This version of the page http://24tv.ua/home/showNews.do?programi&videoMenuId=3 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-16. The original page over time could change.
Відео - Програми
Підписка на новини дає унікальну можливість читати тільки ті новини, які Ви хочете бачити!
За замовчуванням усі новини будуть відображатись в розділі Мої новини,
а також, на Ваш вибір, в одному з запропонованих сервісів.
Зберегти налаштування
Для подальшої зміни способу отримання Моїх новин зайдіть в налаштування свого профілю.
Коментарі доступні для наступних соцмереж:
  • НОВИНИ
  • УКРАЇНА
  • СВІТ
  • БЛОГИ
  • ФУТБОЛ 24
УКР РУС
LIVE
Вхід
ОНЛАЙН
НОВИНИ
Україна
Шустер Live
Підсумки
Крим.Реалії
Світ
Спорт
Шоу-біз
Технології
Життя
Крупним планом
Персона
Економіка
Випуск новин
Фото дня
ПРОГРАМИ
Спортивні
Пізнавальні
Більше програм

ПРОГРАМИ

Слідкувати

День в історії
35 років тому п'ятим президентом Іраку став диктатор Саддам Хуссейн
16 липня 1979 Саддама Хуссейна обрали новим президентом Іраку.
06:35
Інновації
У Дубаї зведуть комплекс Mall of the World, США представили електричні ролики
Новий комплекс Mall of the World площею 4,46 км кв. збудують у Дубаї. Американські розробники представили "розумні" електроролики. Британець обладнав телевізор камерою та системою розпізнавання посмішок, – у новаціях сьогодні.
15.07.14 23:00
Нова тема
Енергетики ДТЕК допомагають правоохоронцям патрулювати вулиці міст
У звільнені від терористів міста і райони Донеччини поступово повертається мир та спокій. Правопорядок разом із міліцією допомагають підтримувати працівники місцевих підприємств.
15.07.14 20:40
Нова тема
На Донбасі відновлюють подачу води та електроенергії
У звільнених районах Донбасу фахівці відновлюють подачу води та електроенергії. Так, на Донеччині в ремонтних роботах задіяно 40 оперативних бригад та майже півсотні спецтехніки ДТЕК Донецькобленерго. Працювати доводиться у складних умовах.
15.07.14 10:06
День в історії
8 років тому світ почав активно користуватися новою соціальною мережою — Твіттер
15 липня 2006 року відкрито для вільної реєстрації американську соціальну мережу "Твіттер". Міжнародний безкоштовний сервіс мікроблогінгу, що дає змогу публічно обмінюватись короткими повідомленнями в просторах інтернету.
15.07.14 06:40
Інновації
Альтернатива традиційному походу по магазинах ˜— шопінг-клуб
Світ стає все більш динамічним. І чи існує альтернатива традиційним походам по магазинах? Так, існує, запевняють у компанії Le Boutique. Для цього, кажуть її фахівці, достатньо зареєструватися на сайті і одразу користуватися усіма перевагами закритих шопінг-клубів.
15.07.14 00:11
Легенди Львова
Легенди Львова: Високий Замок — найвища точка Львова
Високий Замок це цілий комплекс пам'яток. Тут і парк "Високий замок", який засновували у 1835 році, городище давньоруського міста Львова, грот і скульптури левів, і власне рештки Високого замку, який був збудований в 13 столітті під керівництвом Галицько-Волинського князя Лева на Замковій горі.
14.07.14 23:22
Історія революцій
Нескорений Махно — ікона анархістів та революціонерів ХХ століття
Анархія – мати порядку. Цьому гаслу Нестор Махно слідував упродовж усього свого життя. Навіть помираючи в Парижі, у вигнанні, без вірних товаришів, він залишився таким ж нескореним, як і під час громадянської війни.
14.07.14 22:24
Мундіаль
Мундіаль: Сколарі — єдиний наставник, команди якого тричі грали у півфіналі Мундіалю
Лише одному тренеру вдавалося тричі виводити свою команду до четвірки претендентів на титул. І рекорд цей установлений на цьогорічному Мундіалі. Ім’я рекордсмена – Луїс Феліпе Сколарі.
14.07.14 21:55
Нова тема
10-й батальйон територіальної оборони Житомирщини відбув на Схід
Десятий батальйон територіальної оборони Житомирщини відбув на схід України. Голова Житомирської облдержадміністрації Сидір Кізін особисто проконтролював відправку батальйону та оцінив стан готовності військових до участі у врегулюванні ситуації на Сході.
14.07.14 20:10
Нова тема
Заслужений тренер України поділився порадами з молоддю
Гроші мають працювати, переконані в компанії TeleTrade. Проте, щоб отримати бажаний результат - потрібно наполегливо йти до своєї мети, не стояти на місці та постійно розвиватися.
14.07.14 19:20
Нова тема
Інформаційний тиждень відкриє Австралія
Економічний календар цього тижня насичений публікаціями важливих показників. І в умовах доволі напруженої геополітичної ситуації в різних точках світу, динаміку торгів валютних пар визначатиме стан і перспективи економік провідних країн. Розпочне інформаційний тиждень Австралія. Зокрема, буде опубліковано протокол наради центробанку щодо грошово-кредитної політики.
14.07.14 10:00
Мундіаль
Рекорд Клозе. Німець побив рекорд ЧС на своєму останньому Мундіалі
Місяць тому йому виповнилось уже 36. Поважний вік як для футболіста, тим паче для нападника. Не секрет, що Мундіаль в Бразилії - останній для німецького голеадора Мірослава Клозе.
13.07.14 23:31
Матч дня
Матч дня. Німеччина проти Аргентини
Будь-яку людину, яка навіть дуже поверхнево цікавиться футболом, нині безумовно цікавить, хто виграє фінальну дуель чемпіонату світу.
13.07.14 09:02
День в історії
84 роки тому розпочався перший в історії ЧС з футболу під егідою FIFA
13 липня 1930 року розпочався перший в історії чемпіонат світу з футболу під егідою FIFA. Місцем проведення змагань обрали Уругвай. Причин було декілька.
13.07.14 06:11

1 2 3 4 5 6 7 8 9
 

ТЕМИ ДНЯ

АТО

Найактуальніші кадри 15 липня: у Сніжному обвалився будинок, в Слов'янську затримали в.о. мера   Терористи вже четверту добу обстрілюють з "Граду" українських військових поблизу селища Ізварине  Біля Луганська провели артобстріл установками "Град"   

ГОЛОВНІ НОВИНИ

Головні події 15 липня: аварія в московському метро та бомбардування Сніжного Внаслідок обстрілу з “Граду” в Амвросіївці загинуло 8 спецназівців, — Бірюков    Порошенко закликав ЄС завтра “продемонструвати сильну позицію” 

УКРАЇНЦІ В ПОЛОНІ РФ

Європейський суд розглядає справу Савченко як пріоритетну [Документ] Українське посольство в Росії збирає кошти для потреб Савченко  Головні події 14 липня: Бойовики обстріляли житлові райони Луганська та збили український літак 

Якщо Ви виявили помилку на сайті, повідомте нам про це