Виходячи із унікального симбіозу бізнес-школи та католицького університету (єдиного для усього пост-радянського простору, але поширеного для західного світу бізнес-освіти) Львівська бізнес-школа опирається на міжнародність як основу до побудови школи, з фокусом на особистісний розвиток кожного учасника програм та подій.  

Належність до мережі католицьких університетів, при яких є кращі бізнес-школи світу дає нам особливі можливості міжнародної співпраці, яких не має в інших українських бізнес-шкіл. Наші підходи до cтруктури програми Executive МВА та інших продуктів виходять з міжнародного досвіду та наповнюються кращим українським практичним досвідом.

Місія LvBS

Формування відкритої спільноти лідерів, яка ефективно і відповідно до міжнародних стандартів будує результативну систему та якісну культуру управління шляхом поєднання і розвитку прикладних знань, практичних навичок, фахових компетенцій, загальнолюдських і професійних цінностей.

LvBS - це школа з європейськими цінностями та підходами, яка розвиває відкриту і відповідальну бізнес-спільноту. Наша ціль сприяти розвитку візіонерів, які будуть проактивно будувати українське бізнес-середовище, а не реагувати на точкові потреби.

Цінності LvBS

  • Розвиток особистості
  • Відповідальність за результат та шляхи його досягнення
  • Постійне вдосконалення та культура якості
  • Відкритість до різноманітності та пошана до культурного середовища

Пріоритетність розвитку бізнес-освіти, спрямованої на виховання відповідальних підприємців, а не лише на розвиток ефективних управлінців, визнали на міжнародному рівні у виданні Financial Times у статті про LvBS «Blending ethics and expertise».

Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS):

  • реалізує 1,5-річну програму Key Executive MBA для власників бізнесу, які прагнуть особистого розвитку і вдосконалення;проводить корпоративні програми управлінського розвитку та професійні навчальні програми, які допомагають керівникам та топ-менеджерам компаній розвинути професійні та персональні навички та компетенції;веде консалтингові проекти організаційного розвитку;
  • напрацьовує та створює інтелектуальний капітал та привносить нові ідеї розвитку бізнесу в Україну (статті, подкасти, інтерв'ю, дослідження);
  • проводить щорічно близько 35 подій (з них 12 - у рамках життя Спільноти бізнес-школи): конференції, кафе-семінари, майстер-класи, круглі столи, обговорення і навчальні програми, участь у яких беруть понад 1000 учасників;
  • реалізує 1,5 річну магістерську програму MSc in Innovations and Entrepreneurship для випускників бакалаврату незалежно від напрямку першої освіти.
  • проводить унікальну у Східній Європі програму MSc in Technology Management для ІТ-фахівців, які прагнуть поглибити свої знання в галузі управління, краще зрозуміти бізнес та стратегії розвитку продукту і набути навичок міжособистісного спілкування.

Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) є членом наступних міжнародних організацій: Ceeman (Асоціація розвитку менеджменту країн Центральної та Східної Європи), BMDA (Балтійська асоціація розвитку менеджменту).