This version of the page http://ua.sberbank.ua/strategy/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-14. The original page over time could change.
Стратегія
Про Банк Банк сьогодні Стратегія

Стратегія

Дочірній Банк Сбербанку Росії в Україні як частина міжнародної мережі Сбербанку Росії  визначає свою мету і завдання у цілковитій відповідності зі стратегічними планами і пріоритетами Сбербанку Росії. Тому наша стратегія роботи в Україні побудована на усвідомленні всього масштабу завдань і відповідальності, що стоять перед Сбербанком Росії  як найбільшою фінустановою в Центральній і Східній Європі.

Головне завдання, яке ставить перед собою і колективом керівництво СБЕРБАНКУ РОСІЇ - стати за п'ять років одним із кращих банків у світі як за показниками фінансової ефективності, так і в першу чергу з точки зору якості послуг, що надаються нашим клієнтам. За своїми масштабами і термінами реалізації це завдання є дуже амбітним і в багатьох аспектах не має аналогів у міжнародній практиці.

Дочірній Банк Сбербанку Росії в Україні  повною мірою бере участь у реалізації стратегії Сбербанку Росії, використовуючи позитивний ефект синергії, застосовуючи досвід і технології міжнародної мережі Сбербанку.

Наша стратегія націлена на органічне зростання, побудову високотехнологічного, клієнтоорієнтованого, конкурентоспроможного універсального Банку з диверсифікацією бізнесу в усіх напрямках.

Стратегічні цілі Банку:

  • увійти в топ-10 найбільших банків України;
  • досягти частки 3,9% в активах банківської системи до 2019 року;
  • закласти основи конкурентоздатної клієнтоорієнтованої корпоративної культури;
  • сформувати ефективну організаційно-функціональну і функціонально-технологічну моделі Банку;
  • стати високотехнологічним банком, лідером в галузі застосування банківських технологій;
  • побудувати широку мережу ефективних відділень.

Найважливішим елементом стратегії розвитку Банку є впровадження на всіх рівнях і у всіх частинах нашої організації Виробничої Системи Сбербанку (ВСС) - ідеології постійного вдосконалення та розвитку. ВСС базується на інструментаріях LEAN (бережливе виробництво) і 6 Sigma, які неодноразово довели свою ефективність у світовому масштабі. Спільне застосування сукупності цих інструментів дозволяє Сбербанку Росії  безперервно оптимізувати і раціоналізувати свої бізнес-процеси, постійно підтримувати здатність до відновлення і самовдосконалення, а також формувати ціннісні установки співробітників.

Банк прагне зробити ефективність і якість справою кожного співробітника, залучити всіх без винятку в щоденний процес покращення своєї роботи, відчути себе активними учасниками процесу розвитку фінустанови, а не просто пасивними виконавцями.

Ми впевнені, що успішна реалізація нашої стратегії дозволить і надалі підтримувати випереджаючі по відношенню до банківської системи країни в цілому динамічні показники росту і розвитку.