This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=216 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-07-06. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна

ВЕРСІЯ ДЛЯ СЛАБОЗОРИХ

    

Центр надання адміністративних послуг
офіційний сайт

Офіційний сайт
Єдиної інформаційної мережі комунальних платежів та ЖКГ 

Developed by JoomVision.com
  • Звернення громадян
  • Зразки заяв
  • Доступне та соціальне житло
  • Доступ до публічної інформації
  • Система управління якістю
  • Реєстри послуг
Developed by JoomVision.com
  • Головна
  • Наше місто
  • Виконавчі органи
  • Структурні підрозділи
  • Бюджет міста
  • Стратегія розвитку
  • Соціально-економічний стан та звіти
  • Генеральний план
  • ДЛЯ БІЗНЕСУ
  • Міські програми
  • Громадська рада
  • Державні закупівлі
  • Архітектура і землеустрій
  • Транспорт та зв'язок
  • Освіта
  • Охорона здоров'я
  • Соціальний захист
  • Цивільний захист та охорона праці
  • Культура та туризм
  • Молодь та спорт
  • Адміністративна комісія
  • Податкова інспекція
  • Пенсійний фонд
  • Служба зайнятості
  • Казначейська служба
  • Статистика інформує
  • Міліція інформує
  • Архівний відділ
  • Міста-побратими
  • Тарифи
  • Енергозбереження
  • Про сайт


Про головне

  

Подайте пропозицію чи скаргу щодо життєдіяльності міста 

 

Обговорення пропозицій щодо перейменування вулиць, провулків,
проїздів міста Хмельницького

 

Розрахуватись за спожиті послуги – обов’язок кожного!

 

Графік ремонту ЦТП: КП "Південно-Західні тепломережі",  
КП "Хмельницьктеплокомуненерго"

 

 

 

Написати листа міському голові

Ви маєте можливість подати пропозицію або скаргу міському голові, заповнивши приведену нижче форму:
Email:
Тема:
Текст:
Анти-СПАМ:15+7=?

Пошук по сайту

 
 

Опитування

Що б Ви хотіли додати у проект розвитку парку ім. М.Чекмана?
 


Хмельничани вшанували пам’ять жертв політичних репресій
П'ятниця, 16 травня 2014, 13:12
Сьогодні, у переддень пам’яті жертв політичних репресій, відбулося покладання вінків та квітів до пам’ятника жертвам тоталітаризму “Ангел Скорботи”. Вшанувати пам’ять мільйонів наших співвітчизників, які стали жертвами тоталітарного режиму, згадати кожного, хто був знищений каральною системою, став в’язнем ГУЛАГу, був позбавлений батьківського дому і висланий на чужину, прийшли керівники міської та обласної влади, депутати обласної та міської рад, ветерани Великої Вітчизняної війни, представники політичних партій і громадських організацій, представники духовенства, керівники підприємств, установ та організацій міста й області, родичі загиблих, громадськість міста.

Детальніше...
 
Дотримуйтеся правил користування газовими приладами в побуті, щоб уникнути біди
П'ятниця, 16 травня 2014, 12:39
У зв’язку із трагічними подіями в Миколаєві (вибухом газу у житловому будинку) та з метою запобігання нещасним випадкам, управління з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення і охорони праці Хмельницької міської ради ще раз нагадує мешканцям багатоповерхових та приватних будинків правила користування газовими приладами в побуті.
Для того щоб уникнути біди варто пам'ятати:
- Перед початком роботи газових приладів потрібно переконатися в наявності тяги. Звертайте увагу на сталість і колір вогню. Він має бути рівним і блакитним, будь-які зміни у формі та кольорі свідчать про засмічення пальників або несправність газового обладнання.
Детальніше...
 
План заходів департаментів, управлінь та відділів Хмельницької міської ради на червень 2014 року
П'ятниця, 16 травня 2014, 12:25
Детальніше...
 
