ "Луксена Софт" © Luxena Software Company
служба підтримки користувачів +380 (44) 585 77 23, звернутись по e-mail