This version of the page http://www.presa.ua/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-17. The original page over time could change.
Державне підприємство по розповсюдженню періодичних видань "Преса"
ПРО ПІДПРИЄМСТВО
ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА
ПОСЛУГИ ТА ТАРИФИ
КОНТАКТИ
ВКЛЮЧЕННЯ ДО КАТАЛОГУ
КАТАЛОГИ
ПЕРЕДПЛАТА ON-LINE
ДЕРЖАВНІ ЗАКУПІВЛІ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
    КНИГИ РФ
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
Держспецзв’язку
УДППЗ Укрпошта
Видавці України



НОВИНИ ПОШТОЮ





Проведення технічних робіт

Шановні передплатники! В зв’язку з проведенням технічних робіт з оновлення корпоративного сайту, починаючи з 16.07.2014 р. до 22.07.2014 передплачувати пресу в режимі on-line буде неможливо.


Здійснити передплату Ви можете за тел. (044) 289-04-13 або e-mail: pod_korp@presa.ua

З 22.07.2014 роботу сайту буде повністю відновлено в новому форматі та дизайні.

Будемо раді продовжити співпрацю та чекаємо на Ваші замовлення

НАШІ НОВИНИ

Термін приймання передплати на українські періодичні видання на 2014 рік подовжено

17.06.14

Державне підприємство по розповсюдженню періодичних видань «Преса» повідомляє, що передплата на ІІ півріччя на періодичні видання України триватиме до 19 червня! А це значить, що у Вас ще є час, щоб передплатити Ваші улюблені видання на півроку!
Здійснити передплату на періодичні видання за каталогами ДП «Преса» можна у будь-якому поштовому відділенні України або скориставшись послугою «Передплата on-line» на нашому сайті. На Вас чекають широкий спектр видань, доступні ціни та зручна доставка за вказаною Вами адресою.
Чекаємо на Ваші замовлення!



Увага! «Дні передплатника» у відділеннях УДППЗ Укрпошта» в період передплатної кампанії на ІІ півріччя 2014 рік

27.05.14

Пропонуємо скористатися можливістю продемонструвати продукцію Вашого видавництва та заохотити громадян до передплати на ІІ півріччя 2014 року різноманітними акціями та унікальними можливостями, підвищуючи таким чином популярність власних видань та позитивно впливаючи на тиражі.

Графік проведення днів передплатника.



10 квітня розпочинається передплата на періодичні видання на ІІ півріччя 2014 року.

10.04.14



27.03.20

З 9 квітня по 13 квітня 2014 року ДП «Преса» братиме участь у ІV Міжнародному Фестивалі «Книжковий Арсенал», що відбудеться у Національному культурно-мистецькому і музейному комплексі «Мистецький Арсенал» (станція метро «Арсенальна», вул. Лаврська, 10-12, Київ).

У минулому році кожний день фестивалю «Книжковий Арсенал» був насичений цікавими подіями, акціями, виставку відвідало багато киян та гостей міста. У виставці прийняли участь понад 100 видавництв та 60 гостей із Європи. В рамках фестивалю на 10 майданчиках у Мистецькому Арсеналі відбувалася насичена програма подій для дітей і дорослих: презентації нових книг, зустрічі з авторами, автограф-сесії зірок української та світової літератури, майстер-класи й дискусії, яскрава програма подій для дітей та батьків, виставки art book, коміксів, книжкової ілюстрації та графіки, поетичні читання, спеціальна вечірня літературно-музична програма, благодійні акції зі збору книжок для дитячих лікарень та інтернатів.
У цьому році організатори міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал» обіцяють ще більш цікаву програму подій та акцій. Пропонуємо прийняти участь у виставці, скориставшись послугами нашого підприємства з представлення та просування періодичних видань під час виставок.
Більш детальну інформацію можна дізнатися в розділі «ПОСЛУГИ та ТАРИФИ» - «РЕКЛАМА», або у відділі маркетингу за тел. 248-78-08. Запрошуємо всіх бажаючих.



Архів новин