This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/company/about_us (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-14. The original page over time could change.
Менеджмент / Віннер Автомотів - Ford, Land Rover, Volvo, Porsche / Форд, Ленд Ровер, Вольво, Порше

Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти Книга рекордів
Компанія
Про компанію Менеджмент Місія та цінності Податковий статус
Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс та запчастини Запис до сервiс центру



 
Компанія

Менеджмент

Директор Олександр Смирнов

Закінчив Національний Авіаційний Університет, має вищу технічну освіту, інженер за фахом. Ще навчаючись в Університеті, почав працювати консультантом з продажу автомобілів Ford в автосалоні СП "Віннер Київ".
Олександр дуже наполегливо підвищував свої професійні навички та незабаром був визнаний кращим консультантом. Після 1 року роботи в компанії зацікавився позицією керівника відділу по роботі з корпоративними клієнтами і, пройшовши конкурсний відбір та співбесіду з генеральним директором, обійняв цю посаду. Складним завданням було розбудувати відділ, підвищити продажі та завоювати долю ринку, але після чотирьох років наполегливої праці показники продажів Ford корпоративним клієнтам було збільшено в 8 разів. Компанія здобула 11,2% долі ринку корпоративних продажів у Києві за результатами 2007 року.
В березні 2007 року, пропрацювавши в компанії 5-ть років, з них 4-ри на посаді керівника відділу, Олександр здобув посаду директора з продажу автомобілів Ford, Volvo, Land Rover , Jaguar та корпоративних продажів Ford. У 2007 та 2008 роках автомобільна індустрія України досягла найвищих висот і компанія «Віннер Автомотів» мала максимальні продажі у своїй історії, але з жовтня 2008 року з початком всесвітньої кризи головним завданням було гідно та професійно розставити пріоритети, зменшити витрати і максимально сфокусуватись на тому, що тяжкою працею та наполегливістю потрібно пережити складні часи.
У травні 2011 року в компанії відбулися певні структурні зміни та Олександр отримав пропозицію продовжити справу свого керівника і наставника Петра Рондяка, який очолював компанію з 2002 року на посаді директора Віннер Автомотів. Нова посада для Олександра Смирнова – це цікавий виклик, безліч ідей та, як завжди, дуже багато роботи.

Фінансовий директор Сергій Войнелович

Вищу освіту здобув на економічному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка за спеціальністю «Фінанси», здобувши кваліфікацію магістра економічних наук. Професійну діяльність він розпочав у 2004 році на посаді фахівця з економічних питань в компанії, яка займалася реалізацією та обслуговуванням сільськогосподарської техніки. У 2007 році він обійняв посаду фінансового менеджера агропромислового напрямку Холдингової компанії. Знайомство Сергія з компанією Віннер відбулося у 1999 році, коли він вперше разом з батьком відвідав автосалон Віннер Форд на вул. Артема, 25. Однією з перших думок, яка промайнула після відвідин автосалону та проведення тест-драйву, була: «Яка чудова робота у продавця автомобілів! Маєш можливість їздити на новенькому гарному Форді. Я теж хочу працювати в цій компанії!»
І у жовтні 2008 року Сергій розпочав шлях у Winner на посаді фінансового контролера Віннер Імпортс. Працюючи у злагодженому колективі Імпортера, розділяючи Цінності компанії та натхненний Місією компанії, він з впевненістю виконував поставлені перед ним задачі. У вересні 2013 року Сергій отримав пропозицію від Керівництва компанії очолити фінансове відділення одного з найбільших дилерських центрів в Україні  - компанії «Віннер Автомотів».

Директор з продажу Володимир Тригуба

Володимир здобув вищу освіту закінчивши Тернопільську Академію Народного Господарства за спеціальністю економіст.
Свій професійний шлях на «Віннері» він розпочав у 2004 році. На самому початку кар’єри Володимир працював як інтерн з менеджменту. Вже за рік наполегливої праці він обійняв позицію консультанта з продажу автомобілів у відділі продажу Land Rover, де здобув відмінний досвід у роботі із клієнтами, надаючи їм якісний рівень обслуговування.
Починаючи з 2006 року, Володимир займав керівні посади в компанії, набуваючи управлінський досвід. Спочатку він здобув позицію заступника керівника відділу продажу автомобілів Land Rover. Та у 2007 році він отримав пропозицію обійняти посаду керівника даного відділу. Майже 4 роки Володимир успішно керував відділом та під час роботи наполегливо підвищував професійні знання та навички. У 2010 році він здобув звання MBA від Києво-Могилянської бізнес-школи (KMBS). З 2011 року по 2013 рік Володимир очолював відділення Ягуар Україна на посаді бренд-директора Ягуар. Ця позиція поєднувала в собі як імпортерські, так і дилерські функції.
Початок січня 2014 року зустрів Володимира новим викликом – він отримав пропозицію від Керівництва компанії обійняти посаду директора з продажу автомобілів Ford, Volvo, Jaguar, Land Rover та корпоративних продажів Ford компанії «Віннер Автомотів», яка  відкриває перед Володимиром чудові можливості проявити набуті управлінські та організаторські здібності.

