This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/jlr_news_managers (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-07. The original page over time could change.
КЕРІВНИЙ СКЛАД КОМАНДИ JAGUAR LAND ROVER ОТРИМАВ НАЙВИЩІ НАГОРОДИ ВІД AUTOBEST AWARDS 2013 / Віннер Автомотів - Ford, Land Rover, Volvo, Porsche / Форд, Ленд Ровер, Вольво, Порше

Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти Книга рекордів
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс та запчастини Запис до сервiс центру



 
Новини

КЕРІВНИЙ СКЛАД КОМАНДИ JAGUAR LAND ROVER ОТРИМАВ НАЙВИЩІ НАГОРОДИ ВІД AUTOBEST AWARDS 2013


• Доктор Ральф Спет, Генеральний директор Jaguar Land Rover отримав нагороду Людина Року за рейтингом AUTOBEST
• Ян Каллум, директор з дизайну Jaguar, отримав найвищу нагороду у рейтингу дизайну
• Журі AUTOBEST представляє 15 журналістів із 15 європейських країн, починаючи з України та завершуючи Кіпром

Генеральний директор Jaguar Land Rover, Доктор Ральф Спет та директор з дизайну Jaguar Ян Каллум отримали відзнаки від щорічної премії  AUTOBEST 2013.

Доктор Спет отримав нагороду «Людина Року 2013» за рейтингом AUTOBEST, журі якого виступають провідні журналісти європейських ринків, що розвиваються. Нагорода "Людина Року" була надана генеральному директору  Jaguar Land Rover як визнання його значного внеску у трансформацію долі провідного британського бізнесу та легендарних автомобільних брендів.  

Під час обґрунтування свого рішення про вручення нагороди «Людина року» Доктору Спету Ден Варді, голова AUTOBEST, сказав: "Доктор Спет один із найуспішніших керівників, що є в нашій галузі. Він довів, що як Jaguar так і Land Rover повні потенціалу завдяки новим та конкурентоспроможним автомобілям, а також створив бізнес модель із вражаючим рівнем прибутку."

Доктор Спет приєднався до Jaguar Land Rover на посаді  виконавчого директора у 2010 році і з того часу він спостерігав за визначним перевтіленням провідних британських автомобільних виробників, завдяки програмі постійних інвестицій в нові продукти, технології, інфраструктуру та людей. Успіху Jaguar Land Rover посприяло збільшення робочих місць до 9000 протягом останніх двох років і цей рівень буде збільшуватися далі до додаткових 1700 робочих місць, про що було оголошено у вересні минулого року для підтримки виробництва абсолютно нового технологічно довершеного алюмінієвого кузова, яке проводиться на виробничій лінії прогресивного заводу в Соліхалл.  

Отримуючи нагороду Доктор Спет сказав: "Європа є для нас надзвичайно важливим ринком і незважаючи на фінансові випробування ми бачимо їх прогрес та ріст.  Ця нагорода, яку присудили мені поважні журналісти з ринків, що швидко розвиваються, є визнанням успіху Jaguar Land Rover, які подолали складності занепаду та представили декілька нових автомобілів - Range Rover Evoque, Range Rover Sport та Jaguar XJ."

Визнання діяльності Jaguar Land Rover знайшло продовження у діяльності Яна Каллума, директора з дизайну Jaguar, який отримав нагороду «Кращий дизайнер» за переосмислення мови дизайну Jaguar. Журі AUTOBEST говорить: "Ми надзвичайно вражені останнім творінням – F-TYPE, який є спортивним автомобілем, що вірний цінностям дизайну Jaguar. Нагорода також відображає шану визначній роботі, яка присвячена змінам мови дизайну Jaguar у майбутньому, представляючи єдину у своєму роді сучасну інтерпретацію Jaguar, яку лише можна створити."

Ян Каллум приєднався до Jaguar як директор з дизайну у 1999 році і одразу взявся за визначення та розробку нового автентичного дизайну Jaguar, який розпочався з сучасного XK, за ним був багаторазово нагороджений XF та XJ, а зовсім нещодавно новий Jaguar F-TYPE, який отримав нагороду «Кращий у світі дизайн автомобіля».

Автоцентр «Віннер Автомотів»
пр-т Московський 24д
Київ, 04073, Україна
Тел. 499-99-94


повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д