This version of the page http://www.factor.ua/social/insidesocial/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-17. The original page over time could change.
Внутрішня соціальна політика - ФАКТОР
УКР
РУС
ENG
Соціальні проекти
Внутрішня соціальна політика
Проект «Фактор - суспільству»
Проекти в галузі освіти

Внутрішня соціальна політика

Сьогодні команда фахівців корпорації «Фактор» за правом вважається однією з найкомпетентніших та наймотивованіших на ринку, що є результатом політики, здійснюваної у сфері роботи з персоналом, і служить фактором, що сприяє формуванню подальших успіхів і досягнень корпорації.

Кадрову політику ВКК «Фактор» спрямовано не лише на залучення кваліфікованих фахівців, а й на постійну підтримку їх високого професійного рівня. Для цього в корпорації розроблено систему внутрішньокорпоративного навчання.  Велику кількість освітніх програм націлено не тільки на підвищення рівня професійних знань працівників, а й на вироблення необхідних менеджерських знань та навичок.Топ-менеджери корпорації беруть участь у семінарах і тренінгах з вироблення стратегії, командоутворення, постановки завдань та оцінки діяльності працівників.

Необхідною складовою внутрішньої соціальної політики ВКК «Фактор» є розвиток корпоративної культури, що об'єднує працівників корпорації в єдину команду, формує єдине розуміння місії та цілей, поставлених перед корпорацією, а також мотивує працівників до їх досягнення. Комплекс заходів щодо розвитку корпоративної культури включає акції з заохочення найкращих працівників, корпоративні заходи, спрямовані на заохочення здорового способу життя, внутрішні PR-акції.

Корпоративна Спартакіада ВКК «Фактор» збирає усіх любителів активного відпочинку та спортивного азарту. Цікава програма, змагання, в яких кожен може проявити як власну спортивну підготовку, так і ерудицію, та, звичайно, цінні призи, не залишають байдужими активних учасників змагань і вболівальників. У підсумку, пройшовши вогонь, воду й мідні труби, співробітники дійсно відчувають почуття єднання – команди.

Новорічні вечори - одна з найстаріших традицій корпорації. Тут кожен може виявити повною мірою свої творчі й організаторські здібності й виступити в найнесподіванішому амплуа. Збираючи рекордну кількість учасників у зростаючих рік у рік залах, корпоративні новорічні свята стали найулюбленішою традицією всіх працівників корпорації.

Екскурсії, поїздки та подорожі як частина корпоративної культури також популярні в «Факторі». Наші співробітники відвідують мальовничі куточки Україна — знайомляться з природою Криму, а також з унікальними пам'ятками культури та архітектури Слобожанщини.

Система матеріального й нематеріального стимулювання робітників заснована на принципі оцінки ефективності діяльності кожного робітника та його внеску в загальний успіх корпорації. На щорічній церемонії нагородження, що проходить у День народження корпорації «Фактор», кращі робітники одержують Почесні грамоти й Подяки як свідчення гідного визнання їхніх заслуг перед корпорацією. Вищою нагородою ВКК «Фактор» є почесний знак «Золотий Фактор». Підстави й порядок нагородження визначаються «Статутом нагород і звань корпорації». Статут і Кодекс корпоративної етики є інструментами підвищення корпоративної культури суб'єктів корпорації всіх рівнів.

Важливу соціальну функцію у ВКК «Фактор» виконують корпоративне видання — газета «Республіка ФАКТОР» і корпоративний сайт, що також є складовими корпоративної культури корпорації та виконують командоутворюючу та мотивуючу функції.

Розуміючи, що важливо не тільки приділяти належну увагу розвитку й задоволенню культурних і естетичних потреб робітників, але й створювати їм умови для ефективної та результативної роботи, корпорація пропонує своїм працівникам соцпакет і програми нематеріального стимулювання. Соцпакет включає гарантовані виплати, а також додатковий набір пільг і послуг для робітників, таких, як матеріальна допомога на оздоровлення, у зв'язку з народженням дитини та ін. Профспілкова організація корпорації надає працівникам санаторно-курортні путівки для оздоровлення, дитячі путівки в літні табори. Працівники робочих спеціальностей забезпечуються спецодягом з корпоративною символікою. Обов'язкові новорічні подарунки дітям співробітників, якими, крім традиційних солодощів, є й кращі книги Видавництва «Пелікан», також стали доброю традицією корпорації.

Додатково про переваги роботи у корпорації можна прочитати тут. 




Сайти корпорації «Фактор»:

Сьогодні у корпорації успішно працюють понад 1500 фахівців кількох десятків професій.

Книги видавництва «Віват» – дипломанти міжнародних книжкових виставок, неодноразові переможці конкурсів «Форум видавців» та «Книжковий дивосвіт України».
Copyright © 2004–2014 ООО НПП «Фактор».
Створено у Screen Interactive
Головний офіс:
Україна, 61002, м. Харків,
вул. Сумська, 106-а.

Тел./факс: (057) 719-41-09
E-mail: pr@factor.ua
Зворотний зв’язок
Всі контакти
Copyright © 2004–2014 Адреса: Україна, 61002, м. Харків,вул. Сумська, 106-а.
Тел./факс: (057) 719-41-09