• Україна УКР
  • Україна ENG
  • Україна РУС
  • Про компанію
  • Наші послуги
  • Галузі
  • Кар´єра
  • Новини і публікації
  • Освітній центр
  • Контакти
  • Публікації
  • Новини
  • Прес-релізи
  • Календар заходів
 


 

Новини і публікації

Як погана логістика заважає українським аграріям вийти на міжнародні ринки


14 лип. 2014

Витрати українських аграріїв на логістичну і транспортну складову перевищують аналогічні витрати європейських і американських компаній. Це знижує конкурентоспроможність української с / г продукції на світових ринках. Як можна зменшити витрати і збільшити ефективність транспортної системи українського АПК?

Ісламське фінансування - 3 речі, які вам варто дізнатися


11 лип. 2014

Кредити МВФ та ЄБРР, залучення фінансів шляхом випуску державних облігацій, прямі цільові кредити - це далеко не всі можливі шляхи отримання фінансування. Наприклад, що ви знаєте про ісламські інвестиції? В Україні даний вид фінансування маловідомий і практично не використовується, проте його потенціал, як показує досвід європейських країн, досить високий. У даній статті ми розповімо про головні особливості ісламського інвестування та про його перспективи в Україні.

Бізнес-форум у Харкові: що буде з бізнесом після впровадження реанімаційних реформ?


8 лип. 2014

У Харкові пройшов міжнародний бізнес-форум під назвою "Україна 2014. Стратегічне бачення: можливості та виклики". Компанія Baker Tilly (Україна) виступила офіційним партнером заходу.

Кіпр посилює контроль


7 лип. 2014

Податкове законодавство капризне і вимагає до себе постійної уваги з боку платників податків. Щоб бізнес був сильним, конкурентним і мав можливості розвитку, він повинен відповідати всім нормам податкового законодавства з урахуванням останніх змін. Про які зміни варто знати, власникам, які ведуть бізнес на Кіпрі?

Особливості ісламського фінансування - можливості і перспективи для українського бізнесу


7 лип. 2014

5 книг про особисті фінанси, які важливо прочитати кожному за версією Business Insider


4 лип. 2014

Думаєте, у поводженні з грошима немає нічого складного? Чому ж досі в світі публікується величезна кількість книг з порадами про те, як витратити, зберегти і примножити гроші? Хоча б деякі з цих рад варто поступово вивчати кожному.

Опубліковано звіт про прозорість діяльності компанії за 2013


4 лип. 2014

На сайті компанії у спеціальному розділі опубліковано наш перший річний Звіт з прозорості за 2013 рік. Мета цього звіту - розкрити наші фінансові показники та інформацію про наші освітні проекти та соціальні ініціативи, познайомити користувачів звіту з нашою командою фахівців та методами роботи. Ми намагалися показати усі аспекти діяльності компанії, розказати про наші плани та досягнення.

Публікація доповіді Рустама Вахітова та Іллі Свердлова в престижному щорічному збірнику статей від IFA


4 лип. 2014

У щорічному збірнику статей IFA "Cahiers de droit fiscal international" була опублікована доповідь, подготволена спільно Рустамом Вахітовим та Іллею Свердловим. Доповідь присвячена розвитку аутсорсингу в Україні.

Агротенденціі: настав час другої революції у сфері вирощування рису


2 лип. 2014

Фермерам варто знати, що сьогодні на полях Азії вже повномасштабно відбувається друга рисова революція. Однак цього разу мова йде не про декілька магічних сортів зернових, а про пристосування існуючих видів насіння до різного клімату. У перспективі вона буде такою ж успішною, як і попередня, і допоможе тим фермерам, які змушені вести сільське господарство на неродючих грунтах, зруйнованих повенями, посухами і високої засоленістю.

Помилки топ-менеджменту, які бізнес не пробачає


1 лип. 2014

Кращі помилки - це ті, які не мають наслідків. У випадку з великими компаніями помилки топ-менеджменту приховати майже неможливо, але прорахувати ймовірність збитку цілком реально. У цій статті ми зібрали кілька прикладів тих помилок, яких повинен уникати будь топ-менеджер і власник компанії.

Що потрібно знати, залучаючи до роботи експата


25 черв. 2014

Часто при виході на новий для себе ринок компанії вважають, що їм потрібен фахівець із-за кордону. Іноді без них дійсно не обійтися, а іноді це накручена потреба. Як вирішити, чи потрібні вам іноземні фахівці і що треба знати, наймаючи їх на роботу?

6 IT-рішень, які допоможуть підвищити ефективність бізнесу


24 черв. 2014

Компанія Netflix займає 5 місце в рейтингу найбільш інноваційних компаній 2014 року за версією Fast Company. Майкл Кайл, IT-директор Netflix, із задоволенням ділитися секретами успіху, зокрема, дає слушні поради щодо застосування хмарних технологій в компанії.



« назад