Директор з персоналу Юлія Авдєєва

В 1994 році закінчила Київський Університет Шевченка за спеціальністю викладач та перекладач польської та сербо-хорватської мов. Під час навчання пройшла стажування (з відзнакою) у найпрестижніших навчальних закладах Польщі – Краківському Ягеллонському Університеті та Католицькому Університеті м. Люблін. Під час іннагурацій представляла українських студентів на міжнародних навчаннях. Мови завжди були її захопленням. В подальшому Юлія вдосконалювала англійському мову, навчаючись у різних мовних школах, та оволоділа певним рівнем німецької мови. Розпочала свою кар`єру в Міністерстві освіти Києва на посаді перекладача. Під час офіційних візитів дипломатичних представників України та Польщі здобула гарний досвід у перекладацькій діяльності. Після цього вдало продовжила свою роботу на посаді помічника голів правлінь – з початку ДАК «Хліб України», а згодом у Держрезерві України.
На початку 2003 року Юлія приєдналась до команди Віннер в Україні на посаді асистента Генерального директора «Віннер Автомотів». Розуміючи, що люди – це основний здобуток компанії, та, прагнучи зробити якнайбільше для компанії в цьому напрямку, у 2008 році Юлія перейшла на посаду фахівця з персоналу. В липні 2009 року Юлія отримала пропозицію обійняти посаду директора з персоналу «Віннер Автомотів», що є для неї чудовою нагодою вдало використати свій досвід та проявити організаторські здібності у якості керівника.
У вільний час Юлія із задоволенням подорожує, щоразу відвідуючи нові, невідомі для неї куточки світу. Також вона має спортивні захоплення – це художня гімнастика та гірські лижі.

Директор відділення післяпродажного обслуговування Андрій Філіпеня

Закінчив Національний Технічний Університет «КПІ» в 2005 році та отримав диплом інженера-механіка. В 2010 році завершив навчання в Steinbeis University Berlin SHB IBR та отримав ступінь MBA Global Master of Business Administration.
Кар‘єру в автомобільному бізнесі почав з посади слюсаря з ремонту автомобілів, деякий час працював приймальником на сервісі вантажних автомобілів, після чого очолив відділ гарантії. В 2003 році був запрошений на роботу до офіційного партнера MAN Nutzfahrzeuge AG де очолював відділ сервісу та займався розвитком дилерської мережі обслуговування вантажних автомобілів.
В компанію «Віннер Автомотів» прийшов на початку 2005 року на посаду керівника відділу сервісу Ленд Ровер, Вольво, Ягуар. За час роботи в компанії «Віннер Автомотів» очолювані відділи в декілька разів збільшили об‘єми з продажу робіт та запасних частин. В березні 2012 року отримав пропозицію від керівництва компанії очолити відділення післяпродажного обслуговування.

Керівник відділу реклами та PR Наталія Доільніцина

У 2001 році закінчила Національну Академію Управління, має ступінь магістра в галузі фінансового менеджменту. За 11 років своєї кар'єри у сфері реклами та маркетингу працювала у різних галузях бізнесу, адже переконана, що лише таким чином можна отримати різнобічний досвід і стати справжнім професіоналом.
Працювала в якості маркетинг-директора в журналі l`Officiel, еккаунт-директором в рекламному агентстві, де вела міжнародних клієнтів Gallaher Ukraine (Sobranie), Elite (Elite Fort), GlaxoSmithKline (Sebidin, Energin). Була головним редактором журналу «Сезони моди». Три роки займала позицію маркетинг-директора в компанії «Ліга-Інвест», де займалася просуванням таких брендів як Naf Naf, InWear / Matinique, Minelli, Marella, Laurel. Має досвід управління роздрібною компанією в сегменті «жіночий одяг і аксесуари» (мережа магазинів «А. Тан»).
Головними рисами свого характеру вважає динамічність, легкість сприйняття, відкритість до всього нового і бажання досягти найвищого результату в професії, якою займається. Любить керувати спортивними машинами, віддає перевагу механічній коробці передач. Закінчила курси екстремального водіння.
«Мені здається, що можливість працювати у «Віннер Автомотів» - це як витягти щасливий лотерейний квиток. Мені ще не доводилося бачити компаній, в яких би високий
професіоналізм і відпрацьовані до дрібних нюансів бізнес-процедури так природно поєднувалися б із людяністю і легкістю у спілкуванні. Здається, співробітників компанії об'єднує відчуття того, що в цьому світі немає нічого неможливого: треба лише поставити чітку мету і докласти максимум зусиль задля її досягнення».

З будь-яких питань загального характеру звертайтесь за адресою info@winnerauto.ua

м.Київ
пр-т Московський, 24д