Віншували матерів-героїнь
П'ятниця, 16 травня 2014, 12:20
З нагоди Дня матері та Міжнародного дня сім’ї, що відзначається 15 травня, у міському будинку культури відбулися урочистості, на які запросили хмельничанок, удостоєних почесного звання України «Мати-героїня». Від міської влади учасників зібрання привітав начальник управління праці та соціального захисту Словян Воронецький. Висловлюючи щиру подяку за материнський подвиг, Словян Ількович наголосив: «Місто Хмельницький багате своїми героїнями. У нашому місті проживає 117 багатодітних матерів, які за особистий внесок у виховання дітей у сім’ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей з 2004 до 2013 років згідно з Указами Президента України, отримали почесне звання «Мати-героїня».
Детальніше...
 
Бібліотекарі Хмельницького здійснили віртуальну подорож Польщею
П'ятниця, 16 травня 2014, 11:32
Щорічно, у третю суботу травня, в Україні відзначається День Європи. Україна – єдина держава, не член ЄС, у якій на державному рівні відзначається це свято, що було встановлено "… враховуючи стратегічний курс України на європейську інтеграцію…" згідно з Указом Президента України "Про День Європи" від 19 квітня 2003 р. Бібліотеки-філії Хмельницької міської ЦБС теж долучилися до святкування. Протягом травня влаштовані виставка-подорож "Скільки народів, стільки казок" у бібліотеці-філії №3 та книжкова виставка "Європа – наш спільний дім" у бібліотеці-філії №8, віртуальна екскурсія "Франція далека і близька" у бібліотеці-філії №11, огляд періодики "Новини центру європейської інформації" у бібліотеці-філії №13.
Детальніше...
 
Про щоквартальне декларування податку на прибуток: підстави для звітування за підсумками І кварталу 2014 року
П'ятниця, 16 травня 2014, 10:29


У разі якщо платник податку на прибуток, який сплачує авансовий внесок з цього податку, за підсумками першого кварталу звітного (податкового) року не отримав прибуток або отримав збиток, він має право подати податкову декларацію та фінансову звітність за перший квартал. Такий платник податку авансових внесків у другому - четвертому кварталах звітного (податкового) року не здійснює, а податкові зобов'язання визначає на підставі податкової декларації за підсумками першого півріччя, трьох кварталів та за рік, яка подається до контролюючого органу в порядку, передбаченому Податковим кодексом України.

Детальніше...
 
Вимушених переселенців з Криму запрошують на Всеукраїнський з’їзд
П'ятниця, 16 травня 2014, 10:10
23 травня 2014 року в м. Київ буде проведено перший Всеукраїнський з’їзд вимушених переселенців з Криму. Мета заходу – напрацювання рекомендацій для органів влади та місцевого самоврядування України, міжнародних організацій щодо вирішення проблем кримчан, які внаслідок тимчасової окупації Російською Федерацією Автономної Республіки Крим та м. Севастополь змушені були залишити рідні домівки та виїхати на материкову частину країни.
Детальніше...
 
Оголошується конкурс
Четвер, 15 травня 2014, 18:25

У відповідності до розпорядження міського голови оголошується конкурс на заміщення  вакантної посади головного спеціаліста відділу цивільної та промислової забудови управління архітектури та містобудування департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів Хмельницької міської ради

Детальніше...
 
На позачерговій сесії депутати звернулися до правоохоронців та хмельничан у зв’язку із проведенням позачергових виборів Президента України
Четвер, 15 травня 2014, 16:59
Ключовим у порядку денному позачергової 38-ї сесії міської ради було звернення депутатів Хмельницької міської ради про стан громадської безпеки і правопорядку в місті Хмельницькому напередодні виборів Президента України, адресоване керівникам політичних партій, громадських об’єднань та керівникам правоохоронних органів. Засідання пройшло під головуванням Хмельницького міського голови Сергія Мельника. В роботі сесії також взяв участь голова Хмельницької обласної ради Іван Гончар, керівники правоохоронних органів міста та області, представники духовенства, керівники організацій політичних партій та громадських організацій, представники громадської ради при виконавчому комітеті міської ради, члени виконавчого комітету.
Детальніше...
 
