This version of the page http://www.roda.ua/ukr/showrooms/service/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-11. The original page over time could change.
RODA - Сервіс

Ви задумалися над придбанням кухні. Це відповідальний крок. Ви створюєте простір, який повинен Вас надихати, бути надійним і функціональним.

Перша зустріч.

Ви вирішили ближче познайомитися з сучасними кухнями RODA. Ви переконаєтеся, що з компанією РОДА ви отримаєте прекрасну якість і функціональність у власному будинку.

Наші співробітники, які є професійними сертифікованими фахівцями, консультуватимуть Вас з моменту першої зустрічі з Вами до повного Вашого задоволення встановленою у Вас удома кухнею.

Аналіз переваг.

Всі фахівці салонів кухонь RODA пройшли обов'язкову сертифікацію на відповідність своїй посаді і знання продукту.

Наш менеджер разом з Вами проаналізує Ваш простір для майбутньої кухні, ергономічні і естетичні характеристики приміщення. Це допоможе надалі уникнути незадоволення, що Ви про щось забули або не врахували в своєму проекті.

Попередній проект

Гармонізація стилю Вашої квартири і майбутньої кухні, поза сумнівом, є відправною крапкою в розробці проекту. Розроблений проект задовольнятиме всім уявленням про сучасну кухню, відповідатиме основним умовам ергономіки простору для Вашого комфорту.

Конструктив

Проект Вами схвалений, тепер час нашої другої зустрічі. Щоб виключити будь-які неточності в проекті, наші технічні фахівці самі проведуть всі необхідні виміри Вашого приміщення. Професіонали відзначать всі нерівності і виступи, щоб врахувати їх в конструктиві Вашої сучасної кухні. Після чого Ви можете готуватися до зустрічі з Вашою новою сучасною кухнею RODA.

Встановлення кухні

Як тільки процес виготовлення буде підходити до фінальної стадії, наш відділ логістики обов'язково зв'яжеться з Вами, щоб Ви мали можливість підготуватися і розрахувати свій час. Ви завжди можете бути впевнені у якості наших послуги, незалежно від об'єму робіт. Адже наше головне завдання – щоб Ви залишилися задоволені Вашою сучасною кухнею RODA на довгі роки!

  • Сервіс
  • Пошук салонів