This version of the page http://adm.km.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-09. The original page over time could change.
Хмельницька обласна державна адміністрація ... Офіційна сторінка

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Повідомлення
Життя Хмельниччини протягом ІІ кварталу

Згідно з регламентом, Хмельницька облдержадміністрація здійснює щорічне та щоквартальне планування своєї діяльності, спрямованої на виконання завдань, визначених Президентом України, Кабінетом Міністрів України, галузевими та регіональними програмами.
08 07 2014
Докладніше ...


За І півріччя 2014 року Держфінінспекція в Хмельницькій області провела 671 контрольний захід
У результаті цього виявлено порушень, які призвели до втрат матеріальних та фінансових ресурсів, на суму 18,4 млн. гривень.
Завдяки зусиллям фінінспекторів області підприємства, установи та організації забезпечили відшкодування збитків на 9 млн. грн., в результаті чого до місцевого бюджету надійшло 1 млн. грн., а до державного – 500 тис. гривень.
07 07 2014
Докладніше ...


Довідка про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 1 липня по 7 липня 2014 року.
1. Надзвичайні ситуації:
- за тиждень НС не зареєстровано;
2. За оперативними даними, які надійшли до кризового центру ОДА:
- протягом тижня загинуло 15 людей та травмовано (госпіталізовано) 14 людей;
- від початку року загинуло 266 людей (у 2013 році – 212), +25%, 371 людину - травмовано (у 2013 –290), +28%, в т.ч. 52 дитини ( у 2013 –33),+58%.
07 07 2014
Докладніше ...


7 липня – День працівника природно-заповідної справи
Щорічно 7 липня в Україні відзначається професійне свято – День працівника природно-заповідної справи.
Враховуючи вагомий внесок працівників природно-заповідної справи у збереження та відновлення біологічного і ландшафтного різноманіття, розвиток територій та об'єктів природно-заповідного фонду України Президентом України підписано Указ „Про День працівника природно-заповідної справи”.
07 07 2014
Докладніше ...


Довідка про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 23 червня по 30 червня 2014 року.
1. Надзвичайні ситуації:
- за тиждень НС не зареєстровано;
2. За оперативними даними, які надійшли до кризового центру ОДА:
- протягом тижня загинуло 16 людей та травмовано (госпіталізовано) 18 людей;
2.1. Пожежі:
- протягом тижня зареєстровано 20 пожеж, загинула 1 людина;
02 07 2014
Докладніше ...


Інформація щодо виконання основних показників місцевих бюджетів області за I півріччя 2014 року
У I півріччі поточного року в області досягнуто позитивної тенденції щодо виконання місцевих бюджетів.
Зокрема. Забезпечено виконання місцевих бюджетів по доходах загального фонду на 106,0 відсотків до показників, затверджених місцевими радами. У порівнянні із відповідним періодом минулого року обсяг доходів загального фонду бюджетів області зріс на 26,4 млн.грн. або 3,4 відсотка і склав 813,9 млн.гривень.
02 07 2014
Докладніше ...


Бережімо природу від вогню!
З настанням сухої та спекотної погоди, для запобігання виникненню пожеж Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації звертається до всіх мешканців краю з проханням утриматися від розпалювання багать під час прогулянок, спалювання залишків сухої рослинності та стерні.
02 07 2014
Докладніше ...


Оголошено конкурс «Українська книжка року»!
Державний комітет телебачення і радіомовлення України інформує про прийом заявок для участі в конкурсі на здобуття щорічної премії Президента України «Українська книжка року».
01 07 2014
Докладніше ...


Довідка про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 16 червня по 22 червня 2014 року.
1. Надзвичайні ситуації:
- за тиждень НС не зареєстровано;
2. За оперативними даними, які надійшли до кризового центру ОДА:
- протягом тижня загинуло 12 людей та травмовано (госпіталізовано) 10 людей;
2.1. Пожежі:
- протягом тижня зареєстровано 12 пожеж, загинула 1 людина;
24 06 2014
Докладніше ...