Відбулися повторні земельні торги у формі аукціону
Четвер, 15 травня 2014, 15:15
У залі засідань міської ради відбувся повторний земельний аукціон, на який було запропоновано чотири земельні ділянки. Перед початком аукціону голова комісії з питань оренди земельних ділянок, заступник міського голови Іван Прокопець поінформував присутніх, що для участі в аукціоні на придбання права оренди терміном на 3 роки надійшло 13 заяв на 3 земельні ділянки. Загальна стартова ціна трьох лотів – 9277 гривень. За результатами торгів їх вартість піднялася до 181554 гривень, що в 19,6 рази є вищою від початкової. Земельні торги у формі аукціону з продажу права оренди земельних ділянок провів ліцитатор – представник земельно-аграрного центру “Карат” Віталій Опанасенко.
Детальніше...
 
У День матері хмельничанкам вручали вітальні листи та дарували гарний настрій
Четвер, 15 травня 2014, 13:57
До Дня матері у центрі міста Хмельницького пройшла акція «Лист щастя для матері», в рамках якої волонтери дарували жінкам привітальні листи. До цього свята працівники Хмельницького міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно із волонтерами Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії готувалися впродовж трьох тижнів: писали листи, привітання, згадували історію, українські традиції…
Акція покликана нагадати хмельничанам про одне з найважливіших свят року – День матері. Мета акції – привернути увагу громадськості до свята і розширити межі його святкування.
Детальніше...
 
Нове призначення
Четвер, 15 травня 2014, 12:12
На посаду начальника управління організаційно-інформаційної роботи та контролю Хмельницької міської ради з 15 травня призначено Андрушка Юрія Васильовича.
Юрій Андрушко народився 1969 року в селі Рідкодуби Хмельницького району. Закінчив Енгельське вище зенітне ракетне командне училище та Державний інститут інтелектуальної власності.
До призначення на посаду начальника управління організаційно-інформаційної роботи та контролю міської ради тривалий час служив в органах внутрішніх справ. Під час щотижневої виробничої наради міський голова Сергій Мельник представив Юрія Андрушка керівникам виконавчих органів та комунальних підприємств.
Детальніше...
 
Більше статей...
  • Права, обов’язки та соціальні гарантії членів ДВК під час президентських виборів
  • Вшосте відзначатимемо День Південного Бугу!
  • МКП "Хмельницькводоканал" повідомляє
  • РЕМ повідомляє
  • Впродовж тижня працівники ЖЕКів відремонтували обладнання на 42-х дитячих майданчиках, виготовили та встановили 6 пісочниць
  • Скликається позачергова сесія міської ради
  • Зміни у законодавстві України
  • Керуюча справами виконкому провела виїзний прийом громадян
  • В «Родинному затишку» привітали матерів зі святом
  • У суботу в Хмельницькому вируватиме сільськогосподарський ярмарок
  • РЕМ повідомляє
  • Основні новації законодавства про вибори Президента України 2014 року
  • Сергій Мельник привітав матерів, які народили дітей у День матері
  • Секретар міської ради відповів на телефонні звернення хмельничан
  • У хмельницькій «Просвіті» розгорнули виставку, присвячену 135-річчю від дня народження Симона Петлюри
  • “Фотокото із Одеси”
  • До уваги керівників підприємств, установ, організацій!
  • Змінено розмір єдиного внеску для осіб, які бажають брати участь у добровільній сплаті єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування!
<< Початок < Попередня 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Наступна > Кінець >>

Сторінка 19 з 187
Сертифіковано в Україні

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02