This version of the page http://pon.org.ua/dosvid (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-17. The original page over time could change.
Досвід » Профспілка працівників освіти і науки України
 
 
 

Спеціальні тарифи для викладачів, вчителів, студентів та учнів
 
«    Липень 2014    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

Головна » Досвід

Новий посібник для сприяння та захисту фундаментальних прав працівників
24 грудня 2013
    Український профспілковий рух сьогодні зіштовхується з багатьма труднощами і проблемними питаннями.
    Міжнародна організація праці разом із профспілками країни працювали з метою підвищення спроможності профспілок у веденні колективних переговорів на різних рівнях, для сприяння і реалізації Міжнародних стандартів праці в щоденній практиці зокрема та основних цінностей МОП взагалі.

Категорія: Новини, Досвід, Методичні матеріали Детальніше
 
Шляхи підвищення ролі колективно-договірного регулювання: засідання робочої групи профспілок, роботодавців і влади
6 листопада 2013
    5 листопада цього року у Будинку спілок відбулося перше засідання тристоронньої робочої групи з підготовки пропозицій щодо підвищення ролі колективно-договірного регулювання трудових відносин та поширення сфери застосування Галузевих угод. Група була створена на виконання п.14.1 Плану заходів НТСЕР на 2013 рік із реалізації пріоритетних напрямів діяльності Національної ради на 2013-2015 роки.
    У засіданні взяли участь представники влади, роботодавців та профспілок, зокрема, Міністерства соціальної політики України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Державної служби статистики України, Федерації роботодавців України.
Категорія: Новини, Досвід Детальніше
 
Україна – Франція: спільний семінар освітянських профспілок
29 жовтня 2013
    29 жовтня 2013 року у рамках річної міжнародної кампанії «Об’єднаймося заради якісної освіти», яку розпочав Інтернаціонал Освіти, Профспілка працівників освіти і науки України провела спільний українсько-французький семінар.
    Темами спілкування делегацій були питання освіти України та Франції, діяльність профспілок у країнах, захист прав педагогів, інформаційна складова роботи організацій.
Категорія: Міжнародна діяльність, Досвід, Навчання Детальніше
 
Семінар голів контрольно-ревізійних комісій Профспілки та членів ЦРК
22 жовтня 2013
    22 жовтня у м. Тернопіль розпочав роботу семінар голів ревізійних комісій Кримського республіканського комітету, Київської міської ради, обласних організацій Профспілки працівників освіти і науки України та членів центральної ревізійної комісії.
    Відкрив роботу семінару заступник Голови Профспілки Сергій Романюк, який наголосив на важливості навчання в умовах стрімкої зміни фінансової документації та законодавчих актів.
Категорія: Новини, Навчання Детальніше
 
Практичний аспект правового навчання: підбиваючи підсумки Школи
10 жовтня 2013
    10 жовтня у Пущі-Водиці Школа практичного досвіду фахівців Правової служби Профспілки завершила свою роботу.
    Активний тон навчанню задали заступник головного правового інспектора праці Федерації профспілок України Ірина Сидоряк та старший науковий співробітник Академії педагогічних науки Тетяна Ремех, які провели тренінг за темою «Особливості здійснення громадського контролю за додержанням законодавства про працю в установах та закладах освіти. Організація діяльності правових та громадських інспекторів праці: правові та організаційні аспекти».
Категорія: Правовий захист, Досвід, Навчання Детальніше
 
Розпочала роботу Школа фахівців Правової служби Профспілки
8 жовтня 2013
    8 жовтня 2013 року розпочала свою роботу щорічна Школа практичного досвіду фахівців Правової служби Профспілки.
    Отримати нові знання, обговорити новини законодавства, обмінятися досвідом роботи зібралися юрисконсульти, правові інспектори праці Кримської республіканської, обласних, Київської та Севастопольської міських організацій Профспілки працівників освіти і науки України.
    Урочисто-діловим моментом стало відкриття школи, який провели Голова Профспілки освітян Георгій Труханов, заступник голови Федерації профспілок України Сергій Кондрюк, заступник Голови Профспілки Сергій Романюк.
Категорія: Правовий захист, Досвід, Навчання Детальніше
 
Ефективно і практично: заступники поділилися досвідом роботи
26 вересня 2013
    26 вересня завершив роботу семінар заступників голів обласних організацій Профспілки, що розпочався 23 вересня у м. Гурзуф АР Крим.
    Усі дні навчань були досить насиченими, поєднували лекційно-аудиторну роботу, практичні елементи із змістовним дозвіллям.
Категорія: Новини, Досвід, Навчання Детальніше
 
Нарада заступників голів обкомів Профспілки
24 вересня 2013
    23 вересня 2013 року стартувала нарада заступників голів Кримської республіканської, обласних, Київської та Севастопольських міських організацій Профспілки працівників освіти і науки України.
    Захід відбувається відповідно до плану роботи.
Категорія: Новини, Досвід, Навчання Детальніше
 
Молодіжна зайнятість в Україні: аналіз профспілок
27 серпня 2013
    Виклики, які стоять перед молодою людиною, яка йде у доросле трудове життя, можливі відповіді на них та шляхи подолання основних проблем зайнятості в державі аналізували та обговорювали учасники дводенної зустрічі експертів, яка відбулася у Будинку спілок напередодні Дня Незалежності України.
Категорія: Новини, Студентські питання, Досвід Детальніше
 
Обов’язкові медичні огляди: основні аспекти їх проходження працівниками навчальних закладів
12 серпня 2013
    Основами законодавства України про охорону здоров’я, Законами України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» та «Про захист населення від інфекційних хвороб», зокрема, встановлено, що з метою охорони здоров’я населення організуються профілактичні медичні огляди ряду категорій громадян, професійна чи інша діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення і може спричинити поширення інфекційних захворювань, виникнення харчових отруєнь, а також працівників, зайнятих на важких роботах і на роботах зі шкідливими або небезпечними умовами праці, військовослужбовців.
Категорія: Інформація про найважливіші події, До відома регіонів, Охорона праці, Методичні матеріали Детальніше
 

 
Адреса перебування ЦК Профспілки
01042, м. Київ, бульвар Дружби народів, 5
Тел.: (044) 528-80-62
E-mail: profspilka.osv@gmail.com

Ініціатива Інтернаціоналу Освіти

Затверджено обсяги державного замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів
Парламент ухвалив новий Закон «Про вищу освіту»
Парламентські слухання щодо законодавчого забезпечення розвитку науки – відбудуться 2 липня 2014 року
Схвалено Рекомендації парламентських слухань – «Доступність та якість загальної середньої освіти: стан і шляхи поліпшення»
Призначено академічні стипендії Кабінету Міністрів України

 
 
 





Погода
Погода у Києві

волог.:

тиск:

вітер:

 
       Профспілка працівників освіти і науки України © 2009-2013