Увага! Перевірка систем оповіщення!
Управління з питань цивільного захисту населення обласної державної адміністрації повідомляє, що відповідно до «Плану основних заходів цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Хмельницької області у 2014 році» 25 червня поточного року з 11.00 до 12.00 години з приміщення Кризового центру облдержадміністрації заплановано проведення комплексної квартальної перевірки стану системи оповіщення цивільного захисту області із включенням електросирен.
24 06 2014
Докладніше ...


< Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Наступна >>

Архів новин || Пошук новин

 

 Новини

Довідник
Хмельницького регіонального штабу з розміщення громадян України, які переселяються з тимчасово окупованої території України та районів ведення антитерористичної операції в інші регіони України


Остап Семерак презентував у Брюсселі проект виконання Україною Угоди про асоціацію з ЄС
Міністр Кабінету Міністрів Остап Семерак у Брюсселі під час зустрічі високого рівня з питань координації та впровадження міжнародної донорської допомоги сьогодні, 8 липня, презентував Модель національної координації у сфері виконання Україною Угоди про асоціацію з ЄС.
У своєму презентаційному виступі Остап Семерак зазначив, що з метою максимально ефективного виконання Україною своїх зобов’язань, взятих на себе під час підписання Угоди про асоціацію, Уряд України в тісній співпраці з громадянським суспільством вибудовує оновлену систему взаємодії органів виконавчої влади.
08 07 2014
Докладніше ...


Новини регіонів
Молодь Ізяслава відвідала місто Олешніца (Польща)
Завершується реалізація проекту «Європейський пошук», який спрямований на вихованців Гімназії № 2 та Гімназії № 3 в місті Олешніца Дольношльонського воєводства Польщі та учнів міста Ізяслав в Україні. Він реалізується в Польщі, але його результати були представлені і в Україні.
08 07 2014
Докладніше ...


Громадськість та влада активно допомагають роті "Богдан", бійці якої незабаром вирушать у зону АТО
Продукти, ліки, одяг та ще чимало необхідних речей — усе це свідомі громадяни, серед яких і представники влади, і місцеві активісти, привозять бійцям, які вирушають на захист країни.
08 07 2014
Докладніше ...


Глава держави провів зустріч з президентом ФІБА Європи
Президент України Петро Порошенко зустрівся з президентом Федерації баскетболу Європи Тургаєм Демірелем. Глава держави подякував за позицію федерації щодо перенесення Чемпіонату Європи з баскетболу, який мав відбутися в Україні у 2015 році, на 2017 рік.
08 07 2014
Докладніше ...


Кризовий енергетичний штаб працює над питаннями стимулювання зменшення та заміщення природного газу
Кризовий енергетичний штаб розробив комплексний план заходів щодо забезпечення стимулювання зменшення споживання та заміщення природного газу підприємствами теплопостачання, промисловими споживачами, бюджетними установами, організаціями та населенням. Відповідний документ обговорили на засіданні кризового енергетичного штабу 7 липня під головуванням Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимира Гройсмана.
08 07 2014
Докладніше ...


Президент зустрівся з членами Нацради з питань телебачення та радіомовлення
«Ми всі розуміємо, що сьогодні йде війна за нашу незалежність», - заявив Президент. Саме тому, затвердивши «четвірку» представників парламенту до Нацради, Верховна Рада прийняла дуже відповідальне рішення. Цей вибір є важливим, - сказав Петро Порошенко, - приємно, що до Нацради прийшли професіонали, які добре знають потреби галузі й відповідально ставляться до викликів, перед якими сьогодні стоїть держава».
07 07 2014
Докладніше ...


Л.Прус взяв участь у прощанні з Предстоятелем Української Православної Церкви Митрополитом Київським і всієї України Володимиром
На території Києво-Печерської лаври відбулось прощання з главою УПЦ (МП) митрополитом Володимиром (Сабоданом). Провести його в останню путь зібралися віряни та духовенство з усієї України, чиновники різних рівнів, близькі та рідні. Делегацію від Хмельницької області очолив голова обласної державної адміністрації Леонід Прус.
07 07 2014
Докладніше ...


