This version of the page http://kmcs.com.ua/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-08. The original page over time could change.
Вітаємо на нашому веб-ресурсі . Київський міський центр сім’ї «Родинний дім»


Вітаємо на нашому веб-ресурсі


КИЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР СІМ‘Ї "РОДИННИЙ ДІМ"

Cтворений з метою здійснення науково-консультаційних, організацій них та координуючих функцій в галузі практичної реалізації сімейної політи ки в місті Києві.

Це комунальна установа, яка під- порядковується Головному управлінню у справах сім‘ї, молоді та спорту виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації).

Головна наша місія – збереження сім‘ї, як основи суспільства. Запрошуємо родини, батьків, педагогів до участі у наших програмах! Наші психологи, юристи, фахівці з сімейно-шлюбних відносин готові надати кваліфіковану допомогу усім бажаючим.

Чекаємо на Вас!

Завдання:

  1. підвищення ролі сім’ї у суспільстві;
  2. сприяння формуванню сім’ї сучасного типу, базованої на партнерстві і взаєморозумінні;
  3. задоволення і захист економічних, творчих, вікових потреб та інтересів кожного члена сім’ї;
  4. надання інформаційних, роз’яснювальних послуг з питань соціально-правового захисту різних категорій сімей, індивідуальні консультації;
  5. виконання державних і міських програм у сфері сімейної політики, впровадження цільових програм щодо розкриття творчого і соціального потенціалу сім’ї.

Напрямки діяльності

  1. Центр організовує та здійснює юридичне, психолого-педагогічне, медичне, профорієнтаційне консультування.
  2. Здійснює надання інформаційних послуг.
  3. Проводить інформаційно-роз’яснювальну роботу з питань правового та соціального захисту різних категорій сімей, у тому числі малозабезпечених, багатодітних, неповних, студентських сімей.
  4. Здійснює розробку і видавництво тематичних навчальних матеріалів, методичних рекомендацій та інформаційно-довідкової літератури з питань психології сімейних відносин.
  5. Проводить науково-практичні конференції з шлюбно-сімейної проблематики.
  6. Організовує збір статистичних даних, проведення наукових досліджень, анкетувань, тестувань щодо виявлення соціально-економічного становища сімей, молоді, жінок, дітей та подає їх до Управління для використання в подальшій роботі.

Останні новини

Майстер-клас ТАНАТОТЕРАПІЯ в КМЦС «Родинний дім»
3.07.2014 р. в КМЦС «Родинний дім» відбувся майстер-клас для фахівців соціальної сфери.
докладніше >
Матч за мир та єдність
2 липня на стадіоні «Оболонь -АРЕНА» відбувся ювілейний десятий матч, в якому представники футбольного клубу зірок шоу-бізнесу ФК «Маестро
докладніше >
Молодь за єдину Україну
Біля Арки дружби народів 1200 молодих патріотів створили живу карту нашої держави спільно з АР Крим, розміром 35 на 25 метрів.
докладніше >


Фотогалерея

переглянути всі фотогалереї





Контактна інформація:

Телефон:
(044) 422-10-69

Адрес:
м. Київ, вул. Салютна, 11А

Час работи:
пн-чт: 09:00-18:00;
пт: 09:00-16:45;
сб-нд: вихідний.