Юні лісівники Хмельниччини здобули Гран-прі VIII Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв
Нещодавно юні лісівники Пліщинського учнівського лісництва, що на Шепетівщині, представляли 45 учнівських лісництв та юних лісогосподарів Хмельниччини на VIII Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв і стали його переможцями, виборовши «Гран-Прі».
Зліт, у якому приймали участь команди юних лісівників із 19 областей України, відбувся на території величних лісів та синьооких озер Волині.
07 07 2014
Докладніше ...


600 одиниць техніки відправлено із Центру забезпечення автомобільною технікою та майном озброєння ЗСУ для АТО
Специфічна військова частина і чи не єдина в Збройних Силах України, де зберігається понад 3,5 тисяч одиниць автомобільної спеціальної та броньованої техніки і сховища з автомобільним майном для потреб військових частин різних видів військ, які дислокуються в багатьох регіонах України. Її 4 липня відвідав голова обласної державної адміністрації Леонід Прус. Він ознайомився зі станом справ у частині, відмітив її хороше матеріально-технічне забезпечення, а а також пообіцяв разом з міською радою посприяти у заміні акумулятора на погружчик.
Як зазначив Леонід Іванович, із початку АТО із Центру для різних частин країни було передано 600 одиниць техніки.
07 07 2014
Докладніше ...


Децентралізація - єдиний спосіб для України стати сильнішою, - президент Комітету Регіонів ЄС М.Лебран на зустрічі з В. Гройсманом
Децентралізація влади є єдиним засобом, який дозволить Україні стати сильнішою на рівні економічних, соціальних та територіальних питань. Саме цей шлях допоможе країні вирішити проблему, пов’язану з агресією у Східних регіонах. Про це на засіданні круглого столу з питань децентралізації та територіального співробітництва сказав новообраний Президент комітету регіонів Європейського Союзу Мішель Лебран.
07 07 2014
Докладніше ...


День поля – 2014
4 липня на базі Хмельницької державної сільськогосподарської дослідної станції, що в селі Самчики, відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція «Наукове забезпечення інноваційного розвитку агропромислового комплексу Хмельниччини» День поля – 2014».
У роботі конференції взяли участь голова обласної державної адміністрації Леонід Прус, його заступник Володимир Кальніченко, голова районної державної адміністрації Михайло Яснюк, науковці, керівники сільськогосподарських формувань.
В першій частині заходу його учасники побували на полі, де вирощується понад 50 сортів озимих та ярих зернових культур вітчизняної селекції.
05 07 2014
Докладніше ...


Шановні кооператори Хмельниччини!

Щиро вітаю вас із Міжнародним днем кооперативів!
Важливе значення кооперативів загальновизнано в Україні та світі.
Хмельницька обласна спілка споживчих товариств сприяє соціально-економічному розвитку області, формуванню розгалуженої мережі сучасних торговельних та обслуговуючих закладів.
Важко переоцінити роль споживчих кооперацій у цей нелегкий для країни час. Особливу подяку хочу висловити за те, що значна частина торговельних та обслуговуючих закладів, працюючи у віддалених населених пунктах області, стабільно забезпечує їх жителів соціально необхідними продовольчими товарами за доступними цінами.
05 07 2014
Докладніше ...


Верховний представник ЄС Кетрін Ештон від імені 28 держав ЄС висловила підтримку діям Президента України
Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Верховним представником Європейського Союзу з питань закордонних справ і політики безпеки Кетрін Ештон. Глава держави запевнив, що в продовження Берлінських домовленостей міністрів закордонних справ 4 країн Україна готова до подальшої роботи Трьохсторонньої контактної групи, зокрема до проведення наступного засідання 5 липня. Україна запропонувала місце та час проведення і очікує на підтвердження від іншої сторони.
04 07 2014
Докладніше ...


Золоті спортивні нагороди Хмельницької АЕС
Бути здоровим - це природне прагнення людини. Здорова і духовно розвинена людина відмінно себе почуває, отримує задоволення від своєї роботи, прагне до самоудосконалення, досягаючи нових вершин.
Хмельницька АЕС дбає про розвиток фізичної культури та спорту, організацію здорового дозвілля, надає можливість всім бажаючим використовувати спортивні споруди ВП ХАЕС: зокрема, палац спорту, плавальний басейн, стадіон. Спортсмени зі свого боку прагнуть якомога краще представити свій колектив.
04 07 2014
Докладніше ...


Розпочато конституційний процес, який дозволить змінити систему влади в Україні, - Володимир Гройсман
Проект закону «Про внесення змін до Конституції України» (щодо повноважень органів державної влади та місцевого самоврядування), поданий Президентом України до Верховної Ради і включений парламентом до порядку денного, містить достатньо серйозні зміни, пов’язані зі зміцненням місцевого самоврядування в Україні. Про це на брифінгу повідомив Віце-прем`єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман.
04 07 2014
Докладніше ...


Новини регіонів
Стратегічні завдання - опіка та вирішення проблем малозахищених верств населення
Проблема соціального захисту малозахищених верств населення є однією з найбільш значущих на сьогоднішній день.
Голова Чемеровецької райдержадміністрації Олександр Стахурський у рамках проведення виїзного прийому громадян на території Залучанської сільської ради побував у Черчецькому будинку-інтернаті для людей похилого віку та інвалідів ВВв.
04 07 2014
Докладніше ...


Верховна Рада розпочала розгляд президентських поправок до Конституції щодо децентралізації влади
Петро Порошенко висловив переконання, що ухвалення та імплементація змін до Конституції стане надійним засобом врегулювання кризи на Донбасі, наблизить владу до людей по всій країні.
04 07 2014
Докладніше ...


Центру «УОС-ДМ», що займається утилізацією боєприпасів, - 10 років
Сьогодні голова облдержадміністрації Леонід Прус відвідав ДП «Укробонсервіс» Центр «УОС-ДМ», розташований у с.Грузевиця. Він привітав з 10-річчям підприємства його керівництво та працівників.
Центр «УОС-ДМ» був сформований у 2004 році з метою організації на його базі виробничих потужностей з утилізації боєприпасів, що зберігаються на базах і арсеналах Міністерства оборони України, та виробництва промислових вибухових речовин з предметів утилізації.
03 07 2014
Докладніше ...


На часі – залучення інвестицій
Рада вітчизняних та іноземних інвесторів при обласній державній адміністрації зібралась нині для обговорення актуальних проблем та перспектив інвестування в економіку Хмельниччини.
Загальновідомо, що 27 червня 2014 року Президент України Петро Порошенко у Брюсселі підписав завершальну економічну частину Угоди про асоціацію України із Європейським Союзом. Незважаючи на військові події на сході держави, в Україні триває багатопланова масштабна переорієнтація економіки на ринки інших країн, зокрема, висококонкурентний і найбільший світовий ринок – ринок Євросоюзу.
03 07 2014
Докладніше ...


Про нові підходи до надання невідкладної хірургічної допомоги йшлося на нараді лікарів-хірургів Хмельниччини
3 липня у м. Хмельницькому лікарі-хірурги лікувально-профілактичних закладів області разом з провідними науковцями та фахівцями обговорили актуальні питання роботи хірургічної служби області, дізналися про сучасні методи допомоги хворим та про важливі дослідження в галузі хірургії.
03 07 2014
Докладніше ...


< Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 Наступна >>


Використання матерiалiв сайту Хмельницької облаcної державної адміністрації дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань - гiперпосилання)
на сайт Хмельницької облаcної державної адміністрації

Привітання




Copyright © ARTinSTYLE 2006, ПП Кучер                                                